Planen gick i stöpet

I förr förra inlägget berättade hur Ice hade lyckats med 6 pinnar för första gången och hur jag planerade vidare mot 12 pinnar, räknade med 4-5 träningspass till innan vi var uppe i 12. Men nej, den planen gick i stöpet, till min glädje! 🙂 Han lyckades med 12 pinnar första passet, inte fjärde eller femte!

Jag började med att ställa upp 6 pinnar eftersom det var där vi lämnade det i förrgår, och det gick över min förväntan, inte alls lika många misstag som förra passet. Så jag testade att lägga till 2 pinnar, inga problem sa han, ok 2 pinnar till då, inga problem sa gossen igen, ok de 2 sista pinnarna då? Inga problem, han tog dom med! Behöver jag förklara hur glad och överraskad jag blev? Jag hoppade runt tjoandes och klappade händerna så passerande undrade vad som försiggick. Glädje kan jag säga!

Flash blir bara bättre och bättre i slalomen, säkrare, mer fart… Efter några vändor med 12 pinnar delade jag upp pinnarna i två set på 6 och tränade på lite bakombyten. Det gick riktigt bra, Flash börjar förstå vad det är han ska göra trots den dåliga grund (typ ingen) han har fått i bakombyten. Kan ju erkänna att vi inte tränat på de alls, jag har “bara” börjat använda dem i kombinationer. Men nu ska jag lägga ned lite tid på dem så vi båda blir bättre och vår kommunikation blir klarare.

Mycket lyckat pass i höstrusket 🙂

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=MLWKa4BhmAE&hl=sv&fs=1&]