Vallentuna tävling

Blandade känslor må jag säga… Dagen började med att jag blev så arg att jag inte visste vad jag skulle ta vägen, Flash fanns inte med på startlistan för hopploppet! Jag sökte upp tävlingsledaren i tro om att det var ett lätt misstag att fixa, men icke! Det var den mest otrevliga inkompetenta människa jag någonsin träffat på en tävling, enligt henne fanns det absolut inget att göra och jag fick ta och kontakta sbk när jag kom hem istället! Mig var inte den enda hon var otrevlig mot, det var en handfull människor som var förbannade de också. Fick till och med höra att det var två stycken som hade lämnat klubben på grund av denna människa. Hur kan en klubb vilja att en sådan här person (som hade noll social kompetens) ska representera klubben genom att vara tävlingsansvarig???

Så, det slutade med att Goran & storebror Snooby fick komma hämta min älskade bruna så han slapp ligga och vänta hela dagen på INGENTING! Morrrrr!!!!

Nog med det tråkiga, jag och Ice gick ut som start nr 1 och nollade agilityloppet, det räckte till en pinne och en 2:a placering efter den SNABBA SNABBA Dimma 🙂 Lucky gjorde också ett fint lopp men rev tyvärr näst sista hinder så vi blev utan pinne, är ändå supernöjd med min fina pojkes prestation. Han gjorde bra ifrån sig!

2:a placering & första pinnen i ag1 🙂

I hopploppet slarvade Lucky med hoppen och rev tre hinder, annars ett fint lopp, han är sååå glad över att få vara med igen efter skadan, blev glad i hjätat över att se hur mycket han älskar agilityn 🙂 Ice gjorde ett supersnyggt lopp med bästa tiden av alla! Tyvärr rev han ett hinder, men jäklar vilken tid han fick 😀 Handlade honom lite annorlunda efter slalomen än vad jag gjorde med Lucky, blev superbra! Är grymt nöjd med min Isblå!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=TWZLfA6muoU&fs=1&hl=sv_SE]