Lite gott & blandat

Dagen har bestått av träning på klubben med Marie & tjejerna, vi tränade lite banträning och diskuterade handlingsval osv… Det blev ett par svettiga timmar!!! Trötta och nöjda hundar fick följa med oss och käka lunch innan hemgång och efter lite vila bar det av till Väsby bk för Antijaktskursen och lite mer agilityträning med Anna och hennes klubbkompisar. Stackars lilla Lucky, han var helt slut, men han är inte den som ger upp 😉 Vi körde tre olika övningar, den sista var intressant. Anna föreslog att jag skulle testa att göra en stolpe för att förändra Luckys väg in i slalomen, fungerade skitbra! Det ska jag definitivt testa igen och träna på så jag får in rätt teknik och tajming 😉

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=Z65jUKLFIrs&color1=0xb1b1b1&color2=0xd0d0d0&hl=sv_SE&feature=player_embedded&fs=1]

Vill bara passa på att tacka Sandra (som gör alla underbara leksaker) för all hjälp vid mina kurser, du gör definitivt livet lättare för mig 😉 Kram på dig!

Söta Flash & Lucky tränar hårt inför tävlingen 6/7 och belönas med massor av BAD och mys vid havet! 😉