Nu är det igång

Kurser för fullt! Igår startade jag en Skott & Ljudträningskurs som blev överfull, Cilla kom till räddning så nu har vi kursen tillsammans så alla fick vara med som hade haft ett minst sagt jobbigt jul & nyår. Det var en trevlig grupp med många vetgiriga hussar & mattar, sånt älskar jag 🙂 Idag startade jag även min Slyngelkurs ute i vintervädret, fem stycken jyckar med duktiga hussar & mattar som inte var rädda för lite kyla och snö, ska bli kul att se deras utveckling under kursens gång. Imorgon blir det även årets första Lördag hela veckan, det är alltid en rolig kurs att ha! En massa lek, mitt favoritämne! Måndagen bjuder på privatträningar och kurser ute på Ryttarstadion, full fart med andra ord. Men på tis blir det äntligen träning för oss ute i ridhuset, jag längtar redan! Det är flera stycken som frågat om datum på agilitykurserna så jag MÅSTE hitta ett par lediga datum så kursandet kommer igång där med. Om dygnet bara hade fler timmar!

Grabbarna älskar ridhuset!