Yrkes skada ;-)

Idag har jag haft två privatträningar, en bedårande brun BC pojke på 5 mån och matte Emma, och efter det kom Matilda och Boris för en lektion i inlärning & klicker.

Gissa om jag blev sugen på puppy igen!! Den lilla bruna var hur rolig som helst att träna, världens jakt & kamplust, lovely! Under leken där gossen fick lära sig balansen mellan aktivitet och passivitet fick jag min STOOORA skada 😉 En vass klo var boven i dramat, men efter lite hanterings träning kommer det nog inte att vara fallet i fortsättningen. Helt underbar hund måste jag säga, och han hade en duktig matte som lärde sig väldigt fort och hade superbra tajming. Så det blir nog så bra så!

Matilda och Boris gav sig in i den spännande världen av Shejping, ska bli sååå kul att se hur långt de har kommit tills vi ses igen på juldagen! 🙂