Linköping

Jag och Flashan drog på en tur och retur till Linköping idag. Klass 2 stod på schemat. Vilken underbar liten hund jag har, världens mysigaste att bege sig ut på äventyr med, han är så go! Vi har alltid så mysigt tillsammans.

I första loppet insåg jag snabbt när jag stod och väntade på min tur att jag hade banvandrat fel! Oppps! Snabbt som attans försökte jag planera hur jag skulle ta mig runt RÄTT väg. Å visst gick det vägen, Flashy nollade 😀 Jag kände mig helt borta dock måste jag erkänna, bara tappade andan min i loppet… Så jag kunde inte lägga i sista växeln och hjälpa min bruna med farten. Däremot i hopploppet sprang jag på det bästa jag kunde och trots att vi drog på oss en tia kändes loppet mycket bättre för min del. Jag kände att jag var där för Flash på ett helt annat sätt och det kändes även som om han sprang på bättre och hade mer glöd. Jag är som vanligt supernöjd med min bästa kille! Älskar min Flasha så!

Imorgon blir det Handling kurs för Veronica Bache, jag, Marie & syskonen Blå sticker iväg till Munsö och ger gärnet! 😀