Trick träning

När jag jobbar natt gör jag inte många knop på dagen, men lite trick träning har jag ändå sett till att få in idag. Eftersom jag startade en Trick kurs på Väsby bk i tisdags så tänkte jag att jag skulle träna in det vi gick igenom där. Skaka på huvudet, som Lucky fick börja med eftersom han är halt, och hoppa upp i famnen med Flash & Ice. Snooby jobbade jag vidare med visa tänderna tricket.
Lucky kom ganska långt i endast ett pass på ett par minuter, Flash & Ice shejpade jag upp i knät, även det på bara ett par minuter. Nu gäller det att successivt flytta mig uppåt så gossarna börjar skutta upp i knät istället för att gå upp som de gör nu när jag sitter på golvet.
Önskade att jag hade mer tid och energi att träna tricks, jag älskar det! Men mellan nattjobbet, alla kurser, agilityträningen, VARDAGEN (som tar onödigt mycket tid tycker jag ;)) så blir det knappt någon trick träning alls 🙁 Flash & Ice har jag nästan inte alls tränat trick med! Men jag ska se till att det blir ändring på det! Jag ska TA mig tiden att faktiskt hinna med det med 😉

Mina älskade söner! 😀