Packar för fullt

Då var det dags, dags att bege sig till varmare breddgrader! Har tömt både kameran och iPhonen, tagit med två stycken extra minneskort till kameran… Tror väl att jag ska få med mig ordentligt med minnen hem nu. Annars kan jag ju bara köpa fler minneskort 😉
När jag tömde kameran hittade jag lite kort från Kista mässan som jag helt glömt bort, hann även att kika på våra lopp. Min Flash är ju bara sötast i världen! Kan inte annat en le stort, min älskade bruna…
Hade ju väldigt fina vänner på “besök” också, massor av stöd blev det, tack för det mina kära vänner! Marie, Fiddas, Johan & Angelica med familj, och självklart mitt livs kärlek Goran var på plats 😀

Johan, Angelica, Fiddas & Goran (Marie är på vift!)

Husse berättar hur duktig Flash var i sitt lopp 🙂

Snyggaste killen i stan!!! Min brunkaka!