Petra Segerberg

Jag har gått Antijaktskolans onlinekurs med vår Labradortjej på snart två år. Kursen har varit väldigt bra uppbyggd i olika block, med bra instruktioner, förklaringar och filmer. Fördelen med en onlinekurs är att man gör övningarna när det passar, och man kan närsomhelst gå in och läsa om och titta på de olika övningarna. Vid frågor och funderingar som dykt upp har vi fått jättesnabb och bra feedback, vilket har varit toppen! Att också kunna se andras frågor och tips i forumet tycker jag har varit jättebra.

Det vi har kämpat med är att hon inte ska bry sig så mycket om allt annat runt omkring, hon vill väääldigt gärna fram till människor och andra hundar, och skäller ibland mycket när dom “dyker upp”, men detta har minskat med de övningar vi gjort.
Jag tycker har fått mycket bättre kontakt och hon har en förväntan på mig nu som inte fanns där tidigare.
Hon lystrar mer till sitt namn och det går lättare att “bryta” henne när något annat lockar, inkallningen och stadgan har också blivit så mycket bättre.

Jag gick Lek och Belöningsutvecklingskursen (Block 1 i denna kurs) innan Antijaktskolan, en kurs där vi var flera ägare och hundar som gjorde de olika övningarna samtidigt. Hade någon sagt till mig innan kursen att “hon kommer att välja att vara med dig och inte springa fram till någon av de andra hundarna” hade jag faktiskt inte trott på det. MEN så var det, vilket gav mig som hundägare självförtroende och en känsla av att det faktiskt går!

Tack Kickan för en toppenkurs, en kurs som jag varmt rekommenderar!

Vänliga hälsningar
Petra

Kommentarer avstängda