Lunch underhållning på western tävling:-)

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=hF5kg0j00lg&w=500&h=305]

Efter att ha varit borta från agilityn i ett år har vi nu börjat träna lite smått igen. Visst har tränat lite kontaktfält eftersom jag går Susan Garrett's kontaktfältskurs, men de mesta av övningarna är helt i frånvaro från riktiga hinder. Men nu har vi börjat träna lite på hinder igen, känns grymt kul!

På grund av att vi varken tränat eller tävlat det senaste året var jag lite tveksam när jag blev inbjuden till att ha en agility uppvisning i lunch pausen på en Western tävling. Men jag blev snällt övertalad av gulliga Lotta & Jocke som äger gården 🙂 Inte kan jag säga nej till dem 😉

Kändes magiskt att springa en bana med min pojke igen, underbara, duktiga fina Isblå! Min Superstar!