K9 Education Sponsrar!

En del människor påverkar en lite extra, de går in i hjärtat och inspirerar. Av den anledningen har jag bestämt mig för att K9 Education ska sponsra 1 person per kurs vid online kurserna Inkallnigsskolan, Pre Sport Puppy skolan och kursen som börjar imorgon, Antijaktskolan!

Jag kommer att välja ut en person som jag ser lägger ned hjärta och själ i sin hund, en som ger allt och lite till. Någon som prioriterar sin hund och inte tänker två gånger på att spendera sin tid, energi och pengar på sin hunds bästa, och allt det innebär.

På årets Antijaktskola kommer K9 Education att sponsra Annie Wilén och hennes blivande agility stjärna Kapten!

Grattis Annie, vi kommer att sakna er i Stockholm, men precis som du sa, att bo 1 mil ifrån Jenny Damm är fasiken inte dumt!! 😉
DSC_8821

, , , , , , ,

Kommentarer avstängda