Bara en dag kvar på steg 1 Chicken Camp!

Imorgon är sista dagen på steg 1, och på onsdag börjar vi igen och drar igenom steg 2 och 3 på utbildningen som kommer att vara i 7 dagar, sen får jag vänta ända till aug för steg 4:(

Då så, jag har kommit till att mina höns väntar 3-10 sek på den heta targeten som jag tagit undan, drar jag ut på tiden mer så blir speciellt höna nr 2 ilsk och biter mig. Detta hände i och för sig endast 2 ggr under dagen, oftast började hon att sprätta eller till slut picka på en kall target. Damen säger helt enkelt att jag går för fort fram, hon är inte riktigt redo för längre tid än. Men det hoppas jag att vi löser under förmiddagen imorgon. Vi måste ju hinna med att byta ut den heta targeten mot den kallaste av dom alla innan vi slutar! Inte bara det, vi ska göra det på ETT träningspass! Innan jag får göra det måste jag ha kommit upp i att hönan väntar tålmodigt i 20 sek på att få tillbaks sin heta target medan Bob retas med att peka, knacka, ta upp och slänga ned framför hönan de kalla targetsarna som ligger kvar på bordet. Hönan får inte gå i fällan och picka på någon av det kalla, då blir vi inte godkända och får inte fortsätta med att totalt gå emot allt vi gjort hittills och byta den heta targeten! Hönan ska då alltså under ett pass lära sig att bara picka på en kall target (nu het) och ignorera den gamla heta (nu kall). Hur ska allt detta gå?! Vi får se imorgon…

Vi kämpar på...

Vi kämpar på...