Maria Sommarström

Antijaktskolan med Kickan är ett otroligt genomtänkt program. Det är enkelt att följa stegen och hon visar vägen för hur online kurser ska vara. Logga in, gå in på kursen och se på en film – enklare än så blir det inte! Kickan är som vanligt inspirerande och det suger till i träningsnerven av motivation när man ser på videorna hon laddar upp. Antijaktskolan som hon har är suverän, men man måste vara inställd på att lägga ner lite mer tid än man tänkt. För man kan ju inte riktigt motstå att läsa hur andra deltagare i kursen jobbar med sina hundar. Men måste även reflektera över sin egen relation till sin hund, analysera aktivt varför vissa övningar inte fungerar direkt. Som tur är så finns Kickan till hands när man inte riktigt förstår var problemet ligger, ställ en fråga och inom ett dygn har man svaret. Bara att fortsätta jobba!
Satsar man och gör övningarna som Kickan lagt upp dem, då tror jag nog att man har en hund som i slutändan väljer bort det mesta och kommer till husse/matte för att få den där underbara överraskningen som kanske dyker upp. Kanske en liten busstund med favoritleksaken är att vänta! =)

Jag ser fram emot fler kurser med Kickan online, när det kommer en som passar oss tänker jag inte tveka att anmäla mig! Funderar igår kväll hur man skulle få till en distansföreläsning med henne… Intressant hur detta kan utveckla sig!

Kommentarer avstängda