Karis behandling

Igår kväll kom Karis medicin och imorse tog jag den första dosen droppar, 30 droppar varje morgon blir det nu tills båda flaskorna är tomma och det blir dags för återbesök. Ser verkligen fram emot den här processen då jag är övertygad om att det kommer att hjälpa mig. Inte en sekund försent heller, sista tiden har jag haft problem att sova ibland då det gör så ont i mina hälar. Kan inte ha någon av hälarna emot madrassen, det blir sånt tryck och smärtar ibland upp till ett dygn efter. Men nu har jag hittat lite olika sätt att undvika att ha hälarna mot madrassen, en fot lägger jag på sidan och den andre utanför sängkanten är ett alternativ, ett annat är att ligga på mage så slipper hälarna ha kontakt med madrassen. Ska bli så skönt att slippa det, när det nu blir… Är medveten att detta inte är någon “quick fix” utan en process som kommer att ta sin tid, men så länge jag vet och känner att det går åt rätt håll så kommer jag att vara glad och tacksam. Är nu nyfiken på hur länge det kommer att ta innan jag börjar känna något!

Är även medveten om att ibland blir det värre innan det blir bättre, det var jag inställd på när hundarna började med dropparna, men dom hade faktiskt tur, där blev det bättre och bättre med en gång 🙂 Men Goran hade det jobbigt ibland, så jag är inställd på att det även kan bli jobbigare för mig med innan det blir bättre. Hoppas det inte varar länge bara, för ibland känns det svårt att jobba för att det gör så ont i hälarna, hälsenorna och musklerna ömmar och lederna känns stela redan som det är. Men men… Nu är det igång i alla fall! Bättre ska det bli 😉

, ,