Ny kurs i vinter! Valp intensiven!

Eftersom det var ett flertal som inte fick plats på  Pre Sport Puppy Class som startar i slutet av månaden, har jag nu lagt upp en Valp intensiv som är en blandning av den vanliga Valpkursen och Pre Sport Puppy Class 🙂

Skynda och boka din plats här, först till kvarn!

Valp intensiven

I denna kurs har vi som mål att lägga en god grund för din och din valps relation. Genom roliga lekar lär vi valpen beteenden som sitt & ligg, att komma på inkallning, att vara följsam, att hälsa fint, apportera och att visa självkontroll i olika situationer. Vi kommer att ta vara på valpens naturliga lekfullhet för att forma fram en samarbetsvillig hund som är grunden till en bra vardagslydnad.

Vi kommer att hålla till i nya Hundhallen i Haninge!
Hundhallen är en ljus och öppen uppvärmd lokal på med 422 m2 träningsyta, kök och toalett. Hundhallen ligger en trappa upp, hiss finns. Utanför dörren finns tio fria parkeringsplatser, många fler parkeringsplatser finns i närområdet.

Adress: Gamla Nynäsvägen 3F – 136 47  HANINGE

Lör 7 & 14 dec 10.00-15.00

, , ,