Barn terapi

En av Flashys stora rädslor i livet har varit (och är fortfarande till viss del) barn. Min bruna har dock utvecklats till en ganska cool och lättsam individ, men jag har alltid koll på läget när det är barn i närheten.

Sen vi flyttade till huset har jag lärt känna barnen i området som alltid vill hälsa på pojkarna, blåöga speciellt 😉 De vet om att de inte får hälsa eller söka kontakt med Flashy och har respekterat det från dag 1. De håller sig till att gosa med de andra gossarna vilket gjort att Flash har blivit relativt trygg och bekväm med sina små grannar.

Häromdagen var jag ute och lekte med hundarna när tjejerna kom från skolan, de slog sig ned och tittade medan vi tränade på, och när jag vi var klara satt jag mig ned och snackade lite med tjejerna i solen. En av dem började då leka lite smått med Flash, självklart under min uppsikt!

Hon fick kasta lite boll med sonen min för att skapa ytterligare en trevlig association. Ingen närkontakt utan bara lite kravlös lek. Med dessa trevliga och gulliga tjejer kommer min pojke troligen bli ännu tryggare med barn, jag har riktig tur som har såna underbara barn i området! 🙂