Äntligen färdig!

Äntligen är den nya hemsidan uppe, den är efterlängtad då den gamla bara strulade och var knepig att lägga till nya kurser på osv… Men nu är det ändring på det! En massa nya kurser har lags upp och jag ser fram emot att köra igång igen, ska bli sååå kul! Nytt för i år är också mer inomhusträning, bland annat kommer Valp och Unghundskursen att hållas helt inomhus. Det är ett helt nytt kursupplägg och kommer att bli lite av en lyxvariant med färre kursdeltagare än vanligt. Även en av de nya kurserna, Cirkushund, som startar i slutet av jan kommer att hålls i kurslokalen i Håga.

Det är ett antal gamla “kursare” som velat ha hjälp med att hitta någon som de kan träna vidare med efter kursslut eller som bara vill ha hjälp med att hitta  någon  promenadkompis i närområdet. Men som också gott kurs hos mig och har liknande “träningstänk”. Nu har alla som gått kurs för mig och kommer att gå kurs möjlighet att få en kod till denna blogg. Här kan ni och gå in och eftersöka framtida träningskompisar osv. Kontakta mig om ni vill ha koden så även ni kan gå in och berätta om er  fortsatta träning mm…

Gott nytt hundår på er alla!