En till Antijakt avslutad

Helgens Antijakt var den sista kursen för i år, nästa Antijakt kommer inte förrän i vår. Eleonor var med och assisterade och lyssnade för att få mer kött på benen inför hennes Problemhundskonsultsutbildning hon nu går, Där är Jakt ett av problemen som tas upp och gås igenom. Vi har alltid kul tillsammans, luncherna blev det en massa tjejsnack och fnitter om man säger så 😉

Även Sandra kom med med en massa leksaker så vi kunde shoppa loss, Eleonor köpte ett gäng olika leksaker och jag fick några som jag skulle testa kvalitén på. Just dessa leksaker är super för hundar som kanske inte är speciellt intresserade av leksaker eller helt enkelt inte är vana att leka med husse, matte & leksaker. Så de ser vi fram emot att testa, fast mina söner kan möjligtvis vara lite för “hårdhänta” med dem, de har ju inga problem med att leka direkt. Jag ska försöka sätta upp en shop på hemsidan så jag kan sälja alla mina & Sandras ideér på funktionella bra leksaker. Tills dess ska Sandra få komma på mina kurser och sälja till kursarna som garanterat kommer att få bättre resultat under kurs 🙂

Själv har jag beställt 2 st nya “Dead or Alive” leksaker till mina grabbar, liiiila luddiga saker, ska göra en liten film och visa när jag fått dem.

Jag älskar leksaker!

Jag älskar leksaker!