Sköna dagar

Både igår och idag har jag haft en massa familjetid, jag, Goran & sönerna har haft riktig kvalitétstid. Inte ofta vi hinner att vara tillsammans allihop och bara mysa, men igår när jag vaknade efter nattskiftet tog vi en lång skogspromenad med pojkarna, underbar solnedgång med både bus och bara lugnt promenerande i den djupa snön. Vi kände oss måttligt belåtna när vi kom hem, grabbarna gick och la sig medan jag och Goran tog en bubbelbad. Riktigt lyxigt kändes det!

Idag var tanken att jag & Lucky skulle ta oss till Linköping och jaga en agility pinne, men de planerna ändrades så fort jag vaknade, Lucky Luke haltade på ena frambenet 🙁 Inte mycket, men jag tänker inte tävla honom om han inte är “fit for fight”, så det blev en till mysdag med familjen! Vi har varit ute i vårsolen en hel del, gud va skönt det var, vilken energi jag fick 😀 Sönerna blev friserade, fick vinterpälsen bortborstad, efter det skildes vi åt ett tag. Goran tog Snooby & Lucky på en lite lugnare promenad medan jag, Flash & Ice tog oss en riktig tränings prommis. Vi använde oss av snöhögar och snövallar till att träna kontaktfältsbeteende. Hittade en snöhög som var perfekt att träna running contact beteende i, jag försöker bara lära in ett sätt att springa nedför just nu. De ska springa hela vägen ned och bara fortsätta att springa ifatt sin lön längs marken. Inga små skutt är eller förändringar i springbeteendet, bara springa i ett jämt steg hela vägen ned. Ger jag signalen “kontakt” ska de stanna i 2 på 2 av postition. Superkul träning i snön! Grabbarna tyckte de var superballt!

Hoppas att snöhögs träningen lägger lite grund för hinderträningen senare 😉

Emellanåt promenerade vi bara och njöt av det underbara vårvädret. Bästa Ice kommer fram då och då och snackar som vanligt, vi brukar jag små diskussioner Isblå och jag. Det finns inte mycket som gör mig lyckligare än att höra hans yl, kanske för att jag vet att han ylar när han är riktigt lycklig 🙂 Här fick jag med en liten snutt av vår diskussion i eftermiddags.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=H_5DCwHtU-k&w=480&h=390]

När vi kom hem fick sönerna middag, jag & Goran hoppade in i duschen och stack sedan iväg för att träffa våra goda vännerna Johan & Angelica. Det blev Heron City och filmen The Adjustment Bureau med Matt Damon. Händer inte ofta, MEN, efter filmen var vi alla fyra nöjda med vårt val av film 😉
Nu är vi hemma med våra lurviga igen och myser, bra dag helt enkelt!