Lördag hela veckan!

Hade den absolut första Lördag hela veckan på Hundens Hus idag, det blev en hel del busande på nedrevåningen:) Flash är numera hemma på Hundens Hus men för Ice var det premiär, han slocknade som ett ljus mitt i allt tjoande och tjimande när alla kursare jobbade på att lägga energi, glädje och tid på belöningarna, en cool kille med andra ord;)

Snooby och Lucky har hängt med husse på alla möjliga upptåg under dagen så även dom är nu nöjda och belåtna. Dom små har precis röjt klart och har nu däckat, skööönt! Känner att det är dags för mig att tacka och krypa ned under täcket, imorgon är det full fart igen. Gymmet och tre kurser står på schemat, Lucky får vara med på Slyngelkursen, Snooby på Apport & Dirigering och Ice på Valpkursen. Flash ska få sig ett träningspass mellan kurserna, kommer att bli lite balans och handling. Natti natti cybervärlden!

Blue Sky, Ice vackra far.

Blue Sky, Ice vackra far.