Hundkurser Stockholm

     • Hunddagisutbildning - 15,000.00 kr

      För dig som planerar att öppna hunddagis eller pensionat erbjuder K9 Education en gedigen hunddagisutbildning i Stockholm som gör det möjligt för dig att starta ditt företag allt enligt Jordbruksverkets kriterier för att öppna/bedriva hunddagis/pensionat. Du kommer att få en gedigen utbildning av en erfaren lärare som själv driver ett framgångsrikt hunddagis. Så viktigt! Avbokad pga av Corona.

      Läs mer nedan...

     • Tävlingslydnads instruktör - 13,000.00 kr

      I den här utbildningen kommer du ta dig själv, din hund, och 2 projektekipage ifrån grunden till tävlingsklar i startklass, och ha ett flertal delar klara inför klass 1. Men erfarna Marion Tannergren som lärare kommer det här att vara en väldigt praktisk utbildning som syftar att ge dig gedigna kunskaper inom sporten tävlingslydnad. Så vill du fördjupa dina kunskaper och utveckla ditt kursutbud med lydnad på schemat så är det här utbildningen för dig. Eftersom K9 Education endast har lärare som själva är aktiva och framgångsrika inom sin sport/gren, så är det ett garanti att yrkesutbildningarna alltid är av högsta kvalitet.

      Läs mer nedan... 

     • SNWK certifierad Nose Work instruktör - 19,500.00 kr

      Vill du utöka din kursverksamhet genom att erbjuda Nosework kurser och doftprov? Vår instruktörsutbildning är en gedigen utbildning som uppfyller alla SNWK kunskapskrav för att bli en certifierad SNWK instruktör och doftprovsdomare. Precis som i alla K9 Educations yrkesutbildningar så har vi valt en lärare med stor erfarenhet bakom sig, och som själv är aktiv inom sporten både som tävlande och som domare. Med andra ord, bättre lärare inom Nosework kan du inte få än just Lotta Bauer! Avbokad pga av Corona.

      Läs mer nedan...

     • Instruktörsutbildning i Rallylydnad - 13,000.00 kr

      Vill du lära dig allt om den populära hundsporten Rallylydnad från en SM vinnare, domare och skrivare inom sporten? K9 Educations yrkesutbildningar har bara lärare som själva har presterat på hög nivå inom sin aktuella gren. Endast en lärare som har egen erfarenhet av att träna och tävla aktivt kan förmedla sportens helhet, därför har vi valt duktiga Caroline Svärd som lärare på den här instruktörsutbildningen.

      Läs mer nedan... Avbokad pga av Corona.

     • Din distans coach - 1,500.00 kr

      Få hjälp med allt som har med instruktörsrollen att göra. Svåra hundar, träningsplaner, kursupplägg, eller kanske en hundägare du inte når på önskat sätt.

      Läs mer nedan...

     • Instruktörsutbildning - 39,000.00 kr

      Är det din dröm att få arbeta med något du älskar, att träna hundar? Det här är en riktigt hands-on utbildning som kommer att fokusera på praktiken. Vi kommer att varva teori med praktik för att du ska få en så gedigen grundkunskap som möjligt, men till skillnad ifrån andra hundinstruktörsutbildningar på marknaden kommer du att spendera en hel del tid med att träna hund. Både under utbildningen och mellan träffarna.

      Ett av målen är att din egen hund ska bli din bästa reklam!

      Läs mer nedan...

     • Instruktörsutveckling-Gå bredvid & assistera - 12,000.00 kr

      Att vara instruktör handlar om så mycket mer än att lära ut ett gäng övningar under en kurs, och det är inget man lär sig under en utbildning. Man måste få erfara och PRAKTISERA för att kunna bli en duktig instruktör, och man kan spara många år av ”testande” på att få gå under en både erfaren hundtränare och instruktör. Att se en erfaren  hundtränare och instruktör jobba med både hundar och deras människor, och att själv få träna på att jobba med dem på det sättet, det ger en ovärderlig skjuts i instruktörsrollen.

      Läs mer nedan...

       

       

     • Från valp till väluppfostrad - 3,500.00 kr

      I Från valp till Väluppfostrad kommer jag att visa exakt hur jag kommer att träna och uppfostra vår nya familjemedlem, lilla Welsh Corgi Pembroke valpen Öyvin, så han blir en glad och balanserad hund med en självklar vardagslydnad.

     • FOKUS!!! Fortsättningskurs - 2,350.00 kr

      Vill du lära din hund att hålla FOKUS under träning och tävling, då har du hittat rätt! Under den här kursen kommer vi lära hunden att störning betyder FOKUS!

      Start: Fre 9 aug kl. 11.00

      Läs mer nedan...

     • FOKUS!!! Sommar-intensiv - 2,350.00 kr

      Vill du lära din hund att hålla FOKUS under träning och tävling, då har du hittat rätt! Under den här kursen kommer vi lära hunden att störning betyder FOKUS!

      Start: Mån 8 juli kl. 18.15 FULLBOKAD!

      Läs mer nedan...

     • Sniff & Go - 350.00 kr

      Träna på att tävla i Nosework! På denna Sniff & Go får du ett startnummer precis som på tävling, och när du gått dina sök får du tips och feedback på söken och sedan är det bara att åka hem, snabbt, effektiv och superbra träning för hunden!

      Läs mer nedan...

      Datum: Tis 25 juni 17.00

     • Banträning Startklass - 750.00 kr

      Planerar du en tävlingsdebut i Tävlingslydnad och vill ha hjälp med en förberedelserna för detta? Du får gå hela Startklassens program med tävlingsledare och kommendering och får tips och feedback som kommer hjälpa er inför er officiella debut.

      Datum: 24 juni 17.30

     • Störningsträning - 550.00 kr

      Störningsträning för hund

      Behöver din hund lära sig att styra sina impulser bättre och göra bättre val runt störningar? Då ska ni vara med på detta träningstillfälle så vi fokuserar till 100% på att störningsträna hunden.

      Läs mer nedan...

      Kursdatum: Tors 19 sept kl. 17.00

     • Rallylydnads Satsningen! - 2,500.00 kr

      Vill du toppa formen och bli en super team med din hund? Satsa på Championatet? Eller att kvala till SM? Under den här kursen kommer vi att djupdyka i Rallylydnadens alla delar och jobba på varje lager för att ni ska bli så samspelta som möjligt på tävlingsplanen.

      Kursstart: Ons 15 maj 17.00

      Läs mer nedan...

     • Rallylydnads HANDLING! - Det ursprungliga priset var: 2,750.00 kr.Det nuvarande priset är: 2,500.00 kr.

      Vill du få ett klart och tydligt Handling system som gör dig till världens bästa GPS för din hund? Vill du minimera missförstånd och istället göra det lekande lätt för hunden att följa dina signaler? Då har du hamnat rätt!

      Kurstart: Ons 10 april 18.00

      Läs mer nedan...

     • Grunder för tävlingshunden - 2,350.00 kr

      Grundträning är skillanden som gör SKILLNADEN! Är du intresserad av hundsport är bra grundträning A och O för att träningen ska flyta på och ni ska kunna utvecklas på ett bra sätt utan att hamna i en massa konflikter. En grundtränad hund får ofta saker och ting att se enkelt ut, men det är just för att du och din hund utvecklat ett kommunikationssystem medan ni lagt grunderna.

      Kursstart: Ons 6 mars kl. 19.00

      Läs mer nedan...

     • Apportera mera - 2,250.00 kr

      Vill du lära din hund komma tillbaka med leksak eller hämta en apportbock utan att tugga eller släppa apporten innan du ber om det, då har du hittat rätt!

      Kursstart: Tis 5 mars 2024 kl. 18.00

      Läs mer nedan...

     • FOKUS!!! - 2,350.00 kr

      Vill du lära din hund att hålla FOKUS under träning och tävling, då har du hittat rätt! Under den här kursen kommer vi lära hunden att störning betyder FOKUS!

      Start: Mån 8 april kl. 19.00 Endast 1 plats kvar!

      Läs mer nedan...

     • Banträning Mästarklass! - 550.00 kr

      Banträning i Mästarklass där du har möjlighet till allt sånt som du inte har på tävling, ett perfekt sätt att förbereda hunden (och dig själv!) för riktiga tävlingssituationer. En av hemligheterna till att lyckas på tävling är att minimera skillnaderna mellan träning och tävling. Där är banträningar guld värda!

      Datum: Tors 12 sept kl. 17.00

       

     • Banträning Fortsättningsklass - 550.00 kr

      Banträning i Fortsättningsklass där du har möjlighet till allt sånt som du inte har på tävling, ett perfekt sätt att förbereda hunden (och dig själv!) för riktiga tävlingssituationer. En av hemligheterna till att lyckas på tävling är att minimera skillnaderna mellan träning och tävling. Där är banträningar guld värda!

      Kursdatum: Tis 7 maj 17.00-19.30 

      Läs mer nedan...

       

     • Temakurs BACKA! - 1,500.00 kr

      Att hunden kan backa rakt och självständigt utan en massa upprepningar av dig är en STOR fördel, inte bara i Rallylydnaden, utan även i andra sporter som lydnad och freestyle till exempel.

      Kursstart: Tors 22 feb kl. 18.00

      Läs mer nedan...

     • Temakurs 8:ANS FRESTELSE! - 1,200.00 kr

      Störningsträning för hund

      Blir du nervös inför vad domaren kan ha valt för frestelse i momentet 8:ans frestelse när du tävlar Rallylydnad? Efter den här kursen behöver du inte bry dig längre för att hunden kommer inte ens slänga en blick på frestelsen! Ps!

      Kursen passar även för hunden som inte tävlar rallylydnad men som behöver lära sig att kontrollera sina impulser.

      Kursstart: Sön kl. 16.00

     • Rallylydnad Avancerad/Mästare - 3,200.00 kr

      Den här kursen riktar sig till dig som vill träna inför de högsta klasserna i Rallylydnad, vi tränar in de nya momenten och skyltarna och jobbar med högerhandling som tillkommer från och med avancerad klass. Det är NU det riktigt roliga i Rallylydnaden börjar! Kursen är på HELA 8 TIMMAR!

      Kursstart: Tors 2 maj kl. 18.00

      Läs mer nedan...

     • Valpkurs fortsättning - 2,250.00 kr

      I den här kursen fortsätter vi där valpkursen slutade och utvecklar valpens kunskaper i koppelgående, inkallning, stadga, hälsa fint etc.

      Kursstart: Mån 2 sept kl. 17.00

      Läs mer nedan...

     • Valpkurs fortsättning - 2,250.00 kr

      Den här kursen plockar upp där Valpkursen avslutade. Vi fortsätter att lägga goda grunder och goda vanor så vardagen med hund blir trevlig och lättsam, fokus ligger på att träna fram en bra vardagslydnad och förbereda valpen för det vuxna livet. Den här investeringen göra att den annars ibland så stökiga unghunds perioden underlättas avsevärt då valpen kommer att vara van vid att ta bra beslut.

      Kursstart: Ons 7 feb kl. 19.00 

      Läs mer nedan!

     • Rallylydnad, moment inlärning! - 2,250.00 kr

      Vill du och din hund bli riktigt moment säkra i Rallylydnaden och samtidigt ta er kommunikation, följsamhet och sampel till en ny nivå, då har du hittat rätt kurs för dig och din hund! PS! Det här en en perfekt start mot Avancerad och Mästarklass!

      Kursstart:

      Läs mer nedan...

     • Introduktionskurs i Nordisk Klass - 1,100.00 kr

      Är du nyfiken på den Nordiska klassen i Rallylydnad? Här kommer en introduktionskurs i den Nordiska klassen där ni får lära er det viktigaste.

      Kursstart: ons 7 dec kl. 20.00

      Läs mer nedan!

     • Markeringskurs - 1,100.00 kr

      Tränar du Specialsök, Spår eller Nosework och vill ha en klar och tydlig markering av din hund vid fynd så välkomnar vi dig till den här kursen som kommer att ge så mycket mer än bara en super tydlig markering!'

      Start: 

      Läs mer nedan:-)

       

     • Nya momenten i Rallylydnad! - 850.00 kr

      Tränar du Rallylydnad och vill lära dig de nya momenten som börjar gälla från 2023? Då ska du passa på att gå den här kursen så ni känner er säkra att ta er an tävlingsbanorna när alla de nya roliga momenten dyker upp på banorna efter nyår!

      Kursdatum: Mån 19 dec kl. 17.00 En reservplats öppen!

      Läs mer nedan!

     • Rallylydnad, mot Mästarklass! - 2,500.00 kr

      Välkommen till Mästarklassen! Här händer det en hel del och det är mycket att hålla reda på som förare. Momenten blir mer utmanande, banorna är längre och man vet aldrig vad för slags bana man stöter på vid en tävling. Så att ha en välutbildad hund som kan sin uppgifter gör det betydligt lättare för hundföraren att styra sin hund rätt genom banan, och i den här kursen ska vi fokusera på att utbilda hundarna (och förarna) väl så både hund och förare kan göra sitt bästa på tävlingsplanen.

      Kursstart: Tis 4 okt kl. 16.00

      Läs mer nedan!

       

     • Rallylydnad BANTRÄNING! - 2,950.00 kr

      Vill du bli bra på att gå banor och öva på sådant som dyker upp på tävling, som att analysera banskisser, banvandra, anpassa sig efter ett startnummer, värma upp på anvisat område, bli inkallad på tävlingsplan, gå över banområdes-bandet, gå en rallylydnadsbana från start till målskylt och ut över bandet, belöna hunden utan att störa nästa ekipage som ska in och gå banan (tävla)? Ja det är mycket man behöver förbereda sin hund (och sig själv!) på för att blir varm i kläderna i en tävlingssituation, och ju mer förberedd man är och ju mer man övat på alla dessa bitar, desto bättre chanser har man att lyckas!

      Nivå: Nybörjarklass/Fortsättningsklass

      Kursstart: Mån 1 maj kl. 17.30

      Läs mer nedan!

     • Rallylydnad, mot fortsättningsklass! - 2,250.00 kr

      I den här kursen tränar vi vidare mot rallylydnadens fortsättningsklass och vad allt det innebär. Bland annat, lös hund, nya moment, svårare stadga, mer följsamhet och nya störningar! Vi går igenom skyltarna 201-224 (inkluderar alla nya moment i fortsättningsklasen från och med 2023). Ps! man behöver inte ha sin hund lös, det går att träna i koppel om hunden inte riktigt är redo att  vara lös runt andra hundar.

      Kursstart: Tis 3 sept kl. 17.00-18.00

      Läs mer nedan...

       

     • Rally, för bättre vardagslydnad! - 2,150.00 kr

      Här tränar vi följsamhet, flyt och stadga. Det här är är den perfekta aktiveringskursen där du och din hund kommer att roligt tillsammans samtidigt som samspelet och och kommunikation kommer att förbättras avsevärt. Nöje som kommer att resultera i nytta!

      Läs mer nedan...

      Kursstart: Tis 3 maj kl. 10.00

     • Slyngelkurs - 2,350.00 kr

      Har din valp blivit tonåring och behöver en dos självkontroll och vardagslydnad? I denna kurs tränar vi allt från att vara följsam till att respektera ett nej.

      Kursstart: Ons 4 sept kl. 11.00-12.00 

      Mer info nedan…

     • Unghundskurs intensiv - 2,150.00 kr

      I den här kursen kommer vi att träna på inkallning, följsamhet, stadga och impulskontroll, de färdigheterna som behövs för att få en fungerande vardagslydnad. Det är en fortsättningskurs på valpkursen.

      Kursstart: Mån 30 maj kl. 18.15 (PS! Det här är den sista unghundskursen innan vi stänger för semester)

      Läs mer nedan...

     • Rallylydnads FOT - 2,250.00 kr

      Vill du bygga ett riktigt starkt och fokuserat fotgående på både vänster och höger sida är detta kursen för dig. Vi kommer att träna in den stora grundstenen i Rallylydnaden, följsamheten vid din sida, och uthålligheten så hunden orkar hålla fokus genom hela banan. Inga förkunskaper krävs.

      Kursstart: Tors 4 april kl. 19.00 

      Läs mer nedan...

     • Småhundskurs - 2,150.00 kr

      Att vara hundägare till en liten hund kan ge andra utmaningar än de utmaningar man kan få med en stor hund, och i denna kurs kommer vi att fokusera helt på träning av den lilla hunden. Att träna den lilla hunden och uppfostra den att bete sig trevligt och lyssna på sig människa är lite av en trygghetsförsäkring, självklart för alla hundar, med speciellt för den lilla hunden då den har storleken "mot sig" om det skulle hända något.

      Kurstart: 1 april kl. 17.00 Endast 1 plats kvar!

      Läs mer nedan...

     • Unghundskurs i Älta Hundhall (intensivkurs) - 2,150.00 kr

      I den här kursen kommer vi att träna på inkallning, följsamhet, stadga och impulskontroll, de färdigheterna som behövs för att få en fungerande vardagslydnad. Det är en fortsättningskurs på valpkursen.

      Kursstart: Mån 5 dec 2022 kl. 19.00 Endast 1 plats kvar!

      Läs mer nedan...

     • Aktivera mera - 1,950.00 kr

      Den här kursen riktar sig till "vanliga" hundägare som vill ge sin hund möjlighet till ett bättre mående genom att ge hunden utlopp för dess naturliga behov. Om hunden får utföra aktiviteter på ett organiserat sätt hjälper vi hunden att göra sig av med energi på ett hälsosamt sätt som även gynnar ditt och hundens samspel.

      Kursstart:

      Läs mer nedan...

     • Valpkurs i Älta Hundhall (lunch kurs) - 2,250.00 kr

      Valpkurs. Genom roliga lekar lär vi valpen beteenden som sitt, stanna kvar, att komma på inkallning, att vara följsam, att hälsa fint och att visa självkontroll i olika situationer.

      Kursstart: Tis 10 jan 2023 kl. 11.00 Endast 1 plats kvar!

      Läs mer nedan...

     • Stadga & Passivitet - 2,250.00 kr

      Vill du kunna be din hund att slå sig ned utan att du har godis i fickan, och hunden lugnt sätter sig utan några förväntningar på någon belöning eller att något ska hända? Eller vill du kunna be hunden att lägga sig ned och hunden bara lägger sig och vilar för att han vet att ingen aktivitet vankas i närtiden, och detta oavsett vart ni är? Då är det här rätt kurs för er.

      Kursstart: Ons 4 okt kl. 19.00 

      Läs mer nedan!

     • Parkeringskurs (passivitet och vila) - 1,900.00 kr

      Passivitets träning för hund

      I den här kursen lär vi hunden att lugnt och avslappnat ligga parkerad på sin plats tills du ger hunden sin frisigal att lämna platsen. Det gör det lätt och smidigt att ta hunden precis överallt:-)

      Kursstart: Tors 7 sept 17.00

      Läs mer nedan...

     • Rallylydnad grundkurs i Älta Hundhall - 2,250.00 kr

      Under den här kursen tränar vi på grunderna i Rallylydnad, följsamhet, ett härligt engagemang och samspel samt de olika momenten hunden ska utföra vid de olika skyltarna. Exempel på färdigheter vi tränar på är, fotgående/följsamhet, stadga i både sitt, ligg och stå, frontpositionen och gå runt.

      Start: Ons 10 jan kl. 18.00 Endast 1 plats kvar!


      Kursen hålls av Kickan Nikolic som med sin Öyvin var med i landslaget 2022 och tog lagguld och individuellt brons, de tog även lagguld i SM i Rallylydnad 2022 och var även med i landslaget 2023.

      Läs mer nedan...

     • Valpkurs i Älta Hundhall (april) - 2,350.00 kr

      Valpkurs. Genom roliga lekar lär vi valpen beteenden som sitt, stanna kvar, att komma på inkallning, att vara följsam, att hälsa fint och att visa självkontroll i olika situationer.

      Kursstart: Mån 8 april kl. 18.00 

      Läs mer nedan...

     • Rallylydnad, mot Avancerad klass! - 2,250.00 kr

      I den här kursen förbereder vi er att starta i Avancerad klass, högerhandling, byten och en massa annat skoj kommer att bjudas på. Vi går igenom skyltar 301-322.

      Kursstart: 

      Läs mer nedan...

     • Kantarellsök onlinekurs - 500.00 kr

      Lär din hund att hitta kantarellerna du inte ser, de finns under löv, mossa och annat kamouflage i skog och terräng. En utbildad nos är ovärderlig ute i svampskogen! I den här online kursen får du lära dig hur du utbildar din hund till en kantarell sökhund.

      Läs mer nedan...

     • Unghundskurs i Älta Hundhall - 2,350.00 kr

      I den här kursen kommer vi att träna på inkallning, följsamhet, stadga och impulskontroll, de färdigheterna som behövs för att få en fungerande vardagslydnad. Det är en fortsättningskurs på valpkursen.

      Kursstart: Mån 4 mars kl. 19.00

      Läs mer nedan...

     • Inkallningskurs - 1,150.00 kr

      Inkallning för hund


      För att kunna ge hunden friheten av att kunna gå lös krävs en väl fungerande inkallning. Det är en förutsättning för att hålla hunden trygg, säker och respektfull mot sin omgivning. I den här temakursen kommer du att få verktygen för att få en säker inkallning oavsett miljö och störningar.

      Kursdatum: Tis 28 maj kl. 17.30

      Mer info nedan…

     • Nosework grundkurs (online) - 1,200.00 kr

      Luktsinnet är hundens mest informativa sinne och det finns knappt någon bättre aktivitet vi kan bjuda våra hundar på än en chans att få använda sig av sin fantastiska nos på ett organiserat och målinriktat sätt. Att arbeta med nosen är en aktivitet som alla hundar, oavsett ras och ålder kan delta i. I den här kursen kommer vi lägga riktigt starka grunder för en bra sökhund som klarar av att söka i alla möjliga miljöer. Kursen är online!

     • Tävlingslydnad, mot startklass! 2 - 1,950.00 kr

      Den här kursen riktar sig till dig som gått Tävlingslydnad, mot startklass! eller för dig som har börjat träna liknande grundkunskaper som ingår i Tävlingslydnad, mot startklass!

      Kurstart: Mån 7 juni 18.30 

     • Rallylydnad grundkurs, fortsättning - 2,250.00 kr

      Den här kursen ritkar sig till dem som gått Rallylydnad grundkurs eller likande nybörjarkurs som vill träna vidare mot nybörjarklassen.

      Kursstart: Ons 6 mars kl. 18.00 

      Läs mer nedan!

     • Nosework fordonssök - 1,900.00 kr

      I den här kursen lär vi hunden att söka av fordon på ett effektivt och strategiskt sätt. Det är en fortsättningskurs i Nosework, så hunden bör redan kunna söka i olika miljöer och även vara inlärd på doften eukalyptus hydrolat.

      Kursstart: Tis 6 april kl. 17.00

      Läs mer nedan...

     • Vardagslydnad grundkurs (Älta Hundhall) - 1,950.00 kr

      Under den här kursen kommer vi att fokusera på de grundfärdigheterna som behövs för att få till en bra vardagslydnad, inkallning, gå fint i kopplet, stadga och impulskontroll och hälsa fint.

      Kursstart: 

      Läs mer nedan...

     • Valpkurs (lunch-kurs) - 2,250.00 kr

      Valpkurs. Genom roliga lekar lär vi valpen beteenden som sitt, stanna kvar, att komma på inkallning, att vara följsam, att hälsa fint och att visa självkontroll i olika situationer.

      Kursstart: Mån 7 aug kl. 11.00

      Läs mer nedan...

     • Träna på Doftprov! - 990.00 kr

      Under den här kursen kommer vi att förbereda dig och din hund inför ert doftprov i Nosework. Hunden kommer att få lära sig att ha 100 % fokus på kartongerna och söka av dem på ett metodiskt och effektivt sätt. Det här kommer även ge er väldigt fina grundkunskaper inför era behållarsök.

      Kursdatum: Ons 16 dec kl. 18.00

      Läs mer nedan...

     • Valpkurs sommar-intensiv - 2,250.00 kr

      Valpkurs. Genom roliga lekar lär vi valpen beteenden som sitt, stanna kvar, att komma på inkallning, att vara följsam, att hälsa fint och att visa självkontroll i olika situationer.

      Kursstart: Mån 8 juli kl. 17.00 

      Läs mer nedan...

      Mer info nedan…

     • Grundkurs i Nosework (inomhus) - 2,250.00 kr

      Luktsinnet är hundens mest informativa sinne och det finns knappt någon bättre aktivitet vi kan bjuda våra hundar på än en chans att få använda sig av sin fantastiska nos på ett organiserat och målinriktat sätt. Att arbeta med nosen är en aktivitet som alla hundar, oavsett ras och ålder kan delta i. I den här kursen kommer vi lägga riktigt starka grunder för en bra sökhund som klarar av att söka i alla möjliga miljöer.

      Kursen hålls av certifierad instruktör och auktoriserad doftprovs domare i Svenska Nosework klubben (SNWK).

      Kursstart:  

      Läs mer nedan...

     • Tävlingslydnad, mot startklass! - 2,250.00 kr

      I den här kursen lägger vi grunder och tränar inför tävlingslydnadens startklass, vi kommer att fokusera mycket på fotgående, stadga och apportering, men självklart går vi igenom och tränar på alla momenten i startklassen.

      Kursstart: Ons 4 sept 2024 kl. 17.00

      Läs mer nedan...

     • Valpkurs - 2,250.00 kr

      Valpkurs. Genom roliga lekar lär vi valpen beteenden som sitt, stanna kvar, att komma på inkallning, att vara följsam, att hälsa fint och att visa självkontroll i olika situationer.

      Kursstart: Mån 6 maj kl. 17.00 

      Mer info nedan…

     • Valpkurs online - 1,800.00 kr

      I denna valpkurs online har vi som mål att lägga en god grund för din och din valps relation. Genom roliga lekar lär vi valpen beteenden som sitt, stanna, att komma på inkallning, att vara följsam, att hälsa fint och att visa självkontroll i olika situationer. Vi kommer att ta vara på valpens naturliga lekfullhet för att forma fram en samarbetsvillig hund som är grunden till en bra vardagslydnad.

      Läs mer nedan...

     • Rallylydnad grundkurs - 2,250.00 kr

      Under den här kursen tränar vi på grunderna i Rallylydnad, följsamhet, ett härligt engagemang och samspel samt de olika momenten hunden ska utföra vid de olika skyltarna. Exempel på färdigheter vi tränar på är, fotgående/följsamhet, stadga i både sitt, ligg och stå, frontpositionen och gå runt.

      Start: Tis 6 aug kl. 17.00


      Läs mer nedan...

     • Tävlingslydnad startklass (träningsträff) - 400.00 kr

      Perfekt för dig som kanske inte har möjlighet att gå en hel kurs, men ändå vill ha hjälp med träningen och möjlighet att träna runt andra ekipage, eller så kanske du bara vill prova på och se om Lydnad är något för dig och din hund.

      Inget datum inbokat

      Läs mer nedan...

     • Rallylydnad nybörjare - 700.00 kr

      Perfekt för dig som kanske inte har möjlighet att gå en hel kurs, men ändå vill ha hjälp med träningen och möjlighet att träna runt andra ekipage, eller så kanske du bara vill prova på och se om Rally är något för dig och din hund.

     • Nose Work fortsättningskurs - 2,150.00 kr

      Vi fortsätter där grundkursen slutade och jobbar vidare med inomhus och behållarsöket. Stor vikt kommer att läggas vid sökglädjen, dvs hundens självförtroende och motivation i söket. Vi kommer även att jobba fram en tydlig markering och ni får lära er hur ni tränar hunden att söka strategiskt i fordonssöket.

      Kursstart: Ons 5 april kl. 20.00

      Läs mer nedan...

     • Valpkurs i Älta Hundhall - 2,350.00 kr

      Valpkurs. Genom roliga lekar lär vi valpen beteenden som sitt, stanna kvar, att komma på inkallning, att vara följsam, att hälsa fint och att visa självkontroll i olika situationer.

      Kursstart: Mån 4 mars 2024 kl. 18.00 

      Läs mer nedan...

     • Vardagslydnad fortsättningskurs - 2,150.00 kr

      Under den här kursen kommer vi fortsätta att fokusera på de grundfärdigheterna som behövs för att få till en bra vardagslydnad. Vi utvecklar träningen från valpkursen/grundkursen i vardagslydnad och jobbar vidare mot en väl fungerade allmänlydnad för vardagen.

      Kursstart: 

      Läs mer nedan!

     • Odramatiska hundmöten - 950.00 kr

      FÖRKUNSKAPER- Du ska ha gått en privatträning i hundmötesträning för Kickan.

      Hundpromenad på vackra Djurgården med en massa nyttiga hundmöten längs vägen, läs mer nedan!

      Kursdatum: Fre 15 maj kl. 15.00 Fullbokad!

     • Pre Sport Puppy Class, grundkurs (dagkurs) - 2,150.00 kr

      För dig som vill ha en arbetsglad och balanserad hund där målet är en välanpassad, trevlig familjemedlem men även en framtida tränings- och tävlingspartner.

      Kursstart:

      Mer info nedan…

     • Parkeringsskolan, självstudiekurs online - 1,200.00 kr

      Under den här kursen kommer vi att lära hundarna att lugnt och passivt lägga sig på sin plats och ligga kvar där tills de får sin frisignal att lämna platsen. Läs mer nedan...

       

     • Pre Sport Puppy skolan online Självstudiekurs - 1,900.00 kr

      Pre Sport Puppy skolan är den bästa grunden din valp eller unghund kan få! Den är upplagd över 6 månader så alla kursdeltagare hinner ta sig igenom alla övningar och bygga upp hundens kunskap och samarbetsvilja från grunden på ett pedagogiskt sätt, och eftersom det är en online baserad kurs finns det inga tider att passa, utan ni tränar och leker när det passar just er. Alla lektioner med kursmaterial, instruktionsfilmer, text och bilder finns tillgängligt dygnet runt i online klassrummet. Följ kursen via datorn eller ta med den ut när ni ska träna och logga in via surfplattan eller smartphonen!

     • Nyttohundskurs - 1,950.00 kr

      Här får du lära hunden att bli en civil tjänstehund! Hunden kommer få lära sig att plocka upp saker, städa undan, och allt annat du vill ha hjälp med :)

      Kursstart: Fre 4 mars kl. 17.00

      Läs mer nedan!

     • Kloklippning & Hanteringskurs - 1,250.00 kr

      Behöver du hjälp med att lära hunden att acceptera, eller till och med tycka om att få sina klor klippta och bli hanterad, då är den här kursen för er!

      Kursstart: Tis 6 feb 2024 kl. 18.00

      Läs mer nedan...

     • Vardagslydnad grundkurs - 2,250.00 kr

      Under den här kursen kommer vi att fokusera på de grundfärdigheterna som behövs för att få till en bra vardagslydnad, inkallning, följsamhet, stadga och impulskontroll och hälsa fint.

      Kursstart: Ons 9 okt 2024 kl. 11.00 

      Läs mer nedan...

     • Hundmodellen - 2,300.00 kr

      Under den här kursen får din hund lära sig att älska att posera framför kameran så du kan ta vackra porträtt på din älskade vän. Samtidigt får DU lära dig hur du ta de bästa bilderna med ENDAST din mobilkamera. Din hund får lära sig stadga, dvs hålla olika positioner såsom, sitt, ligg, stå och ställa upp framtassarna på olika saker, tills du ger en frisignal eller kallar in hunden.

      BONUS! Onlinekurs i hundfotografering!

      Kursstart: 

      Läs mer nedan...

     • Unghundskurs (utomhus) - 2,250.00 kr

      I den här kursen kommer vi att träna på inkallning, följsamhet, stadga och impulskontroll, de färdigheterna som behövs för att få en fungerande vardagslydnad. Kursen passar dig som har en unghund eller dig som gått K9 Educations valpkurser och vill fortsätta utvecklas tillsammans med din hund.

      Kursstart: Mån 4 sept kl. 18.10 

      Läs mer nedan...

     • Parkeringskurs (passivitet och vila) - 1,250.00 kr

      Passivitets träning för hund

      I den här kursen lär vi hunden att lugnt och avslappnat ligga parkerad på sin plats tills du ger hunden sin frisigal att lämna platsen. Det gör det lätt och smidigt att ta hunden precis överallt:-)

      Kursstart: Tors 4 april 2024 kl. 18.00

      Läs mer nedan...

     • Pre Sport Puppy class, fortsättningskurs - 1,850.00 kr

      Under den här kursen kommer vi att fortsätta att utveckla hundens grundfärdigheter ifrån Pre Sport Puppy grundkursen. Lär mer nedan...

      Kursstart: Ons 7 april kl. 19.00-20.00 Endast 1 plats kvar!

     • Inkallningsskolan, självstudiekurs online - 1,500.00 kr

      Inkallningsskolan är den bästa grunden hunden kan få! Du har tillgång till kursen i HELA 6 MÅNADER så ni garanterat hinner ta er igenom alla övningar och bygga upp hundens kunskap och samarbetsvilja från grunden på ett pedagogiskt sätt, och eftersom det är en online baserad kurs finns det inga tider att passa, utan ni tränar och leker när det passar just er. Alla lektioner med kursmaterial, instruktionsfilmer, text och bilder finns tillgängligt dygnet runt i online klassrummet. Följ kursen via datorn eller ta med den ut när ni ska träna och logga in via surfplattan eller smartphonen!

     • Antijaktskolan, självstudiekurs online - 1,950.00 kr

      Antijaktskolan är den bästa och bredaste grunden hunden kan få! Du har tillgång till kursen i HELA 6 MÅNADER så ni hinner ta sig igenom alla övningar och bygga upp hundens kunskap och samarbetsvilja från grunden på ett pedagogiskt sätt, och eftersom det är en online baserad kurs finns det inga tider att passa, utan ni tränar och leker när det passar just er. Du har tillgång till ALLA lektioner redan ifrån start. Alla lektioner med kursmaterial som instruktionsfilmer, text och bilder finns tillgängligt dygnet runt i online klassrummet. Följ kursen via datorn eller ta med den ut när ni ska träna och logga in via surfplattan eller smartphonen!

     • Pre Sport Puppy Class - 2,550.00 kr

      För dig som är intresserad av hundsport och vill lägga riktigt bra grunder i träningen och för den framtida och tävlingskarriären!

      Kursstart: Tors 1 aug kl. 17.00

      Mer info nedan…

     • Stadga & Impulskontroll - 1,950.00 kr

      I den här kursen lär vi bland annat hunden att kunna slappna av och vara lugn oavsett omgivning och miljö, att hålla positioner (trots störningar) till frisignal ges. Fokus kommer att ligga på balansen mellan passivitet och aktivitet, stadga, impulskontroll, signalkontroll och parkeringsträning!

      Kursstart: 

      Läs mer nedan...

     • Grundkurs i Lightroom (foto redigering) - 995.00 kr

      I den här kursen får du lära dig det mest grundläggande i Lightroom, allt ifrån hur du importerar bilder till programmet, till hur du gör urval, organiserar, redigerar dina bilder, skapar presets, till hur du exporterar både för all användning på nätet och för utskrifter och förstoringar.

     • Grundkurs i (hund) fotografering - 995.00 kr

      Den här kursen är till för dig som vill lära din att fotografera med din systemkamera. Kursen kommer att instrueras på en Nikon, men de teoretiska delarna går även igenom motsvarigheten på en Canon. Kamera märke spelar mindre roll, men det kan hända att vissa saker heter olika och hittas på olika platser i/på kameran beroende på modell. Så en instruktionsbok är alltid bra att ha tillgänglig;-)

      Få kontroll över kameran genom att gå ifrån auto till manuell!

      Tillgång till kursen i ett helt år :D

     • Apportskolan, självstudiekurs online - 1,100.00 kr

      I den här kursen kommer vi att träna på allt ifrån föremåls och lekintresse till den färdiga produkten då hunden kan springa ifatt leksaker och komma in med dem och även plocka upp andra föremål och apporter och komma in med dem och lämna av på ett mer "städat" sätt än en leksaksavlämning.

     • Kantarellsök - 1,250.00 kr

      Luktsinnet är hundens mest informativa sinne och det finns knappt någon bättre aktivitet vi kan bjuda våra hundar på än en chans att få använda sig av sin fantastiska nos på ett organiserat och målinriktat sätt. Att arbeta med nosen är en aktivitet som alla hundar, oavsett ras och ålder kan delta i.

      BONUS! Tillhörande online klassrum 

      Kursstart: Ons 14 aug kl. 17.30 

      (Hålls på K9 Educations träningsplan i Vendelsö/Gudö)

     • Koppelskolan, självstudiekurs online - 995.00 kr

      I koppel och följsamhetskursen går vi igenom hur du får din hund följsam i kopplet. I den här online kursen får du en helhetsplan för hur du utbildar din hund till att vara följsam och röra sig inom kopplets längd. Kursen är upplagd i 11 lektioner uppdelat i två olika övningar som utvecklas och blir successivt svårare för varje steg. Övningarna är pedagogisk upplagda för hunden så han/hon har bästa förutsättningarna att förstå konceptet "gå i kopplet utan att någonsin sträcka ut det". Säg välkommen till stress och dragfria promenader!

      Tillgång till klassrummet i HELA 6 MÅNADER!

       

     • Nose Work, grundkurs (utomhus) - 2,250.00 kr

      Luktsinnet är hundens mest informativa sinne och det finns knappt någon bättre aktivitet vi kan bjuda våra hundar på än en chans att få använda sig av sin fantastiska nos på ett organiserat och målinriktat sätt. Att arbeta med nosen är en aktivitet som alla hundar, oavsett ras och ålder kan delta i. I den här kursen kommer vi lägga riktigt starka grunder för en bra sökhund som klarar av att söka i alla möjliga miljöer.

      Kursen hålls av certifierad SNWK utbildad instruktör och Doftprovs domare.

      Kursstart: Fre 1 sept kl. 17.00 

      Läs mer nedan...

     • Modellskolan online - 1,500.00 kr

      Vill du ta fina bilder på din hund men din hund gillar inte kameran eller håller inte de positionerna du satt hunden i? Då är den här kursen något för dig. Vi kommer inte bara att lära hunden att älska fotolinsen, utan vi kommer även att lära hunden att hålla olika positioner och posera för dig och kameran. Den här kursen förenar verkligen nytta med nöja då vi tränar viktiga beteenden som stadga, impulskontroll och apportering, och självklart en hel del roliga tricks och konster som är underbara att föreviga i en bild!

      Datum för kursstart kommer under våren!

     • Dead or Alive, grunderna alla vill ha! - 995.00 kr

      Har du en hund som älskar att leka och älskar leksaker? Eller har startat med en hund som inte varit så imponerad av lek till en början men nu väckts till liv genom lek och belönings utvecklingsträning? Du kanske rentav har gått en lek och belöningsutvecklingskurs för oss och nu vill utvecklas vidare med din hund?

      Starta nu med en gång! Du har sedan hela 6 månaders tillgång till klassrummet så ni hinner jobba er igenom hela träningsprogrammet på 15 steg.

     • Tricks kurs - 1,800.00 kr

      I den här kursen kommer vi träna en massa roliga tricks och skörda frukten av en massa underbara bieffekter av att bara ha skoj tillsammans!

      Kursstart: Ons 7 feb kl. 18.00

      Läs mer nedan...

     • Lek & Belöningsutveckling, självstudiekurs online - 1,200.00 kr

      Vill du lägga bra grunder? Vill du ha ett väl fungerande belöningssystem? Vill du ha en hund som väljer dig i alla lägen? Då har du hittat rätt!
      Kursen är upplagd i 24 lektioner och du får tillgång till en ny lektion varje dag tills alla 24 lektioner ligger öppna. Tillgång till klassrummet i hela 6 månader :D

      Läs mer nedan...

     • Inkallningsskolan online - 1,900.00 kr

      Inkallningsskolan är den bästa grunden hunden kan få! Den är upplagd över 16 veckor så alla kursdeltagare hinner ta sig igenom alla övningar och bygga upp hundens kunskap och samarbetsvilja från grunden på ett pedagogiskt sätt, och eftersom det är en online baserad kurs finns det inga tider att passa, utan ni tränar och leker när det passar just er. Alla lektioner med kursmaterial, instruktionsfilmer, text och bilder finns tillgängligt dygnet runt i online klassrummet. Följ kursen via datorn eller ta med den ut när ni ska träna och logga in via surfplattan eller smartphonen!

      Kursstart: Mån 29 april 2024

     • Pre Sport Puppy skolan online - 2,500.00 kr

      Pre Sport Puppy skolan är den bästa grunden din valp eller unghund kan få! Den är upplagd över 5 månader så alla kursdeltagare hinner ta sig igenom alla övningar och bygga upp hundens kunskap och samarbetsvilja från grunden på ett pedagogiskt sätt, och eftersom det är en online baserad kurs finns det inga tider att passa, utan ni tränar och leker när det passar just er. Alla lektioner med kursmaterial, instruktionsfilmer, text och bilder finns tillgängligt dygnet runt i online klassrummet. Följ kursen via datorn eller ta med den ut när ni ska träna och logga in via surfplattan eller smartphonen!

      Kursstart: Mån 1 juni!

      Mer info nedan…

     • Antijakt workshop - 1,350.00 kr

      Har du en hund som mer och mer börjar visa intresse för fåglar, ekorrar, katter, änder mm. Går den och letar spår efter djur i skogen? Sticker den vid syn av en hare eller ett rådjur? Då är detta kursen för dig!

      Kursdatum: Ons 3 mars kl. 17.00-20.00 Fullbokad!

      Mer info nedan…

     • Gå fint i kopplet - 1,200.00 kr

      I denna kurs går vi igenom hur du får din hund följsam i kopplet.

      Kursstart: Ons 26 juni kl. 17.30

      Mer info nedan…

     • Inkallningskurs (inomhus Älta Hundhall) - 1,350.00 kr

      Inkallning för hund


      För att kunna ge hunden friheten av att kunna gå lös krävs en väl fungerande inkallning. Det är en förutsättning för att hålla hunden trygg, säker och respektfull mot sin omgivning. I den här temakursen kommer du att få verktygen för att få en säker inkallning oavsett miljö och störningar.

      Kursdatum: Mån 30 okt kl. 18.00

      Mer info nedan…

     • Pre Sport Puppy Class, grundkurs - 2,250.00 kr

      För dig som vill ha en arbetsglad och balanserad hund där målet är en framtida tränings- och tävlingspartner. Grunderna är skillnaden som gör skillnaden!

      Kursstart: Mån 3 april 2023 kl. 19.00 

      Mer info nedan…

     • Slyngelkurs (lunch kurs) - 2,350.00 kr

      Har din valp blivit tonåring och behöver en dos självkontroll och vardagslydnad? I denna kurs tränar vi allt från att vara följsam i kopplet kring störningar till att respektera ett nej.

      Kursstart: Tors 5 okt kl. 11.00-12.00 

      Mer info nedan…

     • Valpkurs - 2,250.00 kr

      Valpkurs. Genom roliga lekar lär vi valpen beteenden som sitt, stanna kvar, att komma på inkallning, att vara följsam, att hälsa fint och att visa självkontroll i olika situationer.

      Kursstart: Mån 5 aug kl. 17.00 

      Mer info nedan…

     • Modellskolan online - 1,500.00 kr

      Vill du ta fina bilder på din hund men din hund gillar inte kameran eller håller inte de positionerna du satt hunden i? Då är den här kursen något för dig. Vi kommer inte bara att lära hunden att älska fotolinsen, utan vi kommer även att lära hunden att hålla olika positioner och posera för dig och kameran. Den här kursen förenar verkligen nytta med nöja då vi tränar viktiga beteenden som stadga, impulskontroll och apportering, och självklart en hel del roliga tricks och konster som är underbara att föreviga i en bild!

      Datum för kursstart kommer under våren!

     • Inkallningsskolan online - 1,900.00 kr

      Inkallningsskolan är den bästa grunden hunden kan få! Den är upplagd över 16 veckor så alla kursdeltagare hinner ta sig igenom alla övningar och bygga upp hundens kunskap och samarbetsvilja från grunden på ett pedagogiskt sätt, och eftersom det är en online baserad kurs finns det inga tider att passa, utan ni tränar och leker när det passar just er. Alla lektioner med kursmaterial, instruktionsfilmer, text och bilder finns tillgängligt dygnet runt i online klassrummet. Följ kursen via datorn eller ta med den ut när ni ska träna och logga in via surfplattan eller smartphonen!

      Kursstart: Mån 29 april 2024

     • Pre Sport Puppy skolan online - 2,500.00 kr

      Pre Sport Puppy skolan är den bästa grunden din valp eller unghund kan få! Den är upplagd över 5 månader så alla kursdeltagare hinner ta sig igenom alla övningar och bygga upp hundens kunskap och samarbetsvilja från grunden på ett pedagogiskt sätt, och eftersom det är en online baserad kurs finns det inga tider att passa, utan ni tränar och leker när det passar just er. Alla lektioner med kursmaterial, instruktionsfilmer, text och bilder finns tillgängligt dygnet runt i online klassrummet. Följ kursen via datorn eller ta med den ut när ni ska träna och logga in via surfplattan eller smartphonen!

      Kursstart: Mån 1 juni!

      Mer info nedan…

     • Kantarellsök onlinekurs - 500.00 kr

      Lär din hund att hitta kantarellerna du inte ser, de finns under löv, mossa och annat kamouflage i skog och terräng. En utbildad nos är ovärderlig ute i svampskogen! I den här online kursen får du lära dig hur du utbildar din hund till en kantarell sökhund.

      Läs mer nedan...

     • Nosework grundkurs (online) - 1,200.00 kr

      Luktsinnet är hundens mest informativa sinne och det finns knappt någon bättre aktivitet vi kan bjuda våra hundar på än en chans att få använda sig av sin fantastiska nos på ett organiserat och målinriktat sätt. Att arbeta med nosen är en aktivitet som alla hundar, oavsett ras och ålder kan delta i. I den här kursen kommer vi lägga riktigt starka grunder för en bra sökhund som klarar av att söka i alla möjliga miljöer. Kursen är online!

     • Valpkurs online - 1,800.00 kr

      I denna valpkurs online har vi som mål att lägga en god grund för din och din valps relation. Genom roliga lekar lär vi valpen beteenden som sitt, stanna, att komma på inkallning, att vara följsam, att hälsa fint och att visa självkontroll i olika situationer. Vi kommer att ta vara på valpens naturliga lekfullhet för att forma fram en samarbetsvillig hund som är grunden till en bra vardagslydnad.

      Läs mer nedan...

     • Parkeringsskolan, självstudiekurs online - 1,200.00 kr

      Under den här kursen kommer vi att lära hundarna att lugnt och passivt lägga sig på sin plats och ligga kvar där tills de får sin frisignal att lämna platsen. Läs mer nedan...

       

     • Pre Sport Puppy skolan online Självstudiekurs - 1,900.00 kr

      Pre Sport Puppy skolan är den bästa grunden din valp eller unghund kan få! Den är upplagd över 6 månader så alla kursdeltagare hinner ta sig igenom alla övningar och bygga upp hundens kunskap och samarbetsvilja från grunden på ett pedagogiskt sätt, och eftersom det är en online baserad kurs finns det inga tider att passa, utan ni tränar och leker när det passar just er. Alla lektioner med kursmaterial, instruktionsfilmer, text och bilder finns tillgängligt dygnet runt i online klassrummet. Följ kursen via datorn eller ta med den ut när ni ska träna och logga in via surfplattan eller smartphonen!

     • Inkallningsskolan, självstudiekurs online - 1,500.00 kr

      Inkallningsskolan är den bästa grunden hunden kan få! Du har tillgång till kursen i HELA 6 MÅNADER så ni garanterat hinner ta er igenom alla övningar och bygga upp hundens kunskap och samarbetsvilja från grunden på ett pedagogiskt sätt, och eftersom det är en online baserad kurs finns det inga tider att passa, utan ni tränar och leker när det passar just er. Alla lektioner med kursmaterial, instruktionsfilmer, text och bilder finns tillgängligt dygnet runt i online klassrummet. Följ kursen via datorn eller ta med den ut när ni ska träna och logga in via surfplattan eller smartphonen!

     • Antijaktskolan, självstudiekurs online - 1,950.00 kr

      Antijaktskolan är den bästa och bredaste grunden hunden kan få! Du har tillgång till kursen i HELA 6 MÅNADER så ni hinner ta sig igenom alla övningar och bygga upp hundens kunskap och samarbetsvilja från grunden på ett pedagogiskt sätt, och eftersom det är en online baserad kurs finns det inga tider att passa, utan ni tränar och leker när det passar just er. Du har tillgång till ALLA lektioner redan ifrån start. Alla lektioner med kursmaterial som instruktionsfilmer, text och bilder finns tillgängligt dygnet runt i online klassrummet. Följ kursen via datorn eller ta med den ut när ni ska träna och logga in via surfplattan eller smartphonen!

     • Grundkurs i Lightroom (foto redigering) - 995.00 kr

      I den här kursen får du lära dig det mest grundläggande i Lightroom, allt ifrån hur du importerar bilder till programmet, till hur du gör urval, organiserar, redigerar dina bilder, skapar presets, till hur du exporterar både för all användning på nätet och för utskrifter och förstoringar.

     • Grundkurs i (hund) fotografering - 995.00 kr

      Den här kursen är till för dig som vill lära din att fotografera med din systemkamera. Kursen kommer att instrueras på en Nikon, men de teoretiska delarna går även igenom motsvarigheten på en Canon. Kamera märke spelar mindre roll, men det kan hända att vissa saker heter olika och hittas på olika platser i/på kameran beroende på modell. Så en instruktionsbok är alltid bra att ha tillgänglig;-)

      Få kontroll över kameran genom att gå ifrån auto till manuell!

      Tillgång till kursen i ett helt år :D

     • Apportskolan, självstudiekurs online - 1,100.00 kr

      I den här kursen kommer vi att träna på allt ifrån föremåls och lekintresse till den färdiga produkten då hunden kan springa ifatt leksaker och komma in med dem och även plocka upp andra föremål och apporter och komma in med dem och lämna av på ett mer "städat" sätt än en leksaksavlämning.

     • Koppelskolan, självstudiekurs online - 995.00 kr

      I koppel och följsamhetskursen går vi igenom hur du får din hund följsam i kopplet. I den här online kursen får du en helhetsplan för hur du utbildar din hund till att vara följsam och röra sig inom kopplets längd. Kursen är upplagd i 11 lektioner uppdelat i två olika övningar som utvecklas och blir successivt svårare för varje steg. Övningarna är pedagogisk upplagda för hunden så han/hon har bästa förutsättningarna att förstå konceptet "gå i kopplet utan att någonsin sträcka ut det". Säg välkommen till stress och dragfria promenader!

      Tillgång till klassrummet i HELA 6 MÅNADER!

       

     • Dead or Alive, grunderna alla vill ha! - 995.00 kr

      Har du en hund som älskar att leka och älskar leksaker? Eller har startat med en hund som inte varit så imponerad av lek till en början men nu väckts till liv genom lek och belönings utvecklingsträning? Du kanske rentav har gått en lek och belöningsutvecklingskurs för oss och nu vill utvecklas vidare med din hund?

      Starta nu med en gång! Du har sedan hela 6 månaders tillgång till klassrummet så ni hinner jobba er igenom hela träningsprogrammet på 15 steg.

     • Lek & Belöningsutveckling, självstudiekurs online - 1,200.00 kr

      Vill du lägga bra grunder? Vill du ha ett väl fungerande belöningssystem? Vill du ha en hund som väljer dig i alla lägen? Då har du hittat rätt!
      Kursen är upplagd i 24 lektioner och du får tillgång till en ny lektion varje dag tills alla 24 lektioner ligger öppna. Tillgång till klassrummet i hela 6 månader :D

      Läs mer nedan...

     • Kantarellsök onlinekurs - 500.00 kr

      Lär din hund att hitta kantarellerna du inte ser, de finns under löv, mossa och annat kamouflage i skog och terräng. En utbildad nos är ovärderlig ute i svampskogen! I den här online kursen får du lära dig hur du utbildar din hund till en kantarell sökhund.

      Läs mer nedan...

     • Nosework grundkurs (online) - 1,200.00 kr

      Luktsinnet är hundens mest informativa sinne och det finns knappt någon bättre aktivitet vi kan bjuda våra hundar på än en chans att få använda sig av sin fantastiska nos på ett organiserat och målinriktat sätt. Att arbeta med nosen är en aktivitet som alla hundar, oavsett ras och ålder kan delta i. I den här kursen kommer vi lägga riktigt starka grunder för en bra sökhund som klarar av att söka i alla möjliga miljöer. Kursen är online!

     • Valpkurs online - 1,800.00 kr

      I denna valpkurs online har vi som mål att lägga en god grund för din och din valps relation. Genom roliga lekar lär vi valpen beteenden som sitt, stanna, att komma på inkallning, att vara följsam, att hälsa fint och att visa självkontroll i olika situationer. Vi kommer att ta vara på valpens naturliga lekfullhet för att forma fram en samarbetsvillig hund som är grunden till en bra vardagslydnad.

      Läs mer nedan...

     • Parkeringsskolan, självstudiekurs online - 1,200.00 kr

      Under den här kursen kommer vi att lära hundarna att lugnt och passivt lägga sig på sin plats och ligga kvar där tills de får sin frisignal att lämna platsen. Läs mer nedan...

       

     • Pre Sport Puppy skolan online Självstudiekurs - 1,900.00 kr

      Pre Sport Puppy skolan är den bästa grunden din valp eller unghund kan få! Den är upplagd över 6 månader så alla kursdeltagare hinner ta sig igenom alla övningar och bygga upp hundens kunskap och samarbetsvilja från grunden på ett pedagogiskt sätt, och eftersom det är en online baserad kurs finns det inga tider att passa, utan ni tränar och leker när det passar just er. Alla lektioner med kursmaterial, instruktionsfilmer, text och bilder finns tillgängligt dygnet runt i online klassrummet. Följ kursen via datorn eller ta med den ut när ni ska träna och logga in via surfplattan eller smartphonen!

     • Inkallningsskolan, självstudiekurs online - 1,500.00 kr

      Inkallningsskolan är den bästa grunden hunden kan få! Du har tillgång till kursen i HELA 6 MÅNADER så ni garanterat hinner ta er igenom alla övningar och bygga upp hundens kunskap och samarbetsvilja från grunden på ett pedagogiskt sätt, och eftersom det är en online baserad kurs finns det inga tider att passa, utan ni tränar och leker när det passar just er. Alla lektioner med kursmaterial, instruktionsfilmer, text och bilder finns tillgängligt dygnet runt i online klassrummet. Följ kursen via datorn eller ta med den ut när ni ska träna och logga in via surfplattan eller smartphonen!

     • Antijaktskolan, självstudiekurs online - 1,950.00 kr

      Antijaktskolan är den bästa och bredaste grunden hunden kan få! Du har tillgång till kursen i HELA 6 MÅNADER så ni hinner ta sig igenom alla övningar och bygga upp hundens kunskap och samarbetsvilja från grunden på ett pedagogiskt sätt, och eftersom det är en online baserad kurs finns det inga tider att passa, utan ni tränar och leker när det passar just er. Du har tillgång till ALLA lektioner redan ifrån start. Alla lektioner med kursmaterial som instruktionsfilmer, text och bilder finns tillgängligt dygnet runt i online klassrummet. Följ kursen via datorn eller ta med den ut när ni ska träna och logga in via surfplattan eller smartphonen!

     • Grundkurs i Lightroom (foto redigering) - 995.00 kr

      I den här kursen får du lära dig det mest grundläggande i Lightroom, allt ifrån hur du importerar bilder till programmet, till hur du gör urval, organiserar, redigerar dina bilder, skapar presets, till hur du exporterar både för all användning på nätet och för utskrifter och förstoringar.

     • Grundkurs i (hund) fotografering - 995.00 kr

      Den här kursen är till för dig som vill lära din att fotografera med din systemkamera. Kursen kommer att instrueras på en Nikon, men de teoretiska delarna går även igenom motsvarigheten på en Canon. Kamera märke spelar mindre roll, men det kan hända att vissa saker heter olika och hittas på olika platser i/på kameran beroende på modell. Så en instruktionsbok är alltid bra att ha tillgänglig;-)

      Få kontroll över kameran genom att gå ifrån auto till manuell!

      Tillgång till kursen i ett helt år :D

     • Apportskolan, självstudiekurs online - 1,100.00 kr

      I den här kursen kommer vi att träna på allt ifrån föremåls och lekintresse till den färdiga produkten då hunden kan springa ifatt leksaker och komma in med dem och även plocka upp andra föremål och apporter och komma in med dem och lämna av på ett mer "städat" sätt än en leksaksavlämning.

     • Koppelskolan, självstudiekurs online - 995.00 kr

      I koppel och följsamhetskursen går vi igenom hur du får din hund följsam i kopplet. I den här online kursen får du en helhetsplan för hur du utbildar din hund till att vara följsam och röra sig inom kopplets längd. Kursen är upplagd i 11 lektioner uppdelat i två olika övningar som utvecklas och blir successivt svårare för varje steg. Övningarna är pedagogisk upplagda för hunden så han/hon har bästa förutsättningarna att förstå konceptet "gå i kopplet utan att någonsin sträcka ut det". Säg välkommen till stress och dragfria promenader!

      Tillgång till klassrummet i HELA 6 MÅNADER!

       

     • Dead or Alive, grunderna alla vill ha! - 995.00 kr

      Har du en hund som älskar att leka och älskar leksaker? Eller har startat med en hund som inte varit så imponerad av lek till en början men nu väckts till liv genom lek och belönings utvecklingsträning? Du kanske rentav har gått en lek och belöningsutvecklingskurs för oss och nu vill utvecklas vidare med din hund?

      Starta nu med en gång! Du har sedan hela 6 månaders tillgång till klassrummet så ni hinner jobba er igenom hela träningsprogrammet på 15 steg.

     • Lek & Belöningsutveckling, självstudiekurs online - 1,200.00 kr

      Vill du lägga bra grunder? Vill du ha ett väl fungerande belöningssystem? Vill du ha en hund som väljer dig i alla lägen? Då har du hittat rätt!
      Kursen är upplagd i 24 lektioner och du får tillgång till en ny lektion varje dag tills alla 24 lektioner ligger öppna. Tillgång till klassrummet i hela 6 månader :D

      Läs mer nedan...

     • FOKUS!!! Fortsättningskurs - 2,350.00 kr

      Vill du lära din hund att hålla FOKUS under träning och tävling, då har du hittat rätt! Under den här kursen kommer vi lära hunden att störning betyder FOKUS!

      Start: Fre 9 aug kl. 11.00

      Läs mer nedan...

     • FOKUS!!! Sommar-intensiv - 2,350.00 kr

      Vill du lära din hund att hålla FOKUS under träning och tävling, då har du hittat rätt! Under den här kursen kommer vi lära hunden att störning betyder FOKUS!

      Start: Mån 8 juli kl. 18.15 FULLBOKAD!

      Läs mer nedan...

     • Rallylydnads HANDLING! - Det ursprungliga priset var: 2,750.00 kr.Det nuvarande priset är: 2,500.00 kr.

      Vill du få ett klart och tydligt Handling system som gör dig till världens bästa GPS för din hund? Vill du minimera missförstånd och istället göra det lekande lätt för hunden att följa dina signaler? Då har du hamnat rätt!

      Kurstart: Ons 10 april 18.00

      Läs mer nedan...

     • Grunder för tävlingshunden - 2,350.00 kr

      Grundträning är skillanden som gör SKILLNADEN! Är du intresserad av hundsport är bra grundträning A och O för att träningen ska flyta på och ni ska kunna utvecklas på ett bra sätt utan att hamna i en massa konflikter. En grundtränad hund får ofta saker och ting att se enkelt ut, men det är just för att du och din hund utvecklat ett kommunikationssystem medan ni lagt grunderna.

      Kursstart: Ons 6 mars kl. 19.00

      Läs mer nedan...

     • Apportera mera - 2,250.00 kr

      Vill du lära din hund komma tillbaka med leksak eller hämta en apportbock utan att tugga eller släppa apporten innan du ber om det, då har du hittat rätt!

      Kursstart: Tis 5 mars 2024 kl. 18.00

      Läs mer nedan...

     • FOKUS!!! - 2,350.00 kr

      Vill du lära din hund att hålla FOKUS under träning och tävling, då har du hittat rätt! Under den här kursen kommer vi lära hunden att störning betyder FOKUS!

      Start: Mån 8 april kl. 19.00 Endast 1 plats kvar!

      Läs mer nedan...

     • Valpkurs fortsättning - 2,250.00 kr

      I den här kursen fortsätter vi där valpkursen slutade och utvecklar valpens kunskaper i koppelgående, inkallning, stadga, hälsa fint etc.

      Kursstart: Mån 2 sept kl. 17.00

      Läs mer nedan...

     • Markeringskurs - 1,100.00 kr

      Tränar du Specialsök, Spår eller Nosework och vill ha en klar och tydlig markering av din hund vid fynd så välkomnar vi dig till den här kursen som kommer att ge så mycket mer än bara en super tydlig markering!'

      Start: 

      Läs mer nedan:-)

       

     • Rally, för bättre vardagslydnad! - 2,150.00 kr

      Här tränar vi följsamhet, flyt och stadga. Det här är är den perfekta aktiveringskursen där du och din hund kommer att roligt tillsammans samtidigt som samspelet och och kommunikation kommer att förbättras avsevärt. Nöje som kommer att resultera i nytta!

      Läs mer nedan...

      Kursstart: Tis 3 maj kl. 10.00

     • Rallylydnads FOT - 2,250.00 kr

      Vill du bygga ett riktigt starkt och fokuserat fotgående på både vänster och höger sida är detta kursen för dig. Vi kommer att träna in den stora grundstenen i Rallylydnaden, följsamheten vid din sida, och uthålligheten så hunden orkar hålla fokus genom hela banan. Inga förkunskaper krävs.

      Kursstart: Tors 4 april kl. 19.00 

      Läs mer nedan...

     • Småhundskurs - 2,150.00 kr

      Att vara hundägare till en liten hund kan ge andra utmaningar än de utmaningar man kan få med en stor hund, och i denna kurs kommer vi att fokusera helt på träning av den lilla hunden. Att träna den lilla hunden och uppfostra den att bete sig trevligt och lyssna på sig människa är lite av en trygghetsförsäkring, självklart för alla hundar, med speciellt för den lilla hunden då den har storleken "mot sig" om det skulle hända något.

      Kurstart: 1 april kl. 17.00 Endast 1 plats kvar!

      Läs mer nedan...

     • Aktivera mera - 1,950.00 kr

      Den här kursen riktar sig till "vanliga" hundägare som vill ge sin hund möjlighet till ett bättre mående genom att ge hunden utlopp för dess naturliga behov. Om hunden får utföra aktiviteter på ett organiserat sätt hjälper vi hunden att göra sig av med energi på ett hälsosamt sätt som även gynnar ditt och hundens samspel.

      Kursstart:

      Läs mer nedan...

     • Valpkurs i Älta Hundhall (lunch kurs) - 2,250.00 kr

      Valpkurs. Genom roliga lekar lär vi valpen beteenden som sitt, stanna kvar, att komma på inkallning, att vara följsam, att hälsa fint och att visa självkontroll i olika situationer.

      Kursstart: Tis 10 jan 2023 kl. 11.00 Endast 1 plats kvar!

      Läs mer nedan...

     • Stadga & Passivitet - 2,250.00 kr

      Vill du kunna be din hund att slå sig ned utan att du har godis i fickan, och hunden lugnt sätter sig utan några förväntningar på någon belöning eller att något ska hända? Eller vill du kunna be hunden att lägga sig ned och hunden bara lägger sig och vilar för att han vet att ingen aktivitet vankas i närtiden, och detta oavsett vart ni är? Då är det här rätt kurs för er.

      Kursstart: Ons 4 okt kl. 19.00 

      Läs mer nedan!

     • Parkeringskurs (passivitet och vila) - 1,900.00 kr

      Passivitets träning för hund

      I den här kursen lär vi hunden att lugnt och avslappnat ligga parkerad på sin plats tills du ger hunden sin frisigal att lämna platsen. Det gör det lätt och smidigt att ta hunden precis överallt:-)

      Kursstart: Tors 7 sept 17.00

      Läs mer nedan...

     • Rallylydnad grundkurs i Älta Hundhall - 2,250.00 kr

      Under den här kursen tränar vi på grunderna i Rallylydnad, följsamhet, ett härligt engagemang och samspel samt de olika momenten hunden ska utföra vid de olika skyltarna. Exempel på färdigheter vi tränar på är, fotgående/följsamhet, stadga i både sitt, ligg och stå, frontpositionen och gå runt.

      Start: Ons 10 jan kl. 18.00 Endast 1 plats kvar!


      Kursen hålls av Kickan Nikolic som med sin Öyvin var med i landslaget 2022 och tog lagguld och individuellt brons, de tog även lagguld i SM i Rallylydnad 2022 och var även med i landslaget 2023.

      Läs mer nedan...

     • Valpkurs i Älta Hundhall (april) - 2,350.00 kr

      Valpkurs. Genom roliga lekar lär vi valpen beteenden som sitt, stanna kvar, att komma på inkallning, att vara följsam, att hälsa fint och att visa självkontroll i olika situationer.

      Kursstart: Mån 8 april kl. 18.00 

      Läs mer nedan...

     • Inkallningskurs - 1,150.00 kr

      Inkallning för hund


      För att kunna ge hunden friheten av att kunna gå lös krävs en väl fungerande inkallning. Det är en förutsättning för att hålla hunden trygg, säker och respektfull mot sin omgivning. I den här temakursen kommer du att få verktygen för att få en säker inkallning oavsett miljö och störningar.

      Kursdatum: Tis 28 maj kl. 17.30

      Mer info nedan…

     • Tävlingslydnad, mot startklass! 2 - 1,950.00 kr

      Den här kursen riktar sig till dig som gått Tävlingslydnad, mot startklass! eller för dig som har börjat träna liknande grundkunskaper som ingår i Tävlingslydnad, mot startklass!

      Kurstart: Mån 7 juni 18.30 

     • Rallylydnad grundkurs, fortsättning - 2,250.00 kr

      Den här kursen ritkar sig till dem som gått Rallylydnad grundkurs eller likande nybörjarkurs som vill träna vidare mot nybörjarklassen.

      Kursstart: Ons 6 mars kl. 18.00 

      Läs mer nedan!

     • Nosework fordonssök - 1,900.00 kr

      I den här kursen lär vi hunden att söka av fordon på ett effektivt och strategiskt sätt. Det är en fortsättningskurs i Nosework, så hunden bör redan kunna söka i olika miljöer och även vara inlärd på doften eukalyptus hydrolat.

      Kursstart: Tis 6 april kl. 17.00

      Läs mer nedan...

     • Vardagslydnad grundkurs (Älta Hundhall) - 1,950.00 kr

      Under den här kursen kommer vi att fokusera på de grundfärdigheterna som behövs för att få till en bra vardagslydnad, inkallning, gå fint i kopplet, stadga och impulskontroll och hälsa fint.

      Kursstart: 

      Läs mer nedan...

     • Valpkurs (lunch-kurs) - 2,250.00 kr

      Valpkurs. Genom roliga lekar lär vi valpen beteenden som sitt, stanna kvar, att komma på inkallning, att vara följsam, att hälsa fint och att visa självkontroll i olika situationer.

      Kursstart: Mån 7 aug kl. 11.00

      Läs mer nedan...

     • Valpkurs sommar-intensiv - 2,250.00 kr

      Valpkurs. Genom roliga lekar lär vi valpen beteenden som sitt, stanna kvar, att komma på inkallning, att vara följsam, att hälsa fint och att visa självkontroll i olika situationer.

      Kursstart: Mån 8 juli kl. 17.00 

      Läs mer nedan...

      Mer info nedan…

     • Grundkurs i Nosework (inomhus) - 2,250.00 kr

      Luktsinnet är hundens mest informativa sinne och det finns knappt någon bättre aktivitet vi kan bjuda våra hundar på än en chans att få använda sig av sin fantastiska nos på ett organiserat och målinriktat sätt. Att arbeta med nosen är en aktivitet som alla hundar, oavsett ras och ålder kan delta i. I den här kursen kommer vi lägga riktigt starka grunder för en bra sökhund som klarar av att söka i alla möjliga miljöer.

      Kursen hålls av certifierad instruktör och auktoriserad doftprovs domare i Svenska Nosework klubben (SNWK).

      Kursstart:  

      Läs mer nedan...

     • Tävlingslydnad, mot startklass! - 2,250.00 kr

      I den här kursen lägger vi grunder och tränar inför tävlingslydnadens startklass, vi kommer att fokusera mycket på fotgående, stadga och apportering, men självklart går vi igenom och tränar på alla momenten i startklassen.

      Kursstart: Ons 4 sept 2024 kl. 17.00

      Läs mer nedan...

     • Valpkurs - 2,250.00 kr

      Valpkurs. Genom roliga lekar lär vi valpen beteenden som sitt, stanna kvar, att komma på inkallning, att vara följsam, att hälsa fint och att visa självkontroll i olika situationer.

      Kursstart: Mån 6 maj kl. 17.00 

      Mer info nedan…

     • Rallylydnad grundkurs - 2,250.00 kr

      Under den här kursen tränar vi på grunderna i Rallylydnad, följsamhet, ett härligt engagemang och samspel samt de olika momenten hunden ska utföra vid de olika skyltarna. Exempel på färdigheter vi tränar på är, fotgående/följsamhet, stadga i både sitt, ligg och stå, frontpositionen och gå runt.

      Start: Tis 6 aug kl. 17.00


      Läs mer nedan...

     • Valpkurs i Älta Hundhall - 2,350.00 kr

      Valpkurs. Genom roliga lekar lär vi valpen beteenden som sitt, stanna kvar, att komma på inkallning, att vara följsam, att hälsa fint och att visa självkontroll i olika situationer.

      Kursstart: Mån 4 mars 2024 kl. 18.00 

      Läs mer nedan...

     • Pre Sport Puppy Class, grundkurs (dagkurs) - 2,150.00 kr

      För dig som vill ha en arbetsglad och balanserad hund där målet är en välanpassad, trevlig familjemedlem men även en framtida tränings- och tävlingspartner.

      Kursstart:

      Mer info nedan…

     • Kloklippning & Hanteringskurs - 1,250.00 kr

      Behöver du hjälp med att lära hunden att acceptera, eller till och med tycka om att få sina klor klippta och bli hanterad, då är den här kursen för er!

      Kursstart: Tis 6 feb 2024 kl. 18.00

      Läs mer nedan...

     • Vardagslydnad grundkurs - 2,250.00 kr

      Under den här kursen kommer vi att fokusera på de grundfärdigheterna som behövs för att få till en bra vardagslydnad, inkallning, följsamhet, stadga och impulskontroll och hälsa fint.

      Kursstart: Ons 9 okt 2024 kl. 11.00 

      Läs mer nedan...

     • Parkeringskurs (passivitet och vila) - 1,250.00 kr

      Passivitets träning för hund

      I den här kursen lär vi hunden att lugnt och avslappnat ligga parkerad på sin plats tills du ger hunden sin frisigal att lämna platsen. Det gör det lätt och smidigt att ta hunden precis överallt:-)

      Kursstart: Tors 4 april 2024 kl. 18.00

      Läs mer nedan...

     • Pre Sport Puppy Class - 2,550.00 kr

      För dig som är intresserad av hundsport och vill lägga riktigt bra grunder i träningen och för den framtida och tävlingskarriären!

      Kursstart: Tors 1 aug kl. 17.00

      Mer info nedan…

     • Kantarellsök - 1,250.00 kr

      Luktsinnet är hundens mest informativa sinne och det finns knappt någon bättre aktivitet vi kan bjuda våra hundar på än en chans att få använda sig av sin fantastiska nos på ett organiserat och målinriktat sätt. Att arbeta med nosen är en aktivitet som alla hundar, oavsett ras och ålder kan delta i.

      BONUS! Tillhörande online klassrum 

      Kursstart: Ons 14 aug kl. 17.30 

      (Hålls på K9 Educations träningsplan i Vendelsö/Gudö)

     • Nose Work, grundkurs (utomhus) - 2,250.00 kr

      Luktsinnet är hundens mest informativa sinne och det finns knappt någon bättre aktivitet vi kan bjuda våra hundar på än en chans att få använda sig av sin fantastiska nos på ett organiserat och målinriktat sätt. Att arbeta med nosen är en aktivitet som alla hundar, oavsett ras och ålder kan delta i. I den här kursen kommer vi lägga riktigt starka grunder för en bra sökhund som klarar av att söka i alla möjliga miljöer.

      Kursen hålls av certifierad SNWK utbildad instruktör och Doftprovs domare.

      Kursstart: Fre 1 sept kl. 17.00 

      Läs mer nedan...

     • Gå fint i kopplet - 1,200.00 kr

      I denna kurs går vi igenom hur du får din hund följsam i kopplet.

      Kursstart: Ons 26 juni kl. 17.30

      Mer info nedan…

     • Inkallningskurs (inomhus Älta Hundhall) - 1,350.00 kr

      Inkallning för hund


      För att kunna ge hunden friheten av att kunna gå lös krävs en väl fungerande inkallning. Det är en förutsättning för att hålla hunden trygg, säker och respektfull mot sin omgivning. I den här temakursen kommer du att få verktygen för att få en säker inkallning oavsett miljö och störningar.

      Kursdatum: Mån 30 okt kl. 18.00

      Mer info nedan…

     • Pre Sport Puppy Class, grundkurs - 2,250.00 kr

      För dig som vill ha en arbetsglad och balanserad hund där målet är en framtida tränings- och tävlingspartner. Grunderna är skillnaden som gör skillnaden!

      Kursstart: Mån 3 april 2023 kl. 19.00 

      Mer info nedan…

     • Valpkurs - 2,250.00 kr

      Valpkurs. Genom roliga lekar lär vi valpen beteenden som sitt, stanna kvar, att komma på inkallning, att vara följsam, att hälsa fint och att visa självkontroll i olika situationer.

      Kursstart: Mån 5 aug kl. 17.00 

      Mer info nedan…

     • Rallylydnad Avancerad/Mästare - 3,200.00 kr

      Den här kursen riktar sig till dig som vill träna inför de högsta klasserna i Rallylydnad, vi tränar in de nya momenten och skyltarna och jobbar med högerhandling som tillkommer från och med avancerad klass. Det är NU det riktigt roliga i Rallylydnaden börjar! Kursen är på HELA 8 TIMMAR!

      Kursstart: Tors 2 maj kl. 18.00

      Läs mer nedan...

     • Valpkurs fortsättning - 2,250.00 kr

      I den här kursen fortsätter vi där valpkursen slutade och utvecklar valpens kunskaper i koppelgående, inkallning, stadga, hälsa fint etc.

      Kursstart: Mån 2 sept kl. 17.00

      Läs mer nedan...

     • Valpkurs fortsättning - 2,250.00 kr

      Den här kursen plockar upp där Valpkursen avslutade. Vi fortsätter att lägga goda grunder och goda vanor så vardagen med hund blir trevlig och lättsam, fokus ligger på att träna fram en bra vardagslydnad och förbereda valpen för det vuxna livet. Den här investeringen göra att den annars ibland så stökiga unghunds perioden underlättas avsevärt då valpen kommer att vara van vid att ta bra beslut.

      Kursstart: Ons 7 feb kl. 19.00 

      Läs mer nedan!

     • Introduktionskurs i Nordisk Klass - 1,100.00 kr

      Är du nyfiken på den Nordiska klassen i Rallylydnad? Här kommer en introduktionskurs i den Nordiska klassen där ni får lära er det viktigaste.

      Kursstart: ons 7 dec kl. 20.00

      Läs mer nedan!

     • Rallylydnad, mot Mästarklass! - 2,500.00 kr

      Välkommen till Mästarklassen! Här händer det en hel del och det är mycket att hålla reda på som förare. Momenten blir mer utmanande, banorna är längre och man vet aldrig vad för slags bana man stöter på vid en tävling. Så att ha en välutbildad hund som kan sin uppgifter gör det betydligt lättare för hundföraren att styra sin hund rätt genom banan, och i den här kursen ska vi fokusera på att utbilda hundarna (och förarna) väl så både hund och förare kan göra sitt bästa på tävlingsplanen.

      Kursstart: Tis 4 okt kl. 16.00

      Läs mer nedan!

       

     • Rallylydnad BANTRÄNING! - 2,950.00 kr

      Vill du bli bra på att gå banor och öva på sådant som dyker upp på tävling, som att analysera banskisser, banvandra, anpassa sig efter ett startnummer, värma upp på anvisat område, bli inkallad på tävlingsplan, gå över banområdes-bandet, gå en rallylydnadsbana från start till målskylt och ut över bandet, belöna hunden utan att störa nästa ekipage som ska in och gå banan (tävla)? Ja det är mycket man behöver förbereda sin hund (och sig själv!) på för att blir varm i kläderna i en tävlingssituation, och ju mer förberedd man är och ju mer man övat på alla dessa bitar, desto bättre chanser har man att lyckas!

      Nivå: Nybörjarklass/Fortsättningsklass

      Kursstart: Mån 1 maj kl. 17.30

      Läs mer nedan!

     • Slyngelkurs - 2,350.00 kr

      Har din valp blivit tonåring och behöver en dos självkontroll och vardagslydnad? I denna kurs tränar vi allt från att vara följsam till att respektera ett nej.

      Kursstart: Ons 4 sept kl. 11.00-12.00 

      Mer info nedan…

     • Unghundskurs intensiv - 2,150.00 kr

      I den här kursen kommer vi att träna på inkallning, följsamhet, stadga och impulskontroll, de färdigheterna som behövs för att få en fungerande vardagslydnad. Det är en fortsättningskurs på valpkursen.

      Kursstart: Mån 30 maj kl. 18.15 (PS! Det här är den sista unghundskursen innan vi stänger för semester)

      Läs mer nedan...

     • Unghundskurs i Älta Hundhall (intensivkurs) - 2,150.00 kr

      I den här kursen kommer vi att träna på inkallning, följsamhet, stadga och impulskontroll, de färdigheterna som behövs för att få en fungerande vardagslydnad. Det är en fortsättningskurs på valpkursen.

      Kursstart: Mån 5 dec 2022 kl. 19.00 Endast 1 plats kvar!

      Läs mer nedan...

     • Rallylydnad, mot Avancerad klass! - 2,250.00 kr

      I den här kursen förbereder vi er att starta i Avancerad klass, högerhandling, byten och en massa annat skoj kommer att bjudas på. Vi går igenom skyltar 301-322.

      Kursstart: 

      Läs mer nedan...

     • Unghundskurs i Älta Hundhall - 2,350.00 kr

      I den här kursen kommer vi att träna på inkallning, följsamhet, stadga och impulskontroll, de färdigheterna som behövs för att få en fungerande vardagslydnad. Det är en fortsättningskurs på valpkursen.

      Kursstart: Mån 4 mars kl. 19.00

      Läs mer nedan...

     • Rallylydnad grundkurs, fortsättning - 2,250.00 kr

      Den här kursen ritkar sig till dem som gått Rallylydnad grundkurs eller likande nybörjarkurs som vill träna vidare mot nybörjarklassen.

      Kursstart: Ons 6 mars kl. 18.00 

      Läs mer nedan!

     • Nose Work fortsättningskurs - 2,150.00 kr

      Vi fortsätter där grundkursen slutade och jobbar vidare med inomhus och behållarsöket. Stor vikt kommer att läggas vid sökglädjen, dvs hundens självförtroende och motivation i söket. Vi kommer även att jobba fram en tydlig markering och ni får lära er hur ni tränar hunden att söka strategiskt i fordonssöket.

      Kursstart: Ons 5 april kl. 20.00

      Läs mer nedan...

     • Vardagslydnad fortsättningskurs - 2,150.00 kr

      Under den här kursen kommer vi fortsätta att fokusera på de grundfärdigheterna som behövs för att få till en bra vardagslydnad. Vi utvecklar träningen från valpkursen/grundkursen i vardagslydnad och jobbar vidare mot en väl fungerade allmänlydnad för vardagen.

      Kursstart: 

      Läs mer nedan!

     • Unghundskurs (utomhus) - 2,250.00 kr

      I den här kursen kommer vi att träna på inkallning, följsamhet, stadga och impulskontroll, de färdigheterna som behövs för att få en fungerande vardagslydnad. Kursen passar dig som har en unghund eller dig som gått K9 Educations valpkurser och vill fortsätta utvecklas tillsammans med din hund.

      Kursstart: Mån 4 sept kl. 18.10 

      Läs mer nedan...

     • Slyngelkurs (lunch kurs) - 2,350.00 kr

      Har din valp blivit tonåring och behöver en dos självkontroll och vardagslydnad? I denna kurs tränar vi allt från att vara följsam i kopplet kring störningar till att respektera ett nej.

      Kursstart: Tors 5 okt kl. 11.00-12.00 

      Mer info nedan…

     • Modellskolan online - 1,500.00 kr

      Vill du ta fina bilder på din hund men din hund gillar inte kameran eller håller inte de positionerna du satt hunden i? Då är den här kursen något för dig. Vi kommer inte bara att lära hunden att älska fotolinsen, utan vi kommer även att lära hunden att hålla olika positioner och posera för dig och kameran. Den här kursen förenar verkligen nytta med nöja då vi tränar viktiga beteenden som stadga, impulskontroll och apportering, och självklart en hel del roliga tricks och konster som är underbara att föreviga i en bild!

      Datum för kursstart kommer under våren!

     • Inkallningsskolan online - 1,900.00 kr

      Inkallningsskolan är den bästa grunden hunden kan få! Den är upplagd över 16 veckor så alla kursdeltagare hinner ta sig igenom alla övningar och bygga upp hundens kunskap och samarbetsvilja från grunden på ett pedagogiskt sätt, och eftersom det är en online baserad kurs finns det inga tider att passa, utan ni tränar och leker när det passar just er. Alla lektioner med kursmaterial, instruktionsfilmer, text och bilder finns tillgängligt dygnet runt i online klassrummet. Följ kursen via datorn eller ta med den ut när ni ska träna och logga in via surfplattan eller smartphonen!

      Kursstart: Mån 29 april 2024

     • Pre Sport Puppy skolan online - 2,500.00 kr

      Pre Sport Puppy skolan är den bästa grunden din valp eller unghund kan få! Den är upplagd över 5 månader så alla kursdeltagare hinner ta sig igenom alla övningar och bygga upp hundens kunskap och samarbetsvilja från grunden på ett pedagogiskt sätt, och eftersom det är en online baserad kurs finns det inga tider att passa, utan ni tränar och leker när det passar just er. Alla lektioner med kursmaterial, instruktionsfilmer, text och bilder finns tillgängligt dygnet runt i online klassrummet. Följ kursen via datorn eller ta med den ut när ni ska träna och logga in via surfplattan eller smartphonen!

      Kursstart: Mån 1 juni!

      Mer info nedan…

     • Rallylydnads Satsningen! - 2,500.00 kr

      Vill du toppa formen och bli en super team med din hund? Satsa på Championatet? Eller att kvala till SM? Under den här kursen kommer vi att djupdyka i Rallylydnadens alla delar och jobba på varje lager för att ni ska bli så samspelta som möjligt på tävlingsplanen.

      Kursstart: Ons 15 maj 17.00

      Läs mer nedan...

     • Sniff & Go - 350.00 kr

      Träna på att tävla i Nosework! På denna Sniff & Go får du ett startnummer precis som på tävling, och när du gått dina sök får du tips och feedback på söken och sedan är det bara att åka hem, snabbt, effektiv och superbra träning för hunden!

      Läs mer nedan...

      Datum: Tis 25 juni 17.00

     • Banträning Startklass - 750.00 kr

      Planerar du en tävlingsdebut i Tävlingslydnad och vill ha hjälp med en förberedelserna för detta? Du får gå hela Startklassens program med tävlingsledare och kommendering och får tips och feedback som kommer hjälpa er inför er officiella debut.

      Datum: 24 juni 17.30

     • Störningsträning - 550.00 kr

      Störningsträning för hund

      Behöver din hund lära sig att styra sina impulser bättre och göra bättre val runt störningar? Då ska ni vara med på detta träningstillfälle så vi fokuserar till 100% på att störningsträna hunden.

      Läs mer nedan...

      Kursdatum: Tors 19 sept kl. 17.00

     • Banträning Mästarklass! - 550.00 kr

      Banträning i Mästarklass där du har möjlighet till allt sånt som du inte har på tävling, ett perfekt sätt att förbereda hunden (och dig själv!) för riktiga tävlingssituationer. En av hemligheterna till att lyckas på tävling är att minimera skillnaderna mellan träning och tävling. Där är banträningar guld värda!

      Datum: Tors 12 sept kl. 17.00

       

     • Banträning Fortsättningsklass - 550.00 kr

      Banträning i Fortsättningsklass där du har möjlighet till allt sånt som du inte har på tävling, ett perfekt sätt att förbereda hunden (och dig själv!) för riktiga tävlingssituationer. En av hemligheterna till att lyckas på tävling är att minimera skillnaderna mellan träning och tävling. Där är banträningar guld värda!

      Kursdatum: Tis 7 maj 17.00-19.30 

      Läs mer nedan...

       

     • Nya momenten i Rallylydnad! - 850.00 kr

      Tränar du Rallylydnad och vill lära dig de nya momenten som börjar gälla från 2023? Då ska du passa på att gå den här kursen så ni känner er säkra att ta er an tävlingsbanorna när alla de nya roliga momenten dyker upp på banorna efter nyår!

      Kursdatum: Mån 19 dec kl. 17.00 En reservplats öppen!

      Läs mer nedan!

     • Tävlingslydnad startklass (träningsträff) - 400.00 kr

      Perfekt för dig som kanske inte har möjlighet att gå en hel kurs, men ändå vill ha hjälp med träningen och möjlighet att träna runt andra ekipage, eller så kanske du bara vill prova på och se om Lydnad är något för dig och din hund.

      Inget datum inbokat

      Läs mer nedan...

     • Rallylydnad nybörjare - 700.00 kr

      Perfekt för dig som kanske inte har möjlighet att gå en hel kurs, men ändå vill ha hjälp med träningen och möjlighet att träna runt andra ekipage, eller så kanske du bara vill prova på och se om Rally är något för dig och din hund.

     • Rally, för bättre vardagslydnad! - 2,150.00 kr

      Här tränar vi följsamhet, flyt och stadga. Det här är är den perfekta aktiveringskursen där du och din hund kommer att roligt tillsammans samtidigt som samspelet och och kommunikation kommer att förbättras avsevärt. Nöje som kommer att resultera i nytta!

      Läs mer nedan...

      Kursstart: Tis 3 maj kl. 10.00

     • Småhundskurs - 2,150.00 kr

      Att vara hundägare till en liten hund kan ge andra utmaningar än de utmaningar man kan få med en stor hund, och i denna kurs kommer vi att fokusera helt på träning av den lilla hunden. Att träna den lilla hunden och uppfostra den att bete sig trevligt och lyssna på sig människa är lite av en trygghetsförsäkring, självklart för alla hundar, med speciellt för den lilla hunden då den har storleken "mot sig" om det skulle hända något.

      Kurstart: 1 april kl. 17.00 Endast 1 plats kvar!

      Läs mer nedan...

     • Valpkurs i Älta Hundhall (lunch kurs) - 2,250.00 kr

      Valpkurs. Genom roliga lekar lär vi valpen beteenden som sitt, stanna kvar, att komma på inkallning, att vara följsam, att hälsa fint och att visa självkontroll i olika situationer.

      Kursstart: Tis 10 jan 2023 kl. 11.00 Endast 1 plats kvar!

      Läs mer nedan...

     • Rallylydnad grundkurs - 2,250.00 kr

      Under den här kursen tränar vi på grunderna i Rallylydnad, följsamhet, ett härligt engagemang och samspel samt de olika momenten hunden ska utföra vid de olika skyltarna. Exempel på färdigheter vi tränar på är, fotgående/följsamhet, stadga i både sitt, ligg och stå, frontpositionen och gå runt.

      Start: Tis 6 aug kl. 17.00


      Läs mer nedan...

     • Inkallningskurs (inomhus Älta Hundhall) - 1,350.00 kr

      Inkallning för hund


      För att kunna ge hunden friheten av att kunna gå lös krävs en väl fungerande inkallning. Det är en förutsättning för att hålla hunden trygg, säker och respektfull mot sin omgivning. I den här temakursen kommer du att få verktygen för att få en säker inkallning oavsett miljö och störningar.

      Kursdatum: Mån 30 okt kl. 18.00

      Mer info nedan…

     • Slyngelkurs - 2,350.00 kr

      Har din valp blivit tonåring och behöver en dos självkontroll och vardagslydnad? I denna kurs tränar vi allt från att vara följsam till att respektera ett nej.

      Kursstart: Ons 4 sept kl. 11.00-12.00 

      Mer info nedan…

     • Unghundskurs intensiv - 2,150.00 kr

      I den här kursen kommer vi att träna på inkallning, följsamhet, stadga och impulskontroll, de färdigheterna som behövs för att få en fungerande vardagslydnad. Det är en fortsättningskurs på valpkursen.

      Kursstart: Mån 30 maj kl. 18.15 (PS! Det här är den sista unghundskursen innan vi stänger för semester)

      Läs mer nedan...

     • Rallylydnad grundkurs i Älta Hundhall - 2,250.00 kr

      Under den här kursen tränar vi på grunderna i Rallylydnad, följsamhet, ett härligt engagemang och samspel samt de olika momenten hunden ska utföra vid de olika skyltarna. Exempel på färdigheter vi tränar på är, fotgående/följsamhet, stadga i både sitt, ligg och stå, frontpositionen och gå runt.

      Start: Ons 10 jan kl. 18.00 Endast 1 plats kvar!


      Kursen hålls av Kickan Nikolic som med sin Öyvin var med i landslaget 2022 och tog lagguld och individuellt brons, de tog även lagguld i SM i Rallylydnad 2022 och var även med i landslaget 2023.

      Läs mer nedan...

     • Valpkurs sommar-intensiv - 2,250.00 kr

      Valpkurs. Genom roliga lekar lär vi valpen beteenden som sitt, stanna kvar, att komma på inkallning, att vara följsam, att hälsa fint och att visa självkontroll i olika situationer.

      Kursstart: Mån 8 juli kl. 17.00 

      Läs mer nedan...

      Mer info nedan…

     • Sniff & Go - 350.00 kr

      Träna på att tävla i Nosework! På denna Sniff & Go får du ett startnummer precis som på tävling, och när du gått dina sök får du tips och feedback på söken och sedan är det bara att åka hem, snabbt, effektiv och superbra träning för hunden!

      Läs mer nedan...

      Datum: Tis 25 juni 17.00

     • Markeringskurs - 1,100.00 kr

      Tränar du Specialsök, Spår eller Nosework och vill ha en klar och tydlig markering av din hund vid fynd så välkomnar vi dig till den här kursen som kommer att ge så mycket mer än bara en super tydlig markering!'

      Start: 

      Läs mer nedan:-)

       

     • Aktivera mera - 1,950.00 kr

      Den här kursen riktar sig till "vanliga" hundägare som vill ge sin hund möjlighet till ett bättre mående genom att ge hunden utlopp för dess naturliga behov. Om hunden får utföra aktiviteter på ett organiserat sätt hjälper vi hunden att göra sig av med energi på ett hälsosamt sätt som även gynnar ditt och hundens samspel.

      Kursstart:

      Läs mer nedan...

     • Nosework grundkurs (online) - 1,200.00 kr

      Luktsinnet är hundens mest informativa sinne och det finns knappt någon bättre aktivitet vi kan bjuda våra hundar på än en chans att få använda sig av sin fantastiska nos på ett organiserat och målinriktat sätt. Att arbeta med nosen är en aktivitet som alla hundar, oavsett ras och ålder kan delta i. I den här kursen kommer vi lägga riktigt starka grunder för en bra sökhund som klarar av att söka i alla möjliga miljöer. Kursen är online!

     • Nosework fordonssök - 1,900.00 kr

      I den här kursen lär vi hunden att söka av fordon på ett effektivt och strategiskt sätt. Det är en fortsättningskurs i Nosework, så hunden bör redan kunna söka i olika miljöer och även vara inlärd på doften eukalyptus hydrolat.

      Kursstart: Tis 6 april kl. 17.00

      Läs mer nedan...

     • Träna på Doftprov! - 990.00 kr

      Under den här kursen kommer vi att förbereda dig och din hund inför ert doftprov i Nosework. Hunden kommer att få lära sig att ha 100 % fokus på kartongerna och söka av dem på ett metodiskt och effektivt sätt. Det här kommer även ge er väldigt fina grundkunskaper inför era behållarsök.

      Kursdatum: Ons 16 dec kl. 18.00

      Läs mer nedan...

     • Grundkurs i Nosework (inomhus) - 2,250.00 kr

      Luktsinnet är hundens mest informativa sinne och det finns knappt någon bättre aktivitet vi kan bjuda våra hundar på än en chans att få använda sig av sin fantastiska nos på ett organiserat och målinriktat sätt. Att arbeta med nosen är en aktivitet som alla hundar, oavsett ras och ålder kan delta i. I den här kursen kommer vi lägga riktigt starka grunder för en bra sökhund som klarar av att söka i alla möjliga miljöer.

      Kursen hålls av certifierad instruktör och auktoriserad doftprovs domare i Svenska Nosework klubben (SNWK).

      Kursstart:  

      Läs mer nedan...

     • Nose Work fortsättningskurs - 2,150.00 kr

      Vi fortsätter där grundkursen slutade och jobbar vidare med inomhus och behållarsöket. Stor vikt kommer att läggas vid sökglädjen, dvs hundens självförtroende och motivation i söket. Vi kommer även att jobba fram en tydlig markering och ni får lära er hur ni tränar hunden att söka strategiskt i fordonssöket.

      Kursstart: Ons 5 april kl. 20.00

      Läs mer nedan...

     • Kantarellsök - 1,250.00 kr

      Luktsinnet är hundens mest informativa sinne och det finns knappt någon bättre aktivitet vi kan bjuda våra hundar på än en chans att få använda sig av sin fantastiska nos på ett organiserat och målinriktat sätt. Att arbeta med nosen är en aktivitet som alla hundar, oavsett ras och ålder kan delta i.

      BONUS! Tillhörande online klassrum 

      Kursstart: Ons 14 aug kl. 17.30 

      (Hålls på K9 Educations träningsplan i Vendelsö/Gudö)

     • Nose Work, grundkurs (utomhus) - 2,250.00 kr

      Luktsinnet är hundens mest informativa sinne och det finns knappt någon bättre aktivitet vi kan bjuda våra hundar på än en chans att få använda sig av sin fantastiska nos på ett organiserat och målinriktat sätt. Att arbeta med nosen är en aktivitet som alla hundar, oavsett ras och ålder kan delta i. I den här kursen kommer vi lägga riktigt starka grunder för en bra sökhund som klarar av att söka i alla möjliga miljöer.

      Kursen hålls av certifierad SNWK utbildad instruktör och Doftprovs domare.

      Kursstart: Fre 1 sept kl. 17.00 

      Läs mer nedan...

     • Valpkurs fortsättning - 2,250.00 kr

      I den här kursen fortsätter vi där valpkursen slutade och utvecklar valpens kunskaper i koppelgående, inkallning, stadga, hälsa fint etc.

      Kursstart: Mån 2 sept kl. 17.00

      Läs mer nedan...

     • Valpkurs fortsättning - 2,250.00 kr

      Den här kursen plockar upp där Valpkursen avslutade. Vi fortsätter att lägga goda grunder och goda vanor så vardagen med hund blir trevlig och lättsam, fokus ligger på att träna fram en bra vardagslydnad och förbereda valpen för det vuxna livet. Den här investeringen göra att den annars ibland så stökiga unghunds perioden underlättas avsevärt då valpen kommer att vara van vid att ta bra beslut.

      Kursstart: Ons 7 feb kl. 19.00 

      Läs mer nedan!

     • Rally, för bättre vardagslydnad! - 2,150.00 kr

      Här tränar vi följsamhet, flyt och stadga. Det här är är den perfekta aktiveringskursen där du och din hund kommer att roligt tillsammans samtidigt som samspelet och och kommunikation kommer att förbättras avsevärt. Nöje som kommer att resultera i nytta!

      Läs mer nedan...

      Kursstart: Tis 3 maj kl. 10.00

     • Slyngelkurs - 2,350.00 kr

      Har din valp blivit tonåring och behöver en dos självkontroll och vardagslydnad? I denna kurs tränar vi allt från att vara följsam till att respektera ett nej.

      Kursstart: Ons 4 sept kl. 11.00-12.00 

      Mer info nedan…

     • Unghundskurs intensiv - 2,150.00 kr

      I den här kursen kommer vi att träna på inkallning, följsamhet, stadga och impulskontroll, de färdigheterna som behövs för att få en fungerande vardagslydnad. Det är en fortsättningskurs på valpkursen.

      Kursstart: Mån 30 maj kl. 18.15 (PS! Det här är den sista unghundskursen innan vi stänger för semester)

      Läs mer nedan...

     • Småhundskurs - 2,150.00 kr

      Att vara hundägare till en liten hund kan ge andra utmaningar än de utmaningar man kan få med en stor hund, och i denna kurs kommer vi att fokusera helt på träning av den lilla hunden. Att träna den lilla hunden och uppfostra den att bete sig trevligt och lyssna på sig människa är lite av en trygghetsförsäkring, självklart för alla hundar, med speciellt för den lilla hunden då den har storleken "mot sig" om det skulle hända något.

      Kurstart: 1 april kl. 17.00 Endast 1 plats kvar!

      Läs mer nedan...

     • Unghundskurs i Älta Hundhall (intensivkurs) - 2,150.00 kr

      I den här kursen kommer vi att träna på inkallning, följsamhet, stadga och impulskontroll, de färdigheterna som behövs för att få en fungerande vardagslydnad. Det är en fortsättningskurs på valpkursen.

      Kursstart: Mån 5 dec 2022 kl. 19.00 Endast 1 plats kvar!

      Läs mer nedan...

     • Valpkurs i Älta Hundhall (lunch kurs) - 2,250.00 kr

      Valpkurs. Genom roliga lekar lär vi valpen beteenden som sitt, stanna kvar, att komma på inkallning, att vara följsam, att hälsa fint och att visa självkontroll i olika situationer.

      Kursstart: Tis 10 jan 2023 kl. 11.00 Endast 1 plats kvar!

      Läs mer nedan...

     • Stadga & Passivitet - 2,250.00 kr

      Vill du kunna be din hund att slå sig ned utan att du har godis i fickan, och hunden lugnt sätter sig utan några förväntningar på någon belöning eller att något ska hända? Eller vill du kunna be hunden att lägga sig ned och hunden bara lägger sig och vilar för att han vet att ingen aktivitet vankas i närtiden, och detta oavsett vart ni är? Då är det här rätt kurs för er.

      Kursstart: Ons 4 okt kl. 19.00 

      Läs mer nedan!

     • Parkeringskurs (passivitet och vila) - 1,900.00 kr

      Passivitets träning för hund

      I den här kursen lär vi hunden att lugnt och avslappnat ligga parkerad på sin plats tills du ger hunden sin frisigal att lämna platsen. Det gör det lätt och smidigt att ta hunden precis överallt:-)

      Kursstart: Tors 7 sept 17.00

      Läs mer nedan...

     • Valpkurs i Älta Hundhall (april) - 2,350.00 kr

      Valpkurs. Genom roliga lekar lär vi valpen beteenden som sitt, stanna kvar, att komma på inkallning, att vara följsam, att hälsa fint och att visa självkontroll i olika situationer.

      Kursstart: Mån 8 april kl. 18.00 

      Läs mer nedan...

     • Unghundskurs i Älta Hundhall - 2,350.00 kr

      I den här kursen kommer vi att träna på inkallning, följsamhet, stadga och impulskontroll, de färdigheterna som behövs för att få en fungerande vardagslydnad. Det är en fortsättningskurs på valpkursen.

      Kursstart: Mån 4 mars kl. 19.00

      Läs mer nedan...

     • Inkallningskurs - 1,150.00 kr

      Inkallning för hund


      För att kunna ge hunden friheten av att kunna gå lös krävs en väl fungerande inkallning. Det är en förutsättning för att hålla hunden trygg, säker och respektfull mot sin omgivning. I den här temakursen kommer du att få verktygen för att få en säker inkallning oavsett miljö och störningar.

      Kursdatum: Tis 28 maj kl. 17.30

      Mer info nedan…

     • Vardagslydnad grundkurs (Älta Hundhall) - 1,950.00 kr

      Under den här kursen kommer vi att fokusera på de grundfärdigheterna som behövs för att få till en bra vardagslydnad, inkallning, gå fint i kopplet, stadga och impulskontroll och hälsa fint.

      Kursstart: 

      Läs mer nedan...

     • Valpkurs (lunch-kurs) - 2,250.00 kr

      Valpkurs. Genom roliga lekar lär vi valpen beteenden som sitt, stanna kvar, att komma på inkallning, att vara följsam, att hälsa fint och att visa självkontroll i olika situationer.

      Kursstart: Mån 7 aug kl. 11.00

      Läs mer nedan...

     • Valpkurs sommar-intensiv - 2,250.00 kr

      Valpkurs. Genom roliga lekar lär vi valpen beteenden som sitt, stanna kvar, att komma på inkallning, att vara följsam, att hälsa fint och att visa självkontroll i olika situationer.

      Kursstart: Mån 8 juli kl. 17.00 

      Läs mer nedan...

      Mer info nedan…

     • Valpkurs - 2,250.00 kr

      Valpkurs. Genom roliga lekar lär vi valpen beteenden som sitt, stanna kvar, att komma på inkallning, att vara följsam, att hälsa fint och att visa självkontroll i olika situationer.

      Kursstart: Mån 6 maj kl. 17.00 

      Mer info nedan…

     • Valpkurs i Älta Hundhall - 2,350.00 kr

      Valpkurs. Genom roliga lekar lär vi valpen beteenden som sitt, stanna kvar, att komma på inkallning, att vara följsam, att hälsa fint och att visa självkontroll i olika situationer.

      Kursstart: Mån 4 mars 2024 kl. 18.00 

      Läs mer nedan...

     • Vardagslydnad fortsättningskurs - 2,150.00 kr

      Under den här kursen kommer vi fortsätta att fokusera på de grundfärdigheterna som behövs för att få till en bra vardagslydnad. Vi utvecklar träningen från valpkursen/grundkursen i vardagslydnad och jobbar vidare mot en väl fungerade allmänlydnad för vardagen.

      Kursstart: 

      Läs mer nedan!

     • Odramatiska hundmöten - 950.00 kr

      FÖRKUNSKAPER- Du ska ha gått en privatträning i hundmötesträning för Kickan.

      Hundpromenad på vackra Djurgården med en massa nyttiga hundmöten längs vägen, läs mer nedan!

      Kursdatum: Fre 15 maj kl. 15.00 Fullbokad!

     • Kloklippning & Hanteringskurs - 1,250.00 kr

      Behöver du hjälp med att lära hunden att acceptera, eller till och med tycka om att få sina klor klippta och bli hanterad, då är den här kursen för er!

      Kursstart: Tis 6 feb 2024 kl. 18.00

      Läs mer nedan...

     • Vardagslydnad grundkurs - 2,250.00 kr

      Under den här kursen kommer vi att fokusera på de grundfärdigheterna som behövs för att få till en bra vardagslydnad, inkallning, följsamhet, stadga och impulskontroll och hälsa fint.

      Kursstart: Ons 9 okt 2024 kl. 11.00 

      Läs mer nedan...

     • Unghundskurs (utomhus) - 2,250.00 kr

      I den här kursen kommer vi att träna på inkallning, följsamhet, stadga och impulskontroll, de färdigheterna som behövs för att få en fungerande vardagslydnad. Kursen passar dig som har en unghund eller dig som gått K9 Educations valpkurser och vill fortsätta utvecklas tillsammans med din hund.

      Kursstart: Mån 4 sept kl. 18.10 

      Läs mer nedan...

     • Parkeringskurs (passivitet och vila) - 1,250.00 kr

      Passivitets träning för hund

      I den här kursen lär vi hunden att lugnt och avslappnat ligga parkerad på sin plats tills du ger hunden sin frisigal att lämna platsen. Det gör det lätt och smidigt att ta hunden precis överallt:-)

      Kursstart: Tors 4 april 2024 kl. 18.00

      Läs mer nedan...

     • Stadga & Impulskontroll - 1,950.00 kr

      I den här kursen lär vi bland annat hunden att kunna slappna av och vara lugn oavsett omgivning och miljö, att hålla positioner (trots störningar) till frisignal ges. Fokus kommer att ligga på balansen mellan passivitet och aktivitet, stadga, impulskontroll, signalkontroll och parkeringsträning!

      Kursstart: 

      Läs mer nedan...

     • Antijakt workshop - 1,350.00 kr

      Har du en hund som mer och mer börjar visa intresse för fåglar, ekorrar, katter, änder mm. Går den och letar spår efter djur i skogen? Sticker den vid syn av en hare eller ett rådjur? Då är detta kursen för dig!

      Kursdatum: Ons 3 mars kl. 17.00-20.00 Fullbokad!

      Mer info nedan…

     • Gå fint i kopplet - 1,200.00 kr

      I denna kurs går vi igenom hur du får din hund följsam i kopplet.

      Kursstart: Ons 26 juni kl. 17.30

      Mer info nedan…

     • Inkallningskurs (inomhus Älta Hundhall) - 1,350.00 kr

      Inkallning för hund


      För att kunna ge hunden friheten av att kunna gå lös krävs en väl fungerande inkallning. Det är en förutsättning för att hålla hunden trygg, säker och respektfull mot sin omgivning. I den här temakursen kommer du att få verktygen för att få en säker inkallning oavsett miljö och störningar.

      Kursdatum: Mån 30 okt kl. 18.00

      Mer info nedan…

     • Slyngelkurs (lunch kurs) - 2,350.00 kr

      Har din valp blivit tonåring och behöver en dos självkontroll och vardagslydnad? I denna kurs tränar vi allt från att vara följsam i kopplet kring störningar till att respektera ett nej.

      Kursstart: Tors 5 okt kl. 11.00-12.00 

      Mer info nedan…

     • Valpkurs - 2,250.00 kr

      Valpkurs. Genom roliga lekar lär vi valpen beteenden som sitt, stanna kvar, att komma på inkallning, att vara följsam, att hälsa fint och att visa självkontroll i olika situationer.

      Kursstart: Mån 5 aug kl. 17.00 

      Mer info nedan…

     • FOKUS!!! Fortsättningskurs - 2,350.00 kr

      Vill du lära din hund att hålla FOKUS under träning och tävling, då har du hittat rätt! Under den här kursen kommer vi lära hunden att störning betyder FOKUS!

      Start: Fre 9 aug kl. 11.00

      Läs mer nedan...

     • FOKUS!!! Sommar-intensiv - 2,350.00 kr

      Vill du lära din hund att hålla FOKUS under träning och tävling, då har du hittat rätt! Under den här kursen kommer vi lära hunden att störning betyder FOKUS!

      Start: Mån 8 juli kl. 18.15 FULLBOKAD!

      Läs mer nedan...

     • Rallylydnads Satsningen! - 2,500.00 kr

      Vill du toppa formen och bli en super team med din hund? Satsa på Championatet? Eller att kvala till SM? Under den här kursen kommer vi att djupdyka i Rallylydnadens alla delar och jobba på varje lager för att ni ska bli så samspelta som möjligt på tävlingsplanen.

      Kursstart: Ons 15 maj 17.00

      Läs mer nedan...

     • Rallylydnads HANDLING! - Det ursprungliga priset var: 2,750.00 kr.Det nuvarande priset är: 2,500.00 kr.

      Vill du få ett klart och tydligt Handling system som gör dig till världens bästa GPS för din hund? Vill du minimera missförstånd och istället göra det lekande lätt för hunden att följa dina signaler? Då har du hamnat rätt!

      Kurstart: Ons 10 april 18.00

      Läs mer nedan...

     • Grunder för tävlingshunden - 2,350.00 kr

      Grundträning är skillanden som gör SKILLNADEN! Är du intresserad av hundsport är bra grundträning A och O för att träningen ska flyta på och ni ska kunna utvecklas på ett bra sätt utan att hamna i en massa konflikter. En grundtränad hund får ofta saker och ting att se enkelt ut, men det är just för att du och din hund utvecklat ett kommunikationssystem medan ni lagt grunderna.

      Kursstart: Ons 6 mars kl. 19.00

      Läs mer nedan...

     • Apportera mera - 2,250.00 kr

      Vill du lära din hund komma tillbaka med leksak eller hämta en apportbock utan att tugga eller släppa apporten innan du ber om det, då har du hittat rätt!

      Kursstart: Tis 5 mars 2024 kl. 18.00

      Läs mer nedan...

     • FOKUS!!! - 2,350.00 kr

      Vill du lära din hund att hålla FOKUS under träning och tävling, då har du hittat rätt! Under den här kursen kommer vi lära hunden att störning betyder FOKUS!

      Start: Mån 8 april kl. 19.00 Endast 1 plats kvar!

      Läs mer nedan...

     • Banträning Fortsättningsklass - 550.00 kr

      Banträning i Fortsättningsklass där du har möjlighet till allt sånt som du inte har på tävling, ett perfekt sätt att förbereda hunden (och dig själv!) för riktiga tävlingssituationer. En av hemligheterna till att lyckas på tävling är att minimera skillnaderna mellan träning och tävling. Där är banträningar guld värda!

      Kursdatum: Tis 7 maj 17.00-19.30 

      Läs mer nedan...

       

     • Temakurs BACKA! - 1,500.00 kr

      Att hunden kan backa rakt och självständigt utan en massa upprepningar av dig är en STOR fördel, inte bara i Rallylydnaden, utan även i andra sporter som lydnad och freestyle till exempel.

      Kursstart: Tors 22 feb kl. 18.00

      Läs mer nedan...

     • Temakurs 8:ANS FRESTELSE! - 1,200.00 kr

      Störningsträning för hund

      Blir du nervös inför vad domaren kan ha valt för frestelse i momentet 8:ans frestelse när du tävlar Rallylydnad? Efter den här kursen behöver du inte bry dig längre för att hunden kommer inte ens slänga en blick på frestelsen! Ps!

      Kursen passar även för hunden som inte tävlar rallylydnad men som behöver lära sig att kontrollera sina impulser.

      Kursstart: Sön kl. 16.00

     • Rallylydnad Avancerad/Mästare - 3,200.00 kr

      Den här kursen riktar sig till dig som vill träna inför de högsta klasserna i Rallylydnad, vi tränar in de nya momenten och skyltarna och jobbar med högerhandling som tillkommer från och med avancerad klass. Det är NU det riktigt roliga i Rallylydnaden börjar! Kursen är på HELA 8 TIMMAR!

      Kursstart: Tors 2 maj kl. 18.00

      Läs mer nedan...

     • Rallylydnad, moment inlärning! - 2,250.00 kr

      Vill du och din hund bli riktigt moment säkra i Rallylydnaden och samtidigt ta er kommunikation, följsamhet och sampel till en ny nivå, då har du hittat rätt kurs för dig och din hund! PS! Det här en en perfekt start mot Avancerad och Mästarklass!

      Kursstart:

      Läs mer nedan...

     • Introduktionskurs i Nordisk Klass - 1,100.00 kr

      Är du nyfiken på den Nordiska klassen i Rallylydnad? Här kommer en introduktionskurs i den Nordiska klassen där ni får lära er det viktigaste.

      Kursstart: ons 7 dec kl. 20.00

      Läs mer nedan!

     • Markeringskurs - 1,100.00 kr

      Tränar du Specialsök, Spår eller Nosework och vill ha en klar och tydlig markering av din hund vid fynd så välkomnar vi dig till den här kursen som kommer att ge så mycket mer än bara en super tydlig markering!'

      Start: 

      Läs mer nedan:-)

       

     • Nya momenten i Rallylydnad! - 850.00 kr

      Tränar du Rallylydnad och vill lära dig de nya momenten som börjar gälla från 2023? Då ska du passa på att gå den här kursen så ni känner er säkra att ta er an tävlingsbanorna när alla de nya roliga momenten dyker upp på banorna efter nyår!

      Kursdatum: Mån 19 dec kl. 17.00 En reservplats öppen!

      Läs mer nedan!

     • Rallylydnad, mot Mästarklass! - 2,500.00 kr

      Välkommen till Mästarklassen! Här händer det en hel del och det är mycket att hålla reda på som förare. Momenten blir mer utmanande, banorna är längre och man vet aldrig vad för slags bana man stöter på vid en tävling. Så att ha en välutbildad hund som kan sin uppgifter gör det betydligt lättare för hundföraren att styra sin hund rätt genom banan, och i den här kursen ska vi fokusera på att utbilda hundarna (och förarna) väl så både hund och förare kan göra sitt bästa på tävlingsplanen.

      Kursstart: Tis 4 okt kl. 16.00

      Läs mer nedan!

       

     • Rallylydnad BANTRÄNING! - 2,950.00 kr

      Vill du bli bra på att gå banor och öva på sådant som dyker upp på tävling, som att analysera banskisser, banvandra, anpassa sig efter ett startnummer, värma upp på anvisat område, bli inkallad på tävlingsplan, gå över banområdes-bandet, gå en rallylydnadsbana från start till målskylt och ut över bandet, belöna hunden utan att störa nästa ekipage som ska in och gå banan (tävla)? Ja det är mycket man behöver förbereda sin hund (och sig själv!) på för att blir varm i kläderna i en tävlingssituation, och ju mer förberedd man är och ju mer man övat på alla dessa bitar, desto bättre chanser har man att lyckas!

      Nivå: Nybörjarklass/Fortsättningsklass

      Kursstart: Mån 1 maj kl. 17.30

      Läs mer nedan!

     • Rallylydnad, mot fortsättningsklass! - 2,250.00 kr

      I den här kursen tränar vi vidare mot rallylydnadens fortsättningsklass och vad allt det innebär. Bland annat, lös hund, nya moment, svårare stadga, mer följsamhet och nya störningar! Vi går igenom skyltarna 201-224 (inkluderar alla nya moment i fortsättningsklasen från och med 2023). Ps! man behöver inte ha sin hund lös, det går att träna i koppel om hunden inte riktigt är redo att  vara lös runt andra hundar.

      Kursstart: Tis 3 sept kl. 17.00-18.00

      Läs mer nedan...

       

     • Rallylydnads FOT - 2,250.00 kr

      Vill du bygga ett riktigt starkt och fokuserat fotgående på både vänster och höger sida är detta kursen för dig. Vi kommer att träna in den stora grundstenen i Rallylydnaden, följsamheten vid din sida, och uthålligheten så hunden orkar hålla fokus genom hela banan. Inga förkunskaper krävs.

      Kursstart: Tors 4 april kl. 19.00 

      Läs mer nedan...

     • Rallylydnad grundkurs i Älta Hundhall - 2,250.00 kr

      Under den här kursen tränar vi på grunderna i Rallylydnad, följsamhet, ett härligt engagemang och samspel samt de olika momenten hunden ska utföra vid de olika skyltarna. Exempel på färdigheter vi tränar på är, fotgående/följsamhet, stadga i både sitt, ligg och stå, frontpositionen och gå runt.

      Start: Ons 10 jan kl. 18.00 Endast 1 plats kvar!


      Kursen hålls av Kickan Nikolic som med sin Öyvin var med i landslaget 2022 och tog lagguld och individuellt brons, de tog även lagguld i SM i Rallylydnad 2022 och var även med i landslaget 2023.

      Läs mer nedan...

     • Rallylydnad, mot Avancerad klass! - 2,250.00 kr

      I den här kursen förbereder vi er att starta i Avancerad klass, högerhandling, byten och en massa annat skoj kommer att bjudas på. Vi går igenom skyltar 301-322.

      Kursstart: 

      Läs mer nedan...

     • Tävlingslydnad, mot startklass! 2 - 1,950.00 kr

      Den här kursen riktar sig till dig som gått Tävlingslydnad, mot startklass! eller för dig som har börjat träna liknande grundkunskaper som ingår i Tävlingslydnad, mot startklass!

      Kurstart: Mån 7 juni 18.30 

     • Rallylydnad grundkurs, fortsättning - 2,250.00 kr

      Den här kursen ritkar sig till dem som gått Rallylydnad grundkurs eller likande nybörjarkurs som vill träna vidare mot nybörjarklassen.

      Kursstart: Ons 6 mars kl. 18.00 

      Läs mer nedan!

     • Nosework fordonssök - 1,900.00 kr

      I den här kursen lär vi hunden att söka av fordon på ett effektivt och strategiskt sätt. Det är en fortsättningskurs i Nosework, så hunden bör redan kunna söka i olika miljöer och även vara inlärd på doften eukalyptus hydrolat.

      Kursstart: Tis 6 april kl. 17.00

      Läs mer nedan...

     • Tävlingslydnad, mot startklass! - 2,250.00 kr

      I den här kursen lägger vi grunder och tränar inför tävlingslydnadens startklass, vi kommer att fokusera mycket på fotgående, stadga och apportering, men självklart går vi igenom och tränar på alla momenten i startklassen.

      Kursstart: Ons 4 sept 2024 kl. 17.00

      Läs mer nedan...

     • Rallylydnad grundkurs - 2,250.00 kr

      Under den här kursen tränar vi på grunderna i Rallylydnad, följsamhet, ett härligt engagemang och samspel samt de olika momenten hunden ska utföra vid de olika skyltarna. Exempel på färdigheter vi tränar på är, fotgående/följsamhet, stadga i både sitt, ligg och stå, frontpositionen och gå runt.

      Start: Tis 6 aug kl. 17.00


      Läs mer nedan...

     • Nose Work fortsättningskurs - 2,150.00 kr

      Vi fortsätter där grundkursen slutade och jobbar vidare med inomhus och behållarsöket. Stor vikt kommer att läggas vid sökglädjen, dvs hundens självförtroende och motivation i söket. Vi kommer även att jobba fram en tydlig markering och ni får lära er hur ni tränar hunden att söka strategiskt i fordonssöket.

      Kursstart: Ons 5 april kl. 20.00

      Läs mer nedan...

     • Pre Sport Puppy Class, grundkurs (dagkurs) - 2,150.00 kr

      För dig som vill ha en arbetsglad och balanserad hund där målet är en välanpassad, trevlig familjemedlem men även en framtida tränings- och tävlingspartner.

      Kursstart:

      Mer info nedan…

     • Pre Sport Puppy class, fortsättningskurs - 1,850.00 kr

      Under den här kursen kommer vi att fortsätta att utveckla hundens grundfärdigheter ifrån Pre Sport Puppy grundkursen. Lär mer nedan...

      Kursstart: Ons 7 april kl. 19.00-20.00 Endast 1 plats kvar!

     • Pre Sport Puppy Class - 2,550.00 kr

      För dig som är intresserad av hundsport och vill lägga riktigt bra grunder i träningen och för den framtida och tävlingskarriären!

      Kursstart: Tors 1 aug kl. 17.00

      Mer info nedan…

     • Nose Work, grundkurs (utomhus) - 2,250.00 kr

      Luktsinnet är hundens mest informativa sinne och det finns knappt någon bättre aktivitet vi kan bjuda våra hundar på än en chans att få använda sig av sin fantastiska nos på ett organiserat och målinriktat sätt. Att arbeta med nosen är en aktivitet som alla hundar, oavsett ras och ålder kan delta i. I den här kursen kommer vi lägga riktigt starka grunder för en bra sökhund som klarar av att söka i alla möjliga miljöer.

      Kursen hålls av certifierad SNWK utbildad instruktör och Doftprovs domare.

      Kursstart: Fre 1 sept kl. 17.00 

      Läs mer nedan...

     • Pre Sport Puppy Class, grundkurs - 2,250.00 kr

      För dig som vill ha en arbetsglad och balanserad hund där målet är en framtida tränings- och tävlingspartner. Grunderna är skillnaden som gör skillnaden!

      Kursstart: Mån 3 april 2023 kl. 19.00 

      Mer info nedan…

     • FOKUS!!! Fortsättningskurs - 2,350.00 kr

      Vill du lära din hund att hålla FOKUS under träning och tävling, då har du hittat rätt! Under den här kursen kommer vi lära hunden att störning betyder FOKUS!

      Start: Fre 9 aug kl. 11.00

      Läs mer nedan...

     • FOKUS!!! Sommar-intensiv - 2,350.00 kr

      Vill du lära din hund att hålla FOKUS under träning och tävling, då har du hittat rätt! Under den här kursen kommer vi lära hunden att störning betyder FOKUS!

      Start: Mån 8 juli kl. 18.15 FULLBOKAD!

      Läs mer nedan...

     • Sniff & Go - 350.00 kr

      Träna på att tävla i Nosework! På denna Sniff & Go får du ett startnummer precis som på tävling, och när du gått dina sök får du tips och feedback på söken och sedan är det bara att åka hem, snabbt, effektiv och superbra träning för hunden!

      Läs mer nedan...

      Datum: Tis 25 juni 17.00

     • Störningsträning - 550.00 kr

      Störningsträning för hund

      Behöver din hund lära sig att styra sina impulser bättre och göra bättre val runt störningar? Då ska ni vara med på detta träningstillfälle så vi fokuserar till 100% på att störningsträna hunden.

      Läs mer nedan...

      Kursdatum: Tors 19 sept kl. 17.00

     • Rallylydnads Satsningen! - 2,500.00 kr

      Vill du toppa formen och bli en super team med din hund? Satsa på Championatet? Eller att kvala till SM? Under den här kursen kommer vi att djupdyka i Rallylydnadens alla delar och jobba på varje lager för att ni ska bli så samspelta som möjligt på tävlingsplanen.

      Kursstart: Ons 15 maj 17.00

      Läs mer nedan...

     • Rallylydnads HANDLING! - Det ursprungliga priset var: 2,750.00 kr.Det nuvarande priset är: 2,500.00 kr.

      Vill du få ett klart och tydligt Handling system som gör dig till världens bästa GPS för din hund? Vill du minimera missförstånd och istället göra det lekande lätt för hunden att följa dina signaler? Då har du hamnat rätt!

      Kurstart: Ons 10 april 18.00

      Läs mer nedan...

     • Apportera mera - 2,250.00 kr

      Vill du lära din hund komma tillbaka med leksak eller hämta en apportbock utan att tugga eller släppa apporten innan du ber om det, då har du hittat rätt!

      Kursstart: Tis 5 mars 2024 kl. 18.00

      Läs mer nedan...

     • FOKUS!!! - 2,350.00 kr

      Vill du lära din hund att hålla FOKUS under träning och tävling, då har du hittat rätt! Under den här kursen kommer vi lära hunden att störning betyder FOKUS!

      Start: Mån 8 april kl. 19.00 Endast 1 plats kvar!

      Läs mer nedan...

     • Banträning Mästarklass! - 550.00 kr

      Banträning i Mästarklass där du har möjlighet till allt sånt som du inte har på tävling, ett perfekt sätt att förbereda hunden (och dig själv!) för riktiga tävlingssituationer. En av hemligheterna till att lyckas på tävling är att minimera skillnaderna mellan träning och tävling. Där är banträningar guld värda!

      Datum: Tors 12 sept kl. 17.00

       

     • Banträning Fortsättningsklass - 550.00 kr

      Banträning i Fortsättningsklass där du har möjlighet till allt sånt som du inte har på tävling, ett perfekt sätt att förbereda hunden (och dig själv!) för riktiga tävlingssituationer. En av hemligheterna till att lyckas på tävling är att minimera skillnaderna mellan träning och tävling. Där är banträningar guld värda!

      Kursdatum: Tis 7 maj 17.00-19.30 

      Läs mer nedan...

       

     • Temakurs BACKA! - 1,500.00 kr

      Att hunden kan backa rakt och självständigt utan en massa upprepningar av dig är en STOR fördel, inte bara i Rallylydnaden, utan även i andra sporter som lydnad och freestyle till exempel.

      Kursstart: Tors 22 feb kl. 18.00

      Läs mer nedan...

     • Temakurs 8:ANS FRESTELSE! - 1,200.00 kr

      Störningsträning för hund

      Blir du nervös inför vad domaren kan ha valt för frestelse i momentet 8:ans frestelse när du tävlar Rallylydnad? Efter den här kursen behöver du inte bry dig längre för att hunden kommer inte ens slänga en blick på frestelsen! Ps!

      Kursen passar även för hunden som inte tävlar rallylydnad men som behöver lära sig att kontrollera sina impulser.

      Kursstart: Sön kl. 16.00

     • Rallylydnad Avancerad/Mästare - 3,200.00 kr

      Den här kursen riktar sig till dig som vill träna inför de högsta klasserna i Rallylydnad, vi tränar in de nya momenten och skyltarna och jobbar med högerhandling som tillkommer från och med avancerad klass. Det är NU det riktigt roliga i Rallylydnaden börjar! Kursen är på HELA 8 TIMMAR!

      Kursstart: Tors 2 maj kl. 18.00

      Läs mer nedan...

     • Rallylydnad, moment inlärning! - 2,250.00 kr

      Vill du och din hund bli riktigt moment säkra i Rallylydnaden och samtidigt ta er kommunikation, följsamhet och sampel till en ny nivå, då har du hittat rätt kurs för dig och din hund! PS! Det här en en perfekt start mot Avancerad och Mästarklass!

      Kursstart:

      Läs mer nedan...

     • Introduktionskurs i Nordisk Klass - 1,100.00 kr

      Är du nyfiken på den Nordiska klassen i Rallylydnad? Här kommer en introduktionskurs i den Nordiska klassen där ni får lära er det viktigaste.

      Kursstart: ons 7 dec kl. 20.00

      Läs mer nedan!

     • Markeringskurs - 1,100.00 kr

      Tränar du Specialsök, Spår eller Nosework och vill ha en klar och tydlig markering av din hund vid fynd så välkomnar vi dig till den här kursen som kommer att ge så mycket mer än bara en super tydlig markering!'

      Start: 

      Läs mer nedan:-)

       

     • Nya momenten i Rallylydnad! - 850.00 kr

      Tränar du Rallylydnad och vill lära dig de nya momenten som börjar gälla från 2023? Då ska du passa på att gå den här kursen så ni känner er säkra att ta er an tävlingsbanorna när alla de nya roliga momenten dyker upp på banorna efter nyår!

      Kursdatum: Mån 19 dec kl. 17.00 En reservplats öppen!

      Läs mer nedan!

     • Rallylydnad, mot Mästarklass! - 2,500.00 kr

      Välkommen till Mästarklassen! Här händer det en hel del och det är mycket att hålla reda på som förare. Momenten blir mer utmanande, banorna är längre och man vet aldrig vad för slags bana man stöter på vid en tävling. Så att ha en välutbildad hund som kan sin uppgifter gör det betydligt lättare för hundföraren att styra sin hund rätt genom banan, och i den här kursen ska vi fokusera på att utbilda hundarna (och förarna) väl så både hund och förare kan göra sitt bästa på tävlingsplanen.

      Kursstart: Tis 4 okt kl. 16.00

      Läs mer nedan!

       

     • Rallylydnad BANTRÄNING! - 2,950.00 kr

      Vill du bli bra på att gå banor och öva på sådant som dyker upp på tävling, som att analysera banskisser, banvandra, anpassa sig efter ett startnummer, värma upp på anvisat område, bli inkallad på tävlingsplan, gå över banområdes-bandet, gå en rallylydnadsbana från start till målskylt och ut över bandet, belöna hunden utan att störa nästa ekipage som ska in och gå banan (tävla)? Ja det är mycket man behöver förbereda sin hund (och sig själv!) på för att blir varm i kläderna i en tävlingssituation, och ju mer förberedd man är och ju mer man övat på alla dessa bitar, desto bättre chanser har man att lyckas!

      Nivå: Nybörjarklass/Fortsättningsklass

      Kursstart: Mån 1 maj kl. 17.30

      Läs mer nedan!

     • Rallylydnad, mot fortsättningsklass! - 2,250.00 kr

      I den här kursen tränar vi vidare mot rallylydnadens fortsättningsklass och vad allt det innebär. Bland annat, lös hund, nya moment, svårare stadga, mer följsamhet och nya störningar! Vi går igenom skyltarna 201-224 (inkluderar alla nya moment i fortsättningsklasen från och med 2023). Ps! man behöver inte ha sin hund lös, det går att träna i koppel om hunden inte riktigt är redo att  vara lös runt andra hundar.

      Kursstart: Tis 3 sept kl. 17.00-18.00

      Läs mer nedan...

       

     • Rally, för bättre vardagslydnad! - 2,150.00 kr

      Här tränar vi följsamhet, flyt och stadga. Det här är är den perfekta aktiveringskursen där du och din hund kommer att roligt tillsammans samtidigt som samspelet och och kommunikation kommer att förbättras avsevärt. Nöje som kommer att resultera i nytta!

      Läs mer nedan...

      Kursstart: Tis 3 maj kl. 10.00

     • Rallylydnads FOT - 2,250.00 kr

      Vill du bygga ett riktigt starkt och fokuserat fotgående på både vänster och höger sida är detta kursen för dig. Vi kommer att träna in den stora grundstenen i Rallylydnaden, följsamheten vid din sida, och uthålligheten så hunden orkar hålla fokus genom hela banan. Inga förkunskaper krävs.

      Kursstart: Tors 4 april kl. 19.00 

      Läs mer nedan...

     • Småhundskurs - 2,150.00 kr

      Att vara hundägare till en liten hund kan ge andra utmaningar än de utmaningar man kan få med en stor hund, och i denna kurs kommer vi att fokusera helt på träning av den lilla hunden. Att träna den lilla hunden och uppfostra den att bete sig trevligt och lyssna på sig människa är lite av en trygghetsförsäkring, självklart för alla hundar, med speciellt för den lilla hunden då den har storleken "mot sig" om det skulle hända något.

      Kurstart: 1 april kl. 17.00 Endast 1 plats kvar!

      Läs mer nedan...

     • Aktivera mera - 1,950.00 kr

      Den här kursen riktar sig till "vanliga" hundägare som vill ge sin hund möjlighet till ett bättre mående genom att ge hunden utlopp för dess naturliga behov. Om hunden får utföra aktiviteter på ett organiserat sätt hjälper vi hunden att göra sig av med energi på ett hälsosamt sätt som även gynnar ditt och hundens samspel.

      Kursstart:

      Läs mer nedan...

     • Stadga & Passivitet - 2,250.00 kr

      Vill du kunna be din hund att slå sig ned utan att du har godis i fickan, och hunden lugnt sätter sig utan några förväntningar på någon belöning eller att något ska hända? Eller vill du kunna be hunden att lägga sig ned och hunden bara lägger sig och vilar för att han vet att ingen aktivitet vankas i närtiden, och detta oavsett vart ni är? Då är det här rätt kurs för er.

      Kursstart: Ons 4 okt kl. 19.00 

      Läs mer nedan!

     • Parkeringskurs (passivitet och vila) - 1,900.00 kr

      Passivitets träning för hund

      I den här kursen lär vi hunden att lugnt och avslappnat ligga parkerad på sin plats tills du ger hunden sin frisigal att lämna platsen. Det gör det lätt och smidigt att ta hunden precis överallt:-)

      Kursstart: Tors 7 sept 17.00

      Läs mer nedan...

     • Rallylydnad grundkurs i Älta Hundhall - 2,250.00 kr

      Under den här kursen tränar vi på grunderna i Rallylydnad, följsamhet, ett härligt engagemang och samspel samt de olika momenten hunden ska utföra vid de olika skyltarna. Exempel på färdigheter vi tränar på är, fotgående/följsamhet, stadga i både sitt, ligg och stå, frontpositionen och gå runt.

      Start: Ons 10 jan kl. 18.00 Endast 1 plats kvar!


      Kursen hålls av Kickan Nikolic som med sin Öyvin var med i landslaget 2022 och tog lagguld och individuellt brons, de tog även lagguld i SM i Rallylydnad 2022 och var även med i landslaget 2023.

      Läs mer nedan...

     • Inkallningskurs - 1,150.00 kr

      Inkallning för hund


      För att kunna ge hunden friheten av att kunna gå lös krävs en väl fungerande inkallning. Det är en förutsättning för att hålla hunden trygg, säker och respektfull mot sin omgivning. I den här temakursen kommer du att få verktygen för att få en säker inkallning oavsett miljö och störningar.

      Kursdatum: Tis 28 maj kl. 17.30

      Mer info nedan…

     • Tävlingslydnad, mot startklass! 2 - 1,950.00 kr

      Den här kursen riktar sig till dig som gått Tävlingslydnad, mot startklass! eller för dig som har börjat träna liknande grundkunskaper som ingår i Tävlingslydnad, mot startklass!

      Kurstart: Mån 7 juni 18.30 

     • Rallylydnad grundkurs, fortsättning - 2,250.00 kr

      Den här kursen ritkar sig till dem som gått Rallylydnad grundkurs eller likande nybörjarkurs som vill träna vidare mot nybörjarklassen.

      Kursstart: Ons 6 mars kl. 18.00 

      Läs mer nedan!

     • Nosework fordonssök - 1,900.00 kr

      I den här kursen lär vi hunden att söka av fordon på ett effektivt och strategiskt sätt. Det är en fortsättningskurs i Nosework, så hunden bör redan kunna söka i olika miljöer och även vara inlärd på doften eukalyptus hydrolat.

      Kursstart: Tis 6 april kl. 17.00

      Läs mer nedan...

     • Träna på Doftprov! - 990.00 kr

      Under den här kursen kommer vi att förbereda dig och din hund inför ert doftprov i Nosework. Hunden kommer att få lära sig att ha 100 % fokus på kartongerna och söka av dem på ett metodiskt och effektivt sätt. Det här kommer även ge er väldigt fina grundkunskaper inför era behållarsök.

      Kursdatum: Ons 16 dec kl. 18.00

      Läs mer nedan...

     • Grundkurs i Nosework (inomhus) - 2,250.00 kr

      Luktsinnet är hundens mest informativa sinne och det finns knappt någon bättre aktivitet vi kan bjuda våra hundar på än en chans att få använda sig av sin fantastiska nos på ett organiserat och målinriktat sätt. Att arbeta med nosen är en aktivitet som alla hundar, oavsett ras och ålder kan delta i. I den här kursen kommer vi lägga riktigt starka grunder för en bra sökhund som klarar av att söka i alla möjliga miljöer.

      Kursen hålls av certifierad instruktör och auktoriserad doftprovs domare i Svenska Nosework klubben (SNWK).

      Kursstart:  

      Läs mer nedan...

     • Tävlingslydnad, mot startklass! - 2,250.00 kr

      I den här kursen lägger vi grunder och tränar inför tävlingslydnadens startklass, vi kommer att fokusera mycket på fotgående, stadga och apportering, men självklart går vi igenom och tränar på alla momenten i startklassen.

      Kursstart: Ons 4 sept 2024 kl. 17.00

      Läs mer nedan...

     • Rallylydnad grundkurs - 2,250.00 kr

      Under den här kursen tränar vi på grunderna i Rallylydnad, följsamhet, ett härligt engagemang och samspel samt de olika momenten hunden ska utföra vid de olika skyltarna. Exempel på färdigheter vi tränar på är, fotgående/följsamhet, stadga i både sitt, ligg och stå, frontpositionen och gå runt.

      Start: Tis 6 aug kl. 17.00


      Läs mer nedan...

     • Odramatiska hundmöten - 950.00 kr

      FÖRKUNSKAPER- Du ska ha gått en privatträning i hundmötesträning för Kickan.

      Hundpromenad på vackra Djurgården med en massa nyttiga hundmöten längs vägen, läs mer nedan!

      Kursdatum: Fre 15 maj kl. 15.00 Fullbokad!

     • Nyttohundskurs - 1,950.00 kr

      Här får du lära hunden att bli en civil tjänstehund! Hunden kommer få lära sig att plocka upp saker, städa undan, och allt annat du vill ha hjälp med :)

      Kursstart: Fre 4 mars kl. 17.00

      Läs mer nedan!

     • Kloklippning & Hanteringskurs - 1,250.00 kr

      Behöver du hjälp med att lära hunden att acceptera, eller till och med tycka om att få sina klor klippta och bli hanterad, då är den här kursen för er!

      Kursstart: Tis 6 feb 2024 kl. 18.00

      Läs mer nedan...

     • Hundmodellen - 2,300.00 kr

      Under den här kursen får din hund lära sig att älska att posera framför kameran så du kan ta vackra porträtt på din älskade vän. Samtidigt får DU lära dig hur du ta de bästa bilderna med ENDAST din mobilkamera. Din hund får lära sig stadga, dvs hålla olika positioner såsom, sitt, ligg, stå och ställa upp framtassarna på olika saker, tills du ger en frisignal eller kallar in hunden.

      BONUS! Onlinekurs i hundfotografering!

      Kursstart: 

      Läs mer nedan...

     • Parkeringskurs (passivitet och vila) - 1,250.00 kr

      Passivitets träning för hund

      I den här kursen lär vi hunden att lugnt och avslappnat ligga parkerad på sin plats tills du ger hunden sin frisigal att lämna platsen. Det gör det lätt och smidigt att ta hunden precis överallt:-)

      Kursstart: Tors 4 april 2024 kl. 18.00

      Läs mer nedan...

     • Stadga & Impulskontroll - 1,950.00 kr

      I den här kursen lär vi bland annat hunden att kunna slappna av och vara lugn oavsett omgivning och miljö, att hålla positioner (trots störningar) till frisignal ges. Fokus kommer att ligga på balansen mellan passivitet och aktivitet, stadga, impulskontroll, signalkontroll och parkeringsträning!

      Kursstart: 

      Läs mer nedan...

     • Tricks kurs - 1,800.00 kr

      I den här kursen kommer vi träna en massa roliga tricks och skörda frukten av en massa underbara bieffekter av att bara ha skoj tillsammans!

      Kursstart: Ons 7 feb kl. 18.00

      Läs mer nedan...

     • Antijakt workshop - 1,350.00 kr

      Har du en hund som mer och mer börjar visa intresse för fåglar, ekorrar, katter, änder mm. Går den och letar spår efter djur i skogen? Sticker den vid syn av en hare eller ett rådjur? Då är detta kursen för dig!

      Kursdatum: Ons 3 mars kl. 17.00-20.00 Fullbokad!

      Mer info nedan…

     • Gå fint i kopplet - 1,200.00 kr

      I denna kurs går vi igenom hur du får din hund följsam i kopplet.

      Kursstart: Ons 26 juni kl. 17.30

      Mer info nedan…

     • Inkallningskurs (inomhus Älta Hundhall) - 1,350.00 kr

      Inkallning för hund


      För att kunna ge hunden friheten av att kunna gå lös krävs en väl fungerande inkallning. Det är en förutsättning för att hålla hunden trygg, säker och respektfull mot sin omgivning. I den här temakursen kommer du att få verktygen för att få en säker inkallning oavsett miljö och störningar.

      Kursdatum: Mån 30 okt kl. 18.00

      Mer info nedan…

     • Apportera mera - 2,250.00 kr

      Vill du lära din hund komma tillbaka med leksak eller hämta en apportbock utan att tugga eller släppa apporten innan du ber om det, då har du hittat rätt!

      Kursstart: Tis 5 mars 2024 kl. 18.00

      Läs mer nedan...

     • Rallylydnad, moment inlärning! - 2,250.00 kr

      Vill du och din hund bli riktigt moment säkra i Rallylydnaden och samtidigt ta er kommunikation, följsamhet och sampel till en ny nivå, då har du hittat rätt kurs för dig och din hund! PS! Det här en en perfekt start mot Avancerad och Mästarklass!

      Kursstart:

      Läs mer nedan...

     • Rallylydnad, mot fortsättningsklass! - 2,250.00 kr

      I den här kursen tränar vi vidare mot rallylydnadens fortsättningsklass och vad allt det innebär. Bland annat, lös hund, nya moment, svårare stadga, mer följsamhet och nya störningar! Vi går igenom skyltarna 201-224 (inkluderar alla nya moment i fortsättningsklasen från och med 2023). Ps! man behöver inte ha sin hund lös, det går att träna i koppel om hunden inte riktigt är redo att  vara lös runt andra hundar.

      Kursstart: Tis 3 sept kl. 17.00-18.00

      Läs mer nedan...

       

     • Rally, för bättre vardagslydnad! - 2,150.00 kr

      Här tränar vi följsamhet, flyt och stadga. Det här är är den perfekta aktiveringskursen där du och din hund kommer att roligt tillsammans samtidigt som samspelet och och kommunikation kommer att förbättras avsevärt. Nöje som kommer att resultera i nytta!

      Läs mer nedan...

      Kursstart: Tis 3 maj kl. 10.00

     • Aktivera mera - 1,950.00 kr

      Den här kursen riktar sig till "vanliga" hundägare som vill ge sin hund möjlighet till ett bättre mående genom att ge hunden utlopp för dess naturliga behov. Om hunden får utföra aktiviteter på ett organiserat sätt hjälper vi hunden att göra sig av med energi på ett hälsosamt sätt som även gynnar ditt och hundens samspel.

      Kursstart:

      Läs mer nedan...

     • Grundkurs i Nosework (inomhus) - 2,250.00 kr

      Luktsinnet är hundens mest informativa sinne och det finns knappt någon bättre aktivitet vi kan bjuda våra hundar på än en chans att få använda sig av sin fantastiska nos på ett organiserat och målinriktat sätt. Att arbeta med nosen är en aktivitet som alla hundar, oavsett ras och ålder kan delta i. I den här kursen kommer vi lägga riktigt starka grunder för en bra sökhund som klarar av att söka i alla möjliga miljöer.

      Kursen hålls av certifierad instruktör och auktoriserad doftprovs domare i Svenska Nosework klubben (SNWK).

      Kursstart:  

      Läs mer nedan...

     • Nyttohundskurs - 1,950.00 kr

      Här får du lära hunden att bli en civil tjänstehund! Hunden kommer få lära sig att plocka upp saker, städa undan, och allt annat du vill ha hjälp med :)

      Kursstart: Fre 4 mars kl. 17.00

      Läs mer nedan!

     • Hundmodellen - 2,300.00 kr

      Under den här kursen får din hund lära sig att älska att posera framför kameran så du kan ta vackra porträtt på din älskade vän. Samtidigt får DU lära dig hur du ta de bästa bilderna med ENDAST din mobilkamera. Din hund får lära sig stadga, dvs hålla olika positioner såsom, sitt, ligg, stå och ställa upp framtassarn