Riktigt lyckat träningspass

Trots onda hälsenor och hälar fick vi till ett riktigt lyckat träningspass idag 🙂 På sista tiden har jag inte kunnat belöna med kamp då kroppen har sagt ifrån, så det har blivit jakt belöningar för hela slanten. Försökte att kampa med Flash (som älskar det!) i början men jag fixade det inte 🙁 Men med en pipis räddades vårt träningspass ändå då pipisar börjar bli en besatthet för min bruna. Har jobbat hårt på att få honom att trigga på jakt belöningar överhuvudtaget, och nu skördar jag frukten av det! Vi kan träna utan både mat och kamp belöningar, LOVELY!

Dagens träningspass gick ut på att säkra att gossen stannar kvar i slalomen när jag drar mig åt sidan för att placera mig vid nästa hinder, detta för att han drog ur i näst sista porten på tävlingen i Haninge när jag stack mot hopphindret. Han gjorde samma sak första repetitionerna idag med men när han sen förstod att han måste fullfölja hela hindret även fast jag stack iväg åt ett annat håll så var han jätte duktig och fixade det med lätthet resten av träningspasset. Körde även alla KF hinder, och inte en enda miss idag! 😀 Super snygga 2 på 2 av!!

Så nu får vi se hur det går imorgon 😉 Hur som helst ska vi ha en super mysig och rolig dag tillsammans, bara jag och min Flash!

Min fina pojke!

, ,