Canine på youtube!

Tanken är att lägga ut övningar och träningstips som jag använder mig av i min egen hundträning och i mina kurser, det kommer att bli korta klipp där övningen visas och även en beskrivning till. Så är ni intresserade av tips och ideér på träning inom områdena valp, vardagslydnad, inkallning, föjlsamhet, koppelträning, lekar, agility och handling, klickerträning, specialsök mm… så är ni välkomna att besöka Snoobyify på youtube 🙂 Just nu ligger det endast första steget i leken “dead or alive” med Ice och Lucky,  kommer det att komma fler klipp på hur man kan utveckla den. Sen kommer jag att försöka lägga ut filmer minst 1 gång i månaden, kan bli mer beroende på hur mycket utbildningar, kurser och seminarier jag själv kommer iväg på. Ska försöka dela med mig av nya tips och ideér på övningar och träning jag själv tycker om, just nu är jag ett stort fan av Johanna Allanach´s lekar som bygger driv och motivatin, så de kommer definitivt att komma upp fler av dem 🙂

Tarzan skvallrar till matte att Eros går förbi

Tarzan skvallrar till matte att Eros går förbi