TACK!!!

Till alla er som har skrivit kommentarer här på bloggen och på Facebook om inlägget “Bitterhet utan gränser”, underbart med stöd, tröst och en massa kramar! 😀

Bara för att förtydliga så är det bara ett fåtal människor som håller på såhär, vi har jättetrevliga och gulliga grannar också som hälsar, pratar, och bara älskar hundarna. Flera stycken berömmer och tycker att grabbarna är så duktiga som kan gå lösa trots vägar runt omkring osv… De finns dom som ställer sig och tittar och ler när vi tränar och busar. Tyvärr är det de andra som hela tiden märks av när de håller på med dessa elakheter. Och, det är inte bara vi som råkat illa ut, det är även andra nyare i föreningen som bland annat har fått sina sopor genomsökta (vi slänger inte våra sopor här eftersom de går igenom dem), klagat på sin bil osv… Så vi är inte ensamma om det här, däremot är vi lätta att fortsätta att jäklas med eftersom vi har hundarna. Nog om dom här tråkmänniskorna, ingen mer slösad energi! 😉