Bakdel, vilken bakdel?

Är hemma från jobbet i helgen, känns inge vidare men jag var tvungen den här gången. Har alltid gått och jobbat trots att jag varit sjuk men det fungerar ju inte heller i all evighet. Men, men, sitta på golvet och klicka hundarna kan jag ju alltid göra 🙂 Ikväll blev det lite kroppskontrollsträning med grabbarna grus, framtassarna i ett blomfat och bakdelen ska snurra runt runt. Det var andra gången vi tränade på detta för de stora grabbarna och första gången för Ice, alla gjorde framsteg. De stora killarna börjar ta små steg åt sidan så de sakta med säkert rör bakdelen runt blomfatet och Ice kom till att kliva in med både framtassarna och stanna på fatet. Nu ska vi bara få bakdelen i rörelse också 😉 Efter träningen poserade Snorpan i husses basketlinne 🙂

Jag kan sitta fint!

Jag kan sitta fint!