Inspirerad till tusen!

Veckan har gett mer så mycket mer än bara ny kunskap, jag har träffat en massa nya människor som inspirerat mig till tusen, det var långt ifrån bara svenskar i gruppen. Kay, min träningspartner under veckan, kom hela vägen från USA, Anna, kom från Italien, en ung tjej som redan är världsvan vid 23 års ålder. Hon har jobbat som modell sen 5 år tillbaks och haft möjligheten till en hel del resande. Anna, jag och Kay blev bra vänner och kommer att hålla kontakt och fortsätta att gå utbildningar tillsammans. Nästa blir i USA:) Vi hade även en tjej från Frankrike, några från Danmark och några från Norge. Sååå kul att träffa alla dessa människor som har samma intresse som en själv. Jag öppnade ögonen och insåg möligheterna till vidareutveckling som inte bara begränsas till Sverige. Jag längtar redan till onsdag när jag får träffa de flesta igen, ganska många går vidare till nästa steg i utbildningen, plus att det kommer 12 st nya stjärnor. Kanske ännu fler nya vänskaper:)

Anna, hela vägen från Italien, tränar för fullt:)

Anna, hela vägen från Italien, tränar för fullt:)

Kay & Bob hela vägen från USA båda två.

Kay & Bob hela vägen från USA båda två.