Ice avancerar

På morgonens träningspass hände det definitivt någonting med min intelligenta  pojke Ice, på samma diskriminerings övning som igår (balansen/tunneln) gjorde han bara ett enda misstag. Resten av alla repetitioner satt som en smäck! Lovely boy! Lucky & Flash chansar fortfarande för mycket, så vi tränar vidare.

Vi jobbade även vidare på “bort” signalen och la idag på “bort” ur slalomen in en en tunnel som låg på andra sidan. Lucky hade lite problem de första repetitionerna från ena sidan (när de måste vika kroppen om näst sista pinnen och dra ut/bort från mig mot nästa hinder), men förstod sedan konceptet. Flash & Ice lyckades varenda repetition trots att det var första gången dom gjorde det. Förutom när Ice försökte sig på samma sak Jan-Egil & Jenni kursen, då hade han lite problem med det, men det verkade ha löst sig nu 🙂

Fortfarande ett gäng tröttisar här hemma, men nu ska husse ta ut gänget för en långis så jag kan krypa ned i badet 😉 Sen väntar en god MIDDAG i stan!!