Inbjuden i lag:-)

Fick ett mejl av Maria Dyrvefeldt med frågan om att vara med i ett lag, ett lag med unga hundar men med mattar som satsar högt, hur kan jag tacka nej till det? 🙂 En ära att bli tillfrågad med tanke på hur kort tid vi har tränat och tävlat. Så numera ingår jag och Isblå i ett lag, hur kul som helst!!!

Hade ju tänkt att tävla lag den här säsongen med men jag hann inte med allt helt enkelt! Jag satsade ju hela sommaren på att gå så många agilityläger och kurser som möjligt för duktiga och framgångsrika agilityutövare, och så hann vi ju med en del individuellt tävlande också. Men lag fanns det ingen tid för 🙁

Men, nu ska jag ta mig tid för detta lag, det kändes bara rätt liksom 🙂 Sen blir det ju lag med Marie också såklart, vi har ju fyra hundar till liksom 😉 Möjligtvis fem om Tindra (Maries äldsta hund) startar nästa säsong också, hon är så söt när hon springer, inte speciellt snabb, men så söt, som min söta bruna 😉 Hihihi!