Det gäller att skapa goda associationer

Det var dags för vacc och chipmärkning av lilla Gremlin, vi gjorde även en ordentlig vet. undersökning. Min lilla kille låg uppe på bordet som han aldrig gjort något annat 🙂 Vi kom dit några minuter innan och Ice fick undersöka rummet en stund, när jag lyfte upp gossen på bordet la jag en hög gobitar framför honom som jag bjöd på när han blev passiv. Eftersom han är van vid “ryggsäcken” fattade han leken snabbt och la sig stilla för att jag skulle bjuda på gobitar. Veterinären och sköterskan kunde göra allt de skulle under tiden Ice var fullt fokuserad på att ligga still för att komma åt fler gobitar, han sa inte ens ett pip när det var dags för den stora sprutan med chipet! Vände endast på huvudet, för att sedan vända tillbaks och käka gott 😉 Efter undersökningen var färdig bar jag ned gossen så han fick röra sig fritt i rummet medan vi väntade på att veterinären skulle komma tillbaks, min lilla miljötränade pojke la sig och somnade nedanför mig istället. Snacka om att kunna slappna av överallt! Inga obehagligheter här inte, Ice kommer inte att ha några problem att gå till veterinären igen, han fick ju hela sin middag uppe på undersökningsbordet! Det gäller att skapa goda associationer från första början 🙂

En riktig hjälte ;)

En riktig hjälte 😉