Testimonials Archive

"Jag har genom åren gått för Kickan både privat samt kurser med flera av mina hundar. Både omplacering med många rädslor, unghund med för lätt till stress i livet samt mina aktiva tävlingshundar. Oavsett anledning till att jag behövt extra stöd i min hundträning har Kickan alltid hittat nycklar som hjälpt oss framåt. Hon besitter otroligt stor kunskap kring hundar och träning. Dessutom har hon ett engagemang och en värme som alltid får mig som ägare att känna mig lyft och gladare när jag åker därifrån. Finns ingen bättre när det kommer till att hjälpa hundar och oss människor till en trevligare vardag."

Cili Blomgren

"Riktigt rolig och bra onlinekurs vi går! Gillar skarpt att allt är så positivt och lekfyllt! Tydliga instruktioner i både skrift, bild och film. Ett extra stort plus för den fantastiska feedbacken man får längs vägen!"

Linn Leiderö-Palmlöv

"Vi har gått Pre sport puppy class kursen med Kickan som är en duktig instruktör som ser alla individer på kursen. Kursen och övningarna kändes genomtänkta, vi fick många övningar så man kan välja ut dom man tycker om bäst. Vi är mer än nöjda! Mvh Jessica och Daniel"

Jessica Wall

"Tack för en bra och innehållsrik kurs – precis som vanligt! Det var en axplock av övningar som man kan prioritera bland så det passar det syfte man har med sin egen hundträning. Ett extra plus för att vi fick tillgång till on-line kursen så vi kan fokusera på träningen under kurstillfället och gå tillbaka […]"

Francine Skoglund

"Antijaktskolan med Kickan är ett otroligt genomtänkt program. Det är enkelt att följa stegen och hon visar vägen för hur online kurser ska vara. Logga in, gå in på kursen och se på en film – enklare än så blir det inte! Kickan är som vanligt inspirerande och det suger till i träningsnerven av motivation […]"

Maria Sommarström

"Vilken kurs detta har varit!! Genomtänkt, med en röd tråd, övningar som man sakta bygger upp till alltmer avancerade nivåer, varje steg bygger på de tidigare stegen, det är ett otroligt bra upplägg, sakteliga ökar man hunden belöningsmotivation och fart, jag har som bieffekt fått hundar som går bättre i koppel, tar mer kontakt spontant […]"

Carolina Sixt

"Jag har gått Antijaktskolans onlinekurs med vår Labradortjej på snart två år. Kursen har varit väldigt bra uppbyggd i olika block, med bra instruktioner, förklaringar och filmer. Fördelen med en onlinekurs är att man gör övningarna när det passar, och man kan närsomhelst gå in och läsa om och titta på de olika övningarna. Vid […]"

Petra Segerberg

"Jag har gått Antijakt-skolan online med min hund Klara och är mer nöjd än jag någonsin varit med någon kurs tidigare! Min hund reagerar egentligen inte nämnvärt på vilt utan jag gick främst kursen för att min hund reagerar mycket starkt och med aggressivitet på andra hundar, och hon reagerar då främst på rörelse och […]"

Bodil Olsson, Hägerstens Hundcenter

"Antijaktskolan Jag har verkligen uppskattat den här kursen även om jag har bara har hunnit med en bråkdel av det rikliga innehållet. Såklart är det övning som kommer att ge resultat. Tiden har bara inte räckt till. Hade till och med ambitionen att göra kursen med alla tre borderterriers som vi har, två nioåringar och […]"

Katarina Eckhart

"UTVÄDERING AV ANTIJAKTKURS hösten 2014 Jag och min hund NITRO har Avslutat Antijaktskolan Online kurs Under hösten sedan September har jag och Nitro engagerat oss och tränat så gott vi kunnat trots motgångar och sjukdommar som gjort att träningen inte blivit varken kontenuelig eller alltid jätte engagerad. Till saken kommer nu att denna kurs utförs […]"

Terry Gejdner