Testimonials Archive

"Jag är så oerhört glad att jag hittade hit! I tre års tid har jag kämpat med min tik och har aldrig lyckats få träningen att fungera, tack vare Kickans hjälp har polletterna börjat falla på plats hos såväl mig som min tik och vi börjar få ett riktigt bra samarbete till följd av detta. […]"

Jessica Bomgren

"När man möter instruktören som ger en samma rus som ett frittfall levererar fast som sitter kvar i timmar. När varje tillfälle  ger konstanta uppenbarelser och aha- upplevelser så känner man sig hög, hög på mer kunskap och inspiration. Jag har mött instruktören i mitt liv. Min känsla för att träna hund har blivit mer […]"

Denice Sverla

"Jag har genom åren gått för Kickan både privat samt kurser med flera av mina hundar. Både omplacering med många rädslor, unghund med för lätt till stress i livet samt mina aktiva tävlingshundar. Oavsett anledning till att jag behövt extra stöd i min hundträning har Kickan alltid hittat nycklar som hjälpt oss framåt. Hon besitter otroligt stor kunskap kring hundar och träning. Dessutom har hon ett engagemang och en värme som alltid får mig som ägare att känna mig lyft och gladare när jag åker därifrån. Finns ingen bättre när det kommer till att hjälpa hundar och oss människor till en trevligare vardag."

Cili Blomgren

"Riktigt rolig och bra onlinekurs vi går! Gillar skarpt att allt är så positivt och lekfyllt! Tydliga instruktioner i både skrift, bild och film. Ett extra stort plus för den fantastiska feedbacken man får längs vägen!"

Linn Leiderö-Palmlöv

"Vi har gått Pre sport puppy class kursen med Kickan som är en duktig instruktör som ser alla individer på kursen. Kursen och övningarna kändes genomtänkta, vi fick många övningar så man kan välja ut dom man tycker om bäst. Vi är mer än nöjda! Mvh Jessica och Daniel"

Jessica Wall

"Tack för en bra och innehållsrik kurs – precis som vanligt! Det var en axplock av övningar som man kan prioritera bland så det passar det syfte man har med sin egen hundträning. Ett extra plus för att vi fick tillgång till on-line kursen så vi kan fokusera på träningen under kurstillfället och gå tillbaka […]"

Francine Skoglund

"Antijaktskolan med Kickan är ett otroligt genomtänkt program. Det är enkelt att följa stegen och hon visar vägen för hur online kurser ska vara. Logga in, gå in på kursen och se på en film – enklare än så blir det inte! Kickan är som vanligt inspirerande och det suger till i träningsnerven av motivation […]"

Maria Sommarström

"Vilken kurs detta har varit!! Genomtänkt, med en röd tråd, övningar som man sakta bygger upp till alltmer avancerade nivåer, varje steg bygger på de tidigare stegen, det är ett otroligt bra upplägg, sakteliga ökar man hunden belöningsmotivation och fart, jag har som bieffekt fått hundar som går bättre i koppel, tar mer kontakt spontant […]"

Carolina Sixt

"Jag har gått Antijaktskolans onlinekurs med vår Labradortjej på snart två år. Kursen har varit väldigt bra uppbyggd i olika block, med bra instruktioner, förklaringar och filmer. Fördelen med en onlinekurs är att man gör övningarna när det passar, och man kan närsomhelst gå in och läsa om och titta på de olika övningarna. Vid […]"

Petra Segerberg

"Jag har gått Antijakt-skolan online med min hund Klara och är mer nöjd än jag någonsin varit med någon kurs tidigare! Min hund reagerar egentligen inte nämnvärt på vilt utan jag gick främst kursen för att min hund reagerar mycket starkt och med aggressivitet på andra hundar, och hon reagerar då främst på rörelse och […]"

Bodil Olsson, Hägerstens Hundcenter