Sponsor plats på Pre Sport Puppy skolan

Nu söker jag den där speciella människan som har ett hjärta av guld, gör allt för sin hund, och prioriterar sin hunds välbefinnande och lycka i alla lägen.
Du tycker din hund är bäst i världen oavsett brister och tillkortakommanden. Om din hund tycker en sport eller aktivitet är roligare än en annan så byter du SPORT inte HUND. Om din hund har någon utmaning i vardagen, rädsla, utåtagerande… så gör du allt i din makt för att hjälpa hunden, du skyller inte på hunden utan tar fullt ansvar själv. Du söker lösningar! Du ser det som en självklarhet att hunden måste TRÄNAS för att kunna ändra beteenden och förväntningar. Du ser det som en självklarhet att det är DU som måste bli bättre på att träna (förmedla information) om ni inte når framgång i träningen. Och du älskar din hund till månen och tillbaka! <3
Är du personen K9 Education tänker sponsra med en plats till Pre Sport Puppy skolan som startar om ca 1 vecka? Eller känner du den här personen och vill tipsa K9 Education om rätte kvinna/man för platsen?
Berätta gärna om dig själv eller din vän och varför du (eller din vän) bör få sponsor platsen på årets sista stora online utbildning i GRUNDTRÄNING!

pspsonlinereklam

, , , , , , ,

Kommentarer avstängda