En tripp till klubben

En sväng ut till Ssbk blev det i kvälls solen med mina tre agility pojkar, ville träna lite på balansen och A-hindret (bristvara för alla tre!). Helt underbar kvälls sol 😀
Lucky tog båda hindrena med en gång, inga konstigheter alls. Däremot behöver vi jobba vidare med kontaktfältsbeteendet, han stannar inte i två på två av om jag springer vidare. Bromsar jag däremot upp så hittar han position och inväntar ok. Flash fuskar också en hel del på kontaktfälten när vi springer kombinationer, han inväntar inte släpp signal när jag springer vidare, blir mer ett running contact. Nu står jag i valet och kvalet om jag ska köpa det eller inte??? Han är ju inte världens snabbaste fastän han blivit mycket snabbare än innan (och kommer bli snabbare ;)), så kanske running contacts är ett bra val för honom? Ice har snygga två på två av, där är risken att han börjar stanna tidigare istället, fast just nu verkar vi ha löst det problemet.
Duktiga pojkar hela bunten, ska bli super kul att tävla dem alla tre på lördag! Däremot verkar vädret inte vara på vår sida, regn säger rapporterna 🙁 Men jag håller tummarna för uppehåll och sex härliga lopp!!! 😀

Flashy på Väsby bk

, ,