Jag har köpt ny cykel!

Jag är superglad! Känns lite som julafton, har velat ha en ny cykel ett tag nu. Vår ena cykel exploderade däcken på en av de varmare dagarna här i somras och hela växelsystemet är paj på den. Så senaste tiden har jag använt vår andra cykel, men även den behöver sig en rejäl service, bland annat behövs nya däck, vilket vi ska fixa här i dagarna. Det är en bra cykel men jag får lite ont i ryggen av att cykla på den, styret är lite för lågt för mig.

Men nu har jag hittat en perfekt cykel för mig! Den är hur skön som helst och passar mig rygg mycket bättre. I'm happy! 😀 Den här kan jag både cykla i skogen med sönerna och cykla till jobbet med.

Trodde aldrig att det skulle vara så dyrt att köpa cykel, vi började med att kika i en cykelaffär men gick nästan lika fort ut. En BILLIG cykel låg på 4-5000:- och de vi kikade på låg på 10000:- uppåt (!!!!!) Inte en chans att jag lägger dom pengarna på en cykel. Så vi började kika på Blocket istället, finns hur mycket bra som helst till bra priser, så en begagnade välskött grym cykel blev det 😉