Kissar i byxorna!

Av ren rutin går jag in i ridhuset, börjar plocka fram hindrena, pratade med en tjej och gossade lite med hennes vackra häst innan de lämnade oss för dagens träning. Jag byggde upp den första övningen och började träna, hittills har jag inte sett något annorlunda i ridhuset, allt är som vanligt. Efter ett par vändor vänder jag mig om och skriker till, hoppar högt och kissar nästan i byxorna samtidigt… Där sitter den här inkräktaren och trycker lite lömskt i ett hörn! Hahaha! Å även fast jag nu visste att jag hade en åskådare blev jag rädd ett antal gånger till när jag vara råkade se skummisen i hörnet.

20110321-041308.jpg

Trodde även att hundarna skulle få sig en smärre chock när de såg hö cowboyen där han satt och lurade, men nej, det brydde sig inte alls utan poserade gärna med sin publik 😉

20110321-041533.jpg