Ny självstudiekurs! Dead or Alive!

Det är många som har frågat efter en fortsättning på lek och belöningsutvecklingskursen, så här kommer den! Dead or Alive är upplagd som en självstudiekurs på 12 lektioner som kursdeltagarna har tillgång till under hela fyra månader (120 dagar). Det är ett träningsprogram som fortsätter att utveckla hundens färdigheter inom lek och inlärning.

För att tillgodose sig den här kursen behöver man en hund som redan är lek motiverad!

kickan39

Har du en hund som älskar att leka och älskar leksaker? Eller har startat med en hund som inte varit så imponerad av lek till en början men nu väckts till liv genom lek och belönings utvecklingsträning? Du kanske rentav har gått en lek och belöningsutvecklingskurs för oss och nu vill utvecklas vidare med din hund?

Den här kursen går ut på att först främst skapa regler kring lek belöningarna men den går även ut på att utveckla hundens fokus, koncentration, signalkunskap och snabbhet att svara på signaler, och allt detta i en högre aktivitetsnivå. För sport hundar ger det här den absolut bästa förutsättningen för att träna och tävla på ett optimalt sätt. Men självklart ger det även en mängd positiva bieffekter i vardagen, för visst vill vi alla ha en hund som snabbt och villigt lyssnar på alla signaler vid ger dem!

I det här träningsprogrammet kommer hunden att lära sig att behålla fokus och koncentration, även i lek och högre aktivitetsnivåer, att behålla självkontroll, att diskriminera mellan olika signaler och att snabbt och villigt utföra det beteendena du ber hunden om. Den här träningen upplagt på ett sätt så att vi hela tiden kan utmana och puscha hundens koncentration och kunskap till nya nivåer. Det här grunderna är guld värda för exempelvis agility hunden, som i full fart måste lyssna på vad sin handler säger och blixtsnabbt göra beslut därefter. Efter att ha följt de 15 stegen i det här träningsprogrammet kommer du även själv kunna utveckla träningen och leken till precis vad du vill!

Dead or alive är kursen för dig som förstår vikten av grundträning och vill utveckla hundens koncentrationsförmåga till max.

När du anmäler dig ligger de två första lektionerna öppna och efter det öppnar en lektion om dagen tills hela programmet ligger öppet. Du har sedan tillgång till kursen i 4 hela månader (120 dagar) så ni hinner att jobba igenom alla 15 steg!

Dead or Alive är en självstudiekurs online vilket betyder att man kan gå kursen när man vill, det är bara att starta träningsprogrammet då det passar bäst!

, , , ,