Mysdag med pojkarna

Har varit ledig hela dagen och kunnat spendera all min tid med mina vackra och smarta bordercollie pojkar ūüôā Vi b√∂rjade f√∂rmiddagen med lite kroppskontrolls√∂vningar inne och avslutade dagen med bus och agilityhandling i solen. B√∂rjar bli imponerad av min lilla Gremlin, han utvecklas mer och mer f√∂r varje tr√§ningspass, √§ven fast de blir mindre √§n vad jag velat. Tiden r√§cker ju liksom inte till ūüôĀ Det var Ice andra tr√§ningspass med att r√∂ra bakdelen runt blomfatet d√§r han ska placera framtassarna, det jobbade vi p√• f√∂rsta passet. Nu g√§ller det att f√• baktassarna i r√∂relse, det b√∂rjade h√§nda nu under det andra passet. Flash har tr√§nat p√• detta tv√• g√•nger f√∂rut och fick till det riktigt bra idag, det ena h√•llet g√∂r han det b√§ttre √§n det andra, se om du ser vilket ūüėČ Han √§r definitivt medveten om att han har en bakdel! Kolla in l√§nken…

P7100006

http://www.youtube.com/watch?v=_maQPlpjuaU