Olika handling val

Eftersom det blev en del funderingar om den första tunneln ingången på hopp loppet igår så ville jag testa denna kombination på träning, jag visste att jag behövde hamna på andra sidan tunneln för att inte riskera att krocka med honom när Flash kom ur tunneln, jag planerade att springa på som attans och göra en framförbyte framför tunnel ingången. Ville göra ett blindbyte för att jag trodde det skulle gå fortare, planen var ju att maxa Flash, men jag fegade ur och bestämde mig för ett framförbyte! Men så blev det ju inte… Eftersom jag bara lallade på hann jag inte göra ett framförbyte utan det blev ett bakombyte istället, vilket faktiskt fungerade bra. Men idag testade jag de olika varianterna med hela gänget, och visst var det blindbytena som gick snabbast! Även bakombytena och framförbytena fungerande bra, men med blinbytet så var farten på topp hela tiden!

Alla tre fixade grymma ingångar till slalomen idag! Utmanade även med att dra mig ifrån  slalomen mot nästa hinder när de fortfarande hade ett par portar kvar, några misstag men de fixade det mestadels av gångerna. Ice är definitivt grymmast i slalomen!! Inte många fel där inte, och jäklar vilken fart! 😀

Däremot har jag nu fått lite problem med kontaktfälten med Lucky & Ice, de stannar för tidigt! Inte varje gång men jag ser det komma smygande, nu är det fyra på och noll av vissa gånger, inte två på två av. Hmmm, inte bra… Det måste jag lösa på en gång, annars kommer dom att börja stanna tidigare och tidigare!

Flashan kör fortfarande fina två på två av 😉 Min älskade bruna!

Min bruna... 🙂

, , , , ,