Slalomträning med Flash & Ice

Slalomträningen går framåt för varje pass vi kör, idag fick vi även störning av ett gäng barn som frågade snällt om de fick titta på. Självklart! Jättebra träning för Flash som varit väldigt rädd för barn från början och tyvärr också haft händelser som gjort honom ännu räddare och mer misstänksam. Men detta har blivit sååå mycket bättre den sista tiden, vi har stött på duktiga och förstående barn som lämnat Flash ifred och istället hälsat glatt på de andra vovvarna vilket har gjort att Flashs rädsla har avtagit massor 🙂 Nu märks den knappt av. Så med ca 5-8 nyfikna småttingar tittandes på oss träna så fick Flash ännu en bra erfarenhet av barn. Underbart! Lilla Ice låg bara och väntade snällt på sin tur utan att bry sig om barnen som han gääärna hade pussats och kramats med annars. Hans självkontroll har förbättras till 100% sista 2 v 🙂

Flash har nu börjat spinga slalom mellan 4 pinnar och riktigt knepiga ingångar, Ice klarar även han svåra ingångar, tror det är dags med en port till för mitt lilla geni 😉

P7170083