Flashans vippbräda har kommit

Nu blir det träna av! Vippbrädan är här, Goran var och tog emot den igår ute vid ridhuset och imorgon blir det premiär träning för oss 🙂 Nu SKA Flashs obehagskänslor inför hindret bort, och eftersom det finns en sänkningssats till den här brädan så kan vi börja på låg höjd, göra honom bekväm där för att sedan successivt öka höjden. Ser fram emot att börja leka med det här!

Min  Agility Grund börjar nu på onsdag, kommer att vara suveränt med att introducera dessa nybörjarhundar till gungan på lägsta höjd. Bättre start än vad många har tillgång till. Tror det hade gjort all skillnad om Flashs första intro till gungan hade varit på låg höjd där han hade kunna gjort sig bekväm med det rörliga underlaget och fått utfoska hindret utan rädsla för att ramla ned. Önskar innerligt att jag hade möjlighet att även köpa balansen som går att sänka till väldigt låg höjd, men just nu går det inte. Kan inte flytta det stora hindret fram och tillbaks vid varje träning, så det får vänta tills jag blir miljonär och köper mig egen inomhushall där agilitybanan står framme ständigt 😉

Flashy myser i sin favoritsäng