Disc dogging

Jag vill ha mer fartfyllda roliga lekar/sporter i Sverige! Jag har ju totalt fastnat för Agility, fart och glädje 🙂 Likaså denna sport, Disc Dogging som Mark har kallat den i våra mejl fram och tillbaks. En blandning av frisbee och freestyle, helt underbart! Jag leker ju redan frisbee med mina hundar men har inte lagt in några häftiga freestyle trix i det hela, men ska helt klart börja med det nu! För att lära mig mer och få andra att upptäcka den här underbara leken som hundarna bara verkar ÄLSKA ska jag & Cilla ta in Mark till Sverige 🙂 Han ska få introducera oss till disc dogging (måste komma på något svensk benämning, frisbee freestyle kanske) och dela med sig av sin stora erfarenhet av att träna sina hundar i detta. Kolla in honom på världsmästerskapet i år!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=TeAtg1O37KA&hl=sv_SE&fs=1&]