Jogging säsongen inledd

Igår morse när jag gick av nattskiftet bestämde jag mig för att ta mig i kragen och rota fram löpar kläderna i garderoben och bege mig ut i skogen med sönerna. Så skönt att komma igång igen, och eftersom det är röd dag idag och jag inte har min BodyPump klass ikväll blev det en skön joggingtur imorse med 🙂

Goran tog också premiär turen ute igår kväll, han har sprungit på löpband under hela vintern och hållt igång, till skillnad från mig… Så min tur var på 4 km medan Goran sprang 1,3 mil!!!! Tror aldrig jag ens kommer upp i den sträckan… Sönerna fick en del motion i alla fall, förutom att springa med både mig och husse var de på en cykeltur och en träning/lekpass ute på tomten. De sov gott inatt 😉

Stolt efter att ha klarat min blygsamma 4 km runda två morgnar på rakan, imorgon är vi på't igen, måste ju jobba på om jag ska komma upp i Gorans nivå 😉

 

, , , , , ,