Ingen mer allergi!

Veterinären dömde ut Flash som en allergiker som skulle behöva gå på ett speciellt allergifoder, äta kortison mot klådan osv… Aldrig! Min hund ska kunna njuta av allt livet kan erbjuda, jag tänkte inte begränsa min älskade pojke på det sättet. Jag vägrade tro på att det inte gick att göra något åt, min Flash skulle bara bli bra. Jag ringde upp Cilla (ägare av Hundens Hus) som pratat varmt om en homeopat vid namn Kari. Han hade bland annat hjälpt Cillas man att bli av min sin allergi mot katter och otaliga hundar som hon visste om, så jag såg ingen anledning att inte ge det ett försök själv. Tyvärr är Kari endast här varannan månad så det dröjde lite innan jag fick tid. När jag träffade honom ca 2 månader senare hade vi ett relativt kort möte där jag fick berätta om Flash, efter det fick jag två olika örtmedel jag skulle ge honom tills nästa gång vi skulle träffas (idag). Flash är idag allergifri, ingen mer klåda! Ingen mer illrosa hud! Han äter vanlig mat idag, får grisöron, äter all sorts godis, smakar av vår mat… Ingen reaktion! Jag har en lugnare, mer harmonisk hund som har ändrats på mer än ett sätt. Och det enda det kostade mig var 700:- Helt otroligt, jag är mer än lycklig 🙂 Så idag fick min stora & kloka pojke Snooby följa med, han vill ha hjälp med sina leder och stela muskler som kom i samband med fästingsjukdomen Erlichia. Nu ser vi fram emot friskare leder, mjukare och smidigare muskler så vår levnadsglada pojke kan njuta av sina passioner i livet, bland annat att leka frisbee med husse! 🙂

Nu ska jag bli friskare & hälsosammare så jag kan springa mer!

Nu ska jag bli friskare & hälsosammare så jag kan springa mer!