Hemma och sjuuuuk… :-(

Dag 2 på Jenny & Zejlko kursen gav massor av tips och idéer på allt från kontaktfältsträning till handling, jag fick mycket med mig om hur jag ska springa med Flash för att öka hans fart vilket är ovärderligt. Jag måste hålla mig närmare hans linje på banan och inte lämna honom så mycket vilket jag hade en tendens att göra, han har inte det trycket att behålla farten då utan behöver mig att trycka på. Som sagt fick jag mycket med mig hem men jag kände att jag inte kunde ge 100% för att jag drog på mig en jäkla förkylning under första dagen. Den har bara blivit värre och värre… 🙁 Nu mår jag hemskt illa, känner mig yr och spy färdig, är öm i hela kroppen, täppt i näsan, svullen i halsen, hostar…. Ja, rubbet typ! Hoppas bara det värsta går över innan vi åker på fredag igen!

Nä, nu kryper jag ned i sängen och hoppas på att få sova utan att hosta hela tiden… På återseende allihop! 🙂