Ridhus träningen igång

Då har vi haft vårt första pass i ridhuset för säsongen, prioritet under vintern kommer att vara signal diskriminering, hindersäkerhet, träna på alla nya handling manövrar vi lärt oss under sommarens kurser och läger, och självklart mer fart! Idag började vi med att göra skillnad på slalomen och tunneln som låg en halvmeter från varandra, det var en utmaning det 😉 Gungan fick sig också en omgång, och sen avslutade vi med att träna på forced front cross som Jan Egil Eide lärde oss på sista kursen jag & Ice var på. Gick hur bra som helst.
Stjärnan som lös starkast idag var min Lucky Luke, jäklar vilket tryck han hade! Så snygga gungor, han var snabb som attans och nitade i 2 på 2 av, han hoppade superfint, lät sig inte luras av tunneln som låg precis vid slalom ingången. Han var en riktig stjärna helt enkelt 😀 Flash överraskade med mer fart, all jaktlek har gett resultat, mama´s happy! Ice var helt underbar att köra som vanligt.

Med andra ord ett lyckat första pass, har nu ett gäng trötta och nöjda grabbar, även Snooby som har jagat frisbees med husse 🙂

Tillbaka i ridhuset!