Idag är jag happy happy happy!

Först så var Annika här med sin stjärna Storma och tränade Running Contacts på mina elektroniska kontaktfält, vilket gjorde att Annika kunde släppa fokus på att hela tiden titta på Storma och bara springa istället. Skön variation i träningen 😉

Många pip (ljudet av när Storma trampar på kontaktfältet, fungerar precis som ett klick eller någon annan belöningssignal) blev det!

Efter det fotade Annika (som är professionell fotograf) mig och pojkarna i en massa olika övningar, så fina, häftiga och talande bilder! Blev så glad! Äntligen! Tack Annika för en trevlig och produktiv förmiddag! 😀

Som om det inte var nog kom min efterlängtade tripod till iPhonen, så nu kan jag filma och analysera bäst jag vill 😉 Vad mer kan man vilja ha av en solig måndag?!

Å på ett hinderstöd, nä då, inga problem! Nu jäklar ska lek/träningspass filmas!

 

, , , , , , , ,