Vårschema -14

Efter att ha “test kört” Hundhallen har jag nu bokat in ett flertal kurser i vinter och i vår, så lyxigt att kunna ha kurser i en sådan stor och bekväm hall. Att bara slippa tänka på väder och vind är guld värt, plus att det blir en helt annan kvalité då man har tillgång till alla bekvämligheter och hjälpmedel som TV, DVD, Whitboard och burar.

Så gå in och kika på Canines vårschema -14 som ligger ute och redo för anmälningar! 🙂 Är det något du saknar? Det finns fortfarande möjlighet att lägga in ytterligare kursstarter vid intresse. Mejla i så fall till kickan@canine.se

Kursstart kvar i år, Valp & Unghunds intensiv i Haninge Hundhall!

Den här kursen riktar sig till alla som har en valp, unghund eller en omplacering som vill ha bästa möjliga start tillsammans.

I denna kurs har vi som mål att lägga en god grund för din och din valps/unghunds/omplacerings relation. Genom roliga lekar lär vi valpen/hunden beteenden som sitt & ligg, att komma på inkallning, att vara följsam, att hälsa fint, apportera och att visa självkontroll i olika situationer. Vi kommer att ta vara på valpens/hundens naturliga lekfullhet för att forma fram en samarbetsvillig hund som är grunden till en bra vardagslydnad.

Vi kommer att varva föreläsning, genomgångar och filmklipp med praktisk träning och lek!

 

 

 

 

, , , , , ,