Oj vad jag skrattade!

Igårkväll åkte vi ut till ridhuset för lite träning, Goran följde med för att hjälpa mig med monteringen av Flashans nya gunga som kommit. Efter det fotade han och filmade en del så jag kan se vad det är jag pysslar med under träning. När det började dra sig mot att packa ihop grejerna så började Goran belöna Snooby som gjorde alla försök i världen för att få vara med och leka. Helt plötsligt sprang han och tog hinder för att springa tillbaks till Goran för att få en frolic, då tändes ett ljus för Goran och han började springa med honom 🙂 Helt otroligt så gick det jäkligt bra för att aldrig någonsin ha tränat förut! Goran vet ingeting om agility förutom att hunden ska ta hinder och Snooby som är 9 år har endast aktiverats några gånger på hinder när han var yngre. Men Snooby är en riktig “ones in a lifetime” hund som fixar precis allt man slänger hans väg. Han tog sitt första pris i lydnad med höga poäng redan vid 10 månaders ålder, gossen hade kunnat gå hur långt som helst om jag tyckt att det var kul. Vad det än har handlat om så har det knappt krävts nån träning innan han är med på noterna, Goran brukar säga att han är mer människa än hund, och ibland känns det faktiskt så! Här är en liten film från deras första försök någonsin tillsammans, jag skrattade hysteriskt för att jag tyckte det var helt underbart! 🙂
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=uwzeysqvlgI&hl=sv&fs=1]