Massage på schemat

Dagen började för mig med en privat träning med lilla Trubbel och matte My som ville ha hjälp med lite grunder i agilityn. Efter det bar det av mot Haninge Hundhälsa med Lucky som fick sig en helkropps massage, och det visade sig att Camilla (ägare av Haninge Hundhälsa och Lucky’s massör) var en medtävlande i agility. Vi har stött på varandra på en gäng banvandringar förut, världen är bra liten ibland 🙂

På fredag är det Brunkakan och Blåögas tur och nästa onsdag ska Lucky på ett återbesök. Snooby ska träffat sjukgymnasten i slutet av månaden, sen blir det massage för honom med. Sen är planen att hela gänget ska få massage cirka en gång i månaden. Det i kombination med avslappnings stunder här hemma på vibben kommer förhoppningsvis att hålla musklerna mjuka och fina 🙂

 

, ,