Ridhuset

Är ju bara lovely, tänk att jag har sån tur att ha tillgång till ett helt “eget” ridhus för att träna och leka (same thing!) med min underbara söner! 😀 För att inte nämna mina alldeles egna hinder, jag känner mig så enormt tacksam att jag har haft möjlighet att köpa dem och självklart att ha någonstans att förvara dem. Livet är gott!!!
Nu är det ju så att mina hinder används till 99,9% bara av mig, men nu har jag faktiskt kommit igång med en liten grundkurs för ett gäng nybörjare som också vill ta del av den underbara tränings & tävlings formen agility. Känns riktigt skoj att få dela med mig av den träningen jag och grabbarna har haft så otroligt skoj med. Hoppas även mina deltagare kommer att ha lika kul 🙂

Kommer att bli mycket spinga runt lyktstolpar och träd för mina deltagare tills nästa måndag, precis som jag & sönerna började med andra ord 😉

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=TINmRUxj-p8&w=480&h=390]