Planering, planering, planering…

Nu börjar schemat bli klart inför höst och vårterminen på Hundens hus, fullt fart med andra ord! Försöker även att planera in hundarnas olika uppgifter och träning, kommer ju inte bli mycket annat än hund för mig efter sommaren… Men det ska bli sååå kul! Är övertygad att det kommer att utveckla mig som insruktör, lärare och hundtränare:) Har även väldigt stora förhoppningar på ny kunskap och inspiration nu när jag ska iväg på Chicken Camp för Bob Bailey, det är inte många dagar kvar nu. Åker tidigt onsdag morgon och vi startar runt nio tror jag… Men det kommer att vara hemskt att inte träffa mina underbara vovvar på nästan två veckor! I och för sig kommer jag hem två dagar emellan, men ändå… Har aldrig varit ifrån mina pojkar så länge förut:(

Min frisbee vovve!

Min frisbee vovve!